С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • волно калдъръмче
Тя каза, че сина й е щастлив.
То па бивало и да не е Grinning Прииграло му се е на семейство - играе си.

# 316
Няма значение какво си мисли сина на Таис.
Някои потребителки в тази тема знаят повече за чувствата и мислите му от него самия.
Щом казват, че мечтата му е да има дете, а дъртата му приятелка не иска - значи е така. 😜 😂 😂 😂
Не разбрах и от къде дойде това, че жената не иска среща със свекървата. След като последната дори не е отправила покана. И сина си май не е питала защо няма среща.
И само предполага, че живеят заедно. Дори и това не е питала сина си.

# 317
90 процента от хората просто са зли и не могат да приемат че има други хора,които си живеят добре.А и нормалното за едни не е нормално за други.Вижда се,че масово се търси негативното във всичко.

# 318
Да ви кажа честно, не зная дали са се пренесли трайно.
Абсурт, четеш с изпускане и фантазиране.
Честно казано, на мен на мястото на таис или на момичето би ми било обидно всичко, което се изписа тук. Голям змиярник.
А по-горе каза това:
Опитват да живеят заедно , това е вече от половин година.
Оффф, бе искам си внуци, ама и да няма , засега това не го мисля
Ето и отговора на DiDi§
Сегашната я обичам задочно, щото не щЕ да се запознава с мен. Много и е криво, че има дете от друг.

# 319
Това е предположение на Таис. Не прочетох никъде, че със сигурност това е причината. Или от къде знае. Май само предполага.

# 320
  • при късмета
- ако не искаш деца - не търсиш човек до себе си, с когото да правиш секс и да живееш - така че този факт ми е достатъчен, за да направя горното заключение.
Абсолютни глупости. Да, хората се събират за да живеят заедно и да правят секс, но за твоя изненада не на всички целта им е деца. За доста хора в определен етап дори е пречка, затова са измислени контрацептивите. Нямаше да са нужни, ако всички се събираха само с тази цел

# 321
И що не. Сега им е ок, живеят си. Никой няма гаранция до кога ще е заедно с партньора си.

# 322
  • Blondeville
Абсурт, съвсем добре съм разбрала. Тайс има някаква информация от сина си, но не знае 100% живеят ли изцяло заедно на семейни начала или не. Като се види времевата линия, става ясно, че детето едва от 2 месеца знае, че са "гаджета". Е какво гледане за два месеца, бе хора?!?!?! Пак казвам, щом не е имало покана за среща и отказ, нито инициатива от младежа за такава, то жената няма абсолютно никаква вина, че още не се познават.

Вяра, с възрастта на децата растат разходите, да. Само че имаше уточнение, че момичето е заможно, от "сой". Не е опряла някой да ги издържа. Има и жилище, и още не е сигурно че изцяло са се пренесли при младежа. Детето знае, че са двойка от 2 месеца. за какво отглеждане говорим тук?

Към август беше запознато детето със сина ми, съвсем непринудено. той уж като шофьор карал двете на една сватба в Шумен. Малката много го е харесала, а той беше като на изпит. После идваха у сина ми, но майкат си спеше с детето. От около два месеца детето е наясно, че са си "гаджета". Да ви кажа честно, не зная дали са се пренесли трайно. Нали утре ще го виджам на обяд. като звънна- ми тук сме, готвим си, играем с малката.

# 323
  • София
На мен ми става забавно-ето как един адвокат може да скара куп народ. Фактите си ги върти като фокусник и който нещо е пропуснал, твърди противоположната на друг, пропуснал друго.
Както и да е, да са живи и здрави, пък дано разберем точно как стоят нещата.

# 324
Ама тя си има дете. Това не е като едно време, когато вместо "привличаш ме сексуално" са казвали с премрежен поглед "искам дете от теб".
Да, де, има си дете, намерила е балама да й го гледа "като свое" и сега е важно да помотае още малко момчето, докато "изненадано" констатира, че вече не може да роди. Но, за да не й се меси свекървата-бяга от запознанство....
"Стройната система" може и да минава пред мъжете, ама пред жени няма как.

Желязна логика!

# 325
  • волно калдъръмче
Вяра, с възрастта на децата растат разходите, да. Само че имаше уточнение, че момичето е заможно, от "сой". Не е опряла някой да ги издържа. Има и жилище, и още не е сигурно че изцяло са се пренесли при младежа. Детето знае, че са двойка от 2 месеца. за какво отглеждане говорим тук?

Не помня да съм говорила за отглеждане.

# 326
И на мен ми звучи като сина да не иска все още да ги среща. Така или иначе, то е в негови ръце това запознанство.

Така е, но разбира се винаги трябва да е виновна и черна (проекто) снахата, хванала мамин златен, който глава на раменете няма и решения сам не може да взима.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 22:51 от Lady_Gorgeous

# 327
  • Blondeville
То фактите са си факти, върти ги, сучи ги, такива са - както са представени, така е редно да се тълкуват. Всичко друго са свободни съчинения.

На мен ми става забавно-ето как един адвокат може да скара куп народ. Фактите си ги върти като фокусник и който нещо е пропуснал, твърди противоположната на друг, пропуснал друго.

# 328
  • при късмета
Нищо не върти Тайс, ти както винаги се хващаш за нещо, вадиш го от контекста и започваш с твоите остарели разбирания да го тълкуваш, с тон все едно е абсолютната истина.И със същия тон с действащите лица спориш какво им е положението, все едно знаеш по-добре от тях. Както винаги

И що не. Сега им е ок, живеят си. Никой няма гаранция до кога ще е заедно с партньора си.
Нищо не знаеш и деца решиха кога да имат и кой какво трябвало да мисли. А те стигнали ли са до този момент (надали), не са ли, никой не ги пита Joy

# 329
Ама тя си има дете. Това не е като едно време, когато вместо "привличаш ме сексуално" са казвали с премрежен поглед "искам дете от теб".
Да, де, има си дете, намерила е балама да й го гледа "като свое" и сега е важно да помотае още малко момчето, докато "изненадано" констатира, че вече не може да роди. Но, за да не й се меси свекървата-бяга от запознанство....
"Стройната система" може и да минава пред мъжете, ама пред жени няма как.

Желязна логика!
О да тя така говореше и за мен, без да има никаква представа от живота ми. Че видиш ли съм си оплела кошницата да ми изгледат детето и съм хванала господ за шлифера щото мъжът ми е италиянец. И аз нейскам да му раждам дете. И видиш ли свекърва ми ме мрази за това. Така че ту свободни съчинения колкото щеш.

Общи условия

Активация на акаунт