Хубаво е всеки да си има.И някои на 40 се свързват и опитват за първо, така че нищо не е загубено в случая.
Племенник се събра с жена с дете, тя бе на 28 , той на 25 някъде.Приеха я нормално и знаейки селските нагласи свекървата я защитаваше всякак,без някой да я напада, после разбрахме та е нямало как дори.
Минаха през лъжи, че сега не му е времето ,мама болна , да направим ремонт, и такива докато тя ис каза че не иска и не е искала деца с него , има си дете и е мианло времето ,свършило се вече и така.Той е помагал, с тях живее, водиха го и при майка му докато искаше да ходи.Вече е жена над 25.
Той ми е казвал, че ще имат, понеже сме питали.
Ако не може е едно.
Да си направиш сметката с мъж с няколко апартамента и имоти, наследени от майка му за съжаление, а тя държи на внуче, не знам дали е добро или не.
И почина сестрата на този,бременна и щеше да има внуче свекървата все пак и да ги остави на мира, но така стана, та тази булка се съдра с въпроси по имотите преди да я докарат от чужбина починалата. Две седмици докато се уредиха документите тя говори безкрай, с часове как трябва да се провери разни имотни глупости.Например почианлата няма брак и момчето е работило десетилетия там, но си купили апартамент в София с намерение да се прибират след бебето, е тази сондира има ли как да наследят от него.Също и някакви бижта сребърни ,обички и нещо по врата що ще сложат в ковчега, то до него че оловен. И преди все за имоти говори и от там се почна да я ненавиждам дип не съм свекърва и .
Та и казвах дано свекървата живее до 90 поне та тази да остарее и да няма ползи.
За случки ,дето не може или така искат, не говоря.Дори сина ми да се ожени за жена с деца , приела съм, при условие че не ми тровят нервите със скандали и неразбиране между тях , тогава няма да ми е добре и няма да гледам защо не я искам и я мразя дори.Но това е за всяка друга(има случаи наскоро един син заради жена потроши из къщи ,между двамата е и не се отказва от мацето ,а то младо от него доста,,иска явно дивотии,а той троши)
Всичко се свежда до подбудите от които тръгваме.