С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 247
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Тук никой нищо не е казвал за деца ,рано е.
Хубаво  е всеки да си има.И някои на 40  се свързват и опитват за първо, така че нищо не е  загубено в случая.
Племенник се събра с жена с дете, тя бе на 28 , той на 25 някъде.Приеха я нормално и знаейки селските нагласи свекървата  я защитаваше всякак,без някой да я  напада, после разбрахме  та  е нямало как дори.
Минаха през лъжи,  че сега не му е времето ,мама болна , да направим ремонт,  и такива докато тя ис каза че не иска и не е искала деца с него , има си дете и е мианло времето ,свършило се вече и така.Той  е помагал, с тях живее, водиха го и при майка му  докато искаше да ходи.Вече е  жена над 25.
Той  ми е казвал, че ще имат, понеже сме питали.
Ако не може е едно.
Да си направиш сметката с мъж с няколко апартамента и имоти, наследени от майка му за съжаление, а  тя държи на внуче, не знам дали е добро или не.
И почина сестрата на този,бременна и  щеше да има внуче  свекървата все пак и  да ги остави на мира, но така стана, та тази булка се съдра с въпроси по имотите преди да я докарат от чужбина починалата. Две седмици докато се уредиха документите  тя говори безкрай, с часове  как  трябва да се провери  разни имотни глупости.Например  почианлата няма брак и момчето е работило десетилетия там, но си купили апартамент в София с намерение да се прибират след бебето,  е тази  сондира има ли как да наследят от него.Също и  някакви бижта сребърни ,обички и  нещо по врата що ще сложат в ковчега, то до него че  оловен. И преди все за имоти говори и от там се почна да я ненавиждам дип не съм свекърва и .
Та и казвах дано свекървата живее до 90 поне та тази да остарее и да няма ползи.
За случки ,дето  не може или  така искат, не говоря.Дори сина ми да  се ожени за жена с деца , приела съм, при условие че не ми тровят нервите със скандали и неразбиране между тях , тогава няма да ми е добре  и  няма да гледам защо  не я  искам и  я мразя дори.Но това е за всяка друга(има случаи наскоро един син заради  жена потроши из къщи ,между двамата е и не се отказва от мацето ,а то младо от него доста,,иска явно дивотии,а той троши)
Всичко се свежда до подбудите от които тръгваме.

# 421
Тъй тъй, мама ще му отвори очите, и после много вероятно ще си кука самичка, докато той си е щастлив със семейството.
И да, на майката се пада да му  обясни.
Аз не мисля, че Абсурт иска да каже буквално, че майката трябва да тича всеки път при сина си/дъщеря си и да му/й обяснява това и онова, а по-скоро, че трябва навреме да го е обяснила. Така че това са по-скоро някакви сценарии, които не са съвсем реалност, както гледам и други си пишат, но всеки си интерпретира от своята гледна точка. Аз по-скоро го разбирам, че ако не си му казал, показал, обяснил нещата на един по-ранен етап, сега е прекалено късно и просто си береш плодовете.

# 422
Мама може да е обяснявала овреме. После като изстреляш ракетата, да се буташ за корекции на траекторията вече е малко късно. Особено пък във вече започнала връзка да се навреш да отваряш очи.

# 423
  • София
А откъде се разбра, че жената не иска второ дете?
И откъде се разбра, че мъжът е идиот и не може да вземе решение за врзъката си?

# 424
  • волно калдъръмче
Жената сто пъти каза, че не се пъне да отваря очи. Кефи им се, но просто ѝ се иска нещо дребно.

А откъде се разбра, че жената не иска второ дете?
Не се е разбрало. Чакаме да разбере, но едва ли ще е скоро. Хората са в етап на опознаване в конфигурацията на съвместно съжителство.

# 425
Кой мъж на 28 напира за дете? Сега му е кеф да си поиграе, но детето жената основно си го гледа, има си и баща при когото явно прекарва не малко време. Безкрайно рано е да се изживява като нов татко, а няма и нужда. За момента е гаджето на мама.
Аз пък виждам проблем в подчертаните изрази на Iris04.
На 28 трябва да си що-годе осъзнат и да знаеш какво искаш, независимо дали напираш или не.
Ако тълкуваш като "да си поиграеш" връзките с жени на 28, ще ги тълкуваш и като да ги вържеш на 35, така че не мисля че е добре.
И не ми звучи добре също приемането за "гаджето на мама", както разбрахме и преди е имало такова гадже, чиято майка не е приемала добре майката на детето и т.н. Тези неща ме замислят мен.

# 426
  • Blondeville
Ама как може някой да ти обясни, че трябва задължително да искаш да имаш дете? Това е нещо, до което достигаш в определен етап от живота си съвсем сам, най-често, когато усетиш, че си с точния човек. И нещата се случват и без мама да ти го подшушне. А ако мама намила цял живот за продължението на безценната семка, а чедото стреля с халосни? Тук и инвитро не помага. И той трябва ли да се чувства непълноценен, защото мама го е учила, че трябва да си има биологични деца...

