Да сложа ли край?

• 15 555
  • 601
  •   1
Отговори
# 375
Интересното е, че докато разговаряхме по телефона чух гласа на въпросната жена, но той никак не се притесни и дори ми каза "обичам те" Flushed

# 376
Аааааа, ами като те обича, да ти подари нещо хубавко. Да видим колко струва любовта му?!
За какво ти е обвързан (по някакъв начин) мъж, ако няма подаръчета?
Като ти се прииска ляляляляля ще си хванеш някое младо лъвче, което няма да те занимава с  житието си и ще е пред вратата ти до час, след като си му звъннала.

# 377
  • на пъпа на Златията
Така и предполагах . Първия се оказа по добре от втория.
Първия се държи бащински и доста рационално, защото  ти така си искала .  .Втория забрави да  се разведе.
Трудно е да се  даде съвет . Явно първата връзка не ти носи удовлетворение вече . Но не започвай втора само да не си сама . Не съм съгласна със съветите  да  се разделяш  чрез СМС .  Имаш нужда да останеш сама.
Поговори с първия и му обясни  как се чувстваш . Какво искаш .
Алооо, и мъжете са ора . Не зная защо гледате на отминали връзки с такова пренебрежение . Щом късметът ги е срещнал  значи е имало нещо  което е удовлетворявало и двамата . Та дори това да е  секс за психологическо равновесие. Да,  на него му е удобно.Естествено че и на нея и е било удобно .  Разочарование от първия брак . Едното дете е при него ?Как го гледа сам ? Отговорен човек е . Ако съпругата му е била вечно недоволна  човекът я е напуснал .
А да и не казвайте че 45-годишните са чичковци.
Да ще намери по млад ама той ще е стар ерген . Никога с никой  не се е съобразявал , нали?
Тя май не е толкова дейна  за  такива връзки .
Не се поддавай  на тези съвети  за такова скъсване с отмъщения .
Човек предполага , Господ разполага .
Поговори спокойно с първия . Сподели му твоите проблеми .
Извини му се ако си била рязка , груба. Животът е  толкова труден а това е човекът който е бил до теб 4 години .
И никакви приказки за друг , защото всъщност няма .

# 378
Скрит текст:
Аааааа, ами като те обича, да ти подари нещо хубавко. Да видим колко струва любовта му?!
Като ти се прииска ляляляляля ще си хванеш някое младо лъвче, което няма да те занимава с  житието си и ще е пред вратата ти до час, след като си му звъннала.
Не обичал да търгува любовта. Бил заразял бившата му приятелка, защото искала кола от него.

# 379
Скрит текст:
Не обичал да търгува любовта. Бил заразял бившата му приятелка, защото искала кола от него.

Значи не сте един за друг, да си търси друга любов.

Ти искаш деца и семейство, да не мисли, че ти ще купиш апартамента, в който да живеете щастливо?

Я ги гледай ти чичковците (айде - за мен батковци, хъхъ) - големи тарикати. Искат младо, пък и безплатно да им излезе.

# 380
Е, какво стана? Сложи ли край?

# 381
Скрит текст:
Скрит текст:

Ти искаш деца и семейство, да не мисли, че ти ще купиш апартамента, в който да живеете щастливо?

Я ги гледай ти чичковците (айде - за мен батковци, хъхъ) - големи тарикати. Искат младо, пък и безплатно да им излезе.
Радвал жените по друг начин, не с търгуване.. Laughing

# 382
  • София
Какво му направи за три срещи, та те “ обичал🙄

# 383
Намира оправдание за това, че е стиснат.....

Не стават и двамата, не си губи времето...

# 384
Скрит текст:
Какво му направи за три срещи, та те “ обичал🙄
Като ме видял усетил, че аз съм човека.

# 385
Тоя дето те обича доказал ли го е и в леглото или само на думи.

# 386
Скрит текст:
Скрит текст:

Радвал жените по друг начин, не с търгуване.. Laughing

То по друг начин можеш и сама да се радваш. А и като стана дума, ако толкова много радваше жените, нямаше да направи дете на оная откачената, дето се е настанала в дома му и му харчи парите, докато той те обича по телефона.

Днес си събрала смелост, разкара първия - възползвай се от адреналина и разкарай и този.

# 387
Скрит текст:
    Тоя дето те обича доказал ли го е и в леглото или само на думи.
    [/list]
      Дори не сме се целували.

# 388
      Ауу, този е тотална пиявица – приготви се да те преследва психопатската. Щом те и обича вече след 3 срещи, не ми се мисли ако се натресе у вас какво ще бъде.

# 389
      • на пъпа на Златията
      Значи около 40- те  мъжете изпадат в критическа възраст . Появяват се първите признаци на неможенето а за мъжете това е жизнено важно и за това търсят млади . .
      Сега ще започне  една борба  на 2 жени  за един мъж . Готова ли си за това?

Общи условия

Активация на акаунт