С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 290
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • волно калдъръмче
А защо тя повече да го иска? Може той повече. Особено ако му е писнало от кифли и в нея е открил нещо различно. Жената е с цели 8 години по-голяма от него. Житейският опит си казва думата.

# 286
  • София
А защо тя повече да го иска? Може той повече. Особено ако му е писнало от кифли и в нея е открил нещо различно. Жената е с цели 8 години по-голяма от него. Житейският опит си казва думата.
Тя повече да го иска детето, в този момент, с оглед на възрастта си.
Момчето го разбирам, че му е писнало от кифли и въобще не е нещо нечувано да се събере с жена с дете, че и с по-голяма.

# 287
  • волно калдъръмче
Ама тя си има дете. Това не е като едно време, когато вместо "привличаш ме сексуално" са казвали с премрежен поглед "искам дете от теб".

# 288
  • София
Ама тя си има дете. Това не е като едно време, когато вместо "привличаш ме сексуално" са казвали с премрежен поглед "искам дете от теб".
Да, де, има си дете, намерила е балама да й го гледа "като свое" и сега е важно да помотае още малко момчето, докато "изненадано" констатира, че вече не може да роди. Но, за да не й се меси свекървата-бяга от запознанство....
"Стройната система" може и да минава пред мъжете, ама пред жени няма как.

# 289
Честито бебче на Ганели,че и там бяха едни драми..

# 290
  • София
Абсурт, ти го изкара пълен идиот.
Предполагам, че е напълно наясно, че детето не е негово, има глава на раменете си и я ползва по предназначение. Преценил е, че на този етап ще поддържа връзка с тази жена. Не всички хора се водят от инстинктите си.

# 291
Честито бебче на Ганели,че и там бяха едни драми..

Бяха и още са. Както се оказва че, нее проблема дали ще има бебе или не. Проблема явно е че, има друго дете.

# 292
Абсурт, ти го изкара пълен идиот.
Предполагам, че е напълно наясно, че детето не е негово, има глава на раменете си и я ползва по предназначение. Преценил е, че на този етап ще поддържа връзка с тази жена. Не всички хора се водят от инстинктите си.
Нали тя защото е там и вижда че, го гледа като свое.

# 293
  • волно калдъръмче
Да, де, има си дете, намерила е балама да й го гледа "като свое" и сега е важно да помотае още малко момчето, докато "изненадано" констатира, че вече не може да роди. Но, за да не й се меси свекървата-бяга от запознанство....
"Стройната система" може и да минава пред мъжете, ама пред жени няма как.
Напълно нормално е като искаш майката, да се харесваш и на детето, което потвърждава твърдението ми, че той я иска повече, а не обратно.

# 294
  • MI
Ганели, честито! Не бях влизала отдавна в темата, влизам днес и ме зарадва. Simple Smile Да сте живи и здрави и двамата с бебчо и да се оправят по най-добрия възможен начин другите проблеми!

# 295
Ганели, честито бебче. Simple Smile

По казуса на Таис, според мен е напълно излишно да и вкарвате мухи в главата. Момчето е младо, ако тази жена не е свястна, има време бол за следващата, че и за още една след нея. Та те са заедно само от половин година, кой напира да се запознава със майки на половинки толкова рано. Нека си изживеят лИбовта хората. И за гледане на дете още не може да се говори. Играе си там с него някакъв батко, задачки решават. Преждевременни са всякакви драми и тежки заключения кой какъв е.

# 296
Ганели, честито! Не бях влизала отдавна в темата, влизам днес и ме зарадва. Simple Smile Да сте живи и здрави и двамата с бебчо и да се оправят по най-добрия възможен начин другите проблеми!
Благодаря ти, Честито и на теб. Да сте живи и здрави.

# 297
  • волно калдъръмче
Така е, Iris04, но само ние знаем как лети времето.

# 298
  • София
Ганели, честито! Симпатична си ми и ще си позволя, тъй като гледам се стараеш с пунктуацията, но на мен ще ми извади очите... Запетая се пише преди "че," а не след ☺️

А на снахата на таис й пожелавам и на 50 ако поиска, да забременее от раз!

# 299
  • при късмета
Никой на 6 месеца връзка не прави планове за деца. Към такъв момент още не партньорите на са наясно помежду си дали ще им се получи, а да мислят за деца е следваща стъпка, когато в тази вече са сигурни. Кой се събира с някого само и единствено с мисълта за дете? Това идва след това или поне би трябвало. Изобщо не е късно да реши да има дете, жена на 30+. То стана нормално вече. Реплики за цъкащи часовници отдавна излязоха от употреба

Общи условия

Активация на акаунт