# 427
  • София
Жената сто пъти каза, че не се пъне да отваря очи. Кефи им се, но просто ѝ се иска нещо дребно.
Имаш предвид да се запознае? Или говориш за друго?

# 428
  • при късмета
Тъй тъй, мама ще му отвори очите, и после много вероятно ще си кука самичка, докато той си е щастлив със семейството.
И да, на майката се пада да му  обясни.
Аз не мисля, че Абсурт иска да каже буквално, че майката трябва да тича всеки път при сина си/дъщеря си и да му/й обяснява това и онова, а по-скоро, че трябва навреме да го е обяснила. Така че това са по-скоро някакви сценарии, които не са съвсем реалност, както гледам и други си пишат, но всеки си интерпретира от своята гледна точка. Аз по-скоро го разбирам, че ако не си му казал, показал, обяснил нещата на един по-ранен етап, сега е прекалено късно и просто си береш плодовете.
Защо изобщо майка да казва на сина си дали да иска деца, от коя жена да ги иска  и кога да ги иска? Никой няма да иска такъв мъж, че да има възможност да си предяви исканията

# 429
  • волно калдъръмче
Ама как може някой да ти обясни, че трябва задължително да искаш да имаш дете? Това е нещо, до което достигаш в определен етап от живота си съвсем сам, най-често, когато усетиш, че си с точния човек. И нещата се случват и без мама да ти го подшушне. А ако мама намила цял живот за продължението на безценната семка, а чедото стреля с халосни? Тук и инвитро не помага. И той трябва ли да се чувства непълноценен, защото мама го е учила, че трябва да си има биологични деца...
Направо си оправдаваш първата част от името. Мама не намила. Момъкът може да е видял нагледно що е семейство и да иска да подобри модела, като създаде свое такова. Нищо неестествено няма, напротив. Ся, ако е от шубеците - не знам. Може да си намери жена с отгледано дете, няма да ошашка света с избора си.

То друго не е и изнесено.

# 430
Аз само споделих, нищо не припирам и когато жената е готова, тогава ще се запознаваме.
Засега си изпращаме поздрави задочно.
Аз по - скоро се учудих, че такава нетъприпост има към майката на мъж, с който е във връзка, но си е изпатила .
Бе, хора , не ми е никаква драма, чак сега се замислих. Стига дъвкахме това, няма наистина никакви интриги тук.
да се гледат тами да се разбират и обичат, времето ще покаже.
Дайте нещо друго вече.

# 431
  • София
Аз само споделих, нищо не припирам и когато жената е готова, тогава ще се запознаваме.
Скрит текст:
Засега си изпращаме поздрави задочно.
Аз по - скоро се учудих, че такава нетъприпост има към майката на мъж, с който е във връзка, но си е изпатила .
Бе, хора , не ми е никаква драма, чак сега се замислих. Стига дъвкахме това, няма наистина никакви интриги тук.
да се гледат тами да се разбират и обичат, времето ще покаже.
Дайте нещо друго вече.
А ти инициира ли запознанство? Покани ли ги някъде?

# 432
Кой мъж на 28 напира за дете? Сега му е кеф да си поиграе, но детето жената основно си го гледа, има си и баща при когото явно прекарва не малко време. Безкрайно рано е да се изживява като нов татко, а няма и нужда. За момента е гаджето на мама.
Аз пък виждам проблем в подчертаните изрази на Iris04.
На 28 трябва да си що-годе осъзнат и да знаеш какво искаш, независимо дали напираш или не.
Ако тълкуваш като "да си поиграеш" връзките с жени на 28, ще ги тълкуваш и като да ги вържеш на 35, така че не мисля че е добре.
И не ми звучи добре също приемането за "гаджето на мама", както разбрахме и преди е имало такова гадже, чиято майка не е приемала добре майката на детето и т.н. Тези неща ме замислят мен.

Да си поиграе с детето, не с жената, мисля, че ясно съм се изразила. На този етап той това прави, не носи отговорност за него, освен да си поиграе на компа  и да реши някоя задача, ангажимент няма.

# 433
Милена, не съм, но се замислих от коментарите, че трябва да го направя.
И без това ще си бъде само визуализиране.
Аз дори не зная дали и толкова е важно това, важно ми е , че детето ми е добре.
Сега съм се посвила, защото предната свекърва направо е била нихилист и е развалила връзката с пренебрежение към жена, която какво толкова е виновна, че има дете, не знам.
Синът ми си е домошар, а и гледа сериозно на връзките си, така че , времето ще покаже какво ще се случва.

# 434
  • София
Ами значи и двете не проявявате инициатива, но само тя се дърпа?

П.П. Много подмолно действаш, Таис. Действията и на двете ви са еднакви, но ти се опитваш да излезеш "горката", а тя "пресметлива".

Общи условия

Активация на акаунт