Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 40 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И цитонамазка и хистология са правени в Благоевград.

Би ли споделила кой е лекарят. Ако не те притеснявам, разбира се. Може и на лични.
Няма проблем.
Пиши ми лично, че съм от телефон, моля. 🤗

# 76
Здравейте, момичета. Имам час за 12ти февруари за др. Карагьозов от 16.40. Някоя от вас желае ли да се възползва?Simple Smile

# 77
Здравейте, спрях се на д-р Красимир Недялков. Видях данните, които давате в началот на всяка тема. Можете ли дадете енформация  къде е частния му кабинет, цени за частен преглед, както и чрез посочения телефон ли става резервация или може и през систевата на супердок. Предполагам се чака доста време за час или не?

# 78
Здравейте може ли за мнение,според вас как ми е цитонамазка та.

# 79
  • Димитровград
Някой знае ли дали се правят в Онкото в Дървеница частни прегледи с цитонамазка и колпоскопия без записване, а като преди се чакаше?

# 80
Някой знае ли дали се правят в Онкото в Дървеница частни прегледи с цитонамазка и колпоскопия без записване, а като преди се чакаше?
Доколкото знам, да, януари месец ми се наложи да ходя там, имах предварителна уговорка с лекаря, но преди мен влизаха момичета при друг лекар и нямаха часове.

# 81
Здравейте, момичета. Имам час за 12ти февруари за др. Карагьозов от 16.40. Някоя от вас желае ли да се възползва?Simple Smile
Ех, как не влязох по-рано в темата.

Ако някой има час за Карагьозов, от който се отказва, моля да ми пише.

# 82
Здравейте може ли за мнение,според вас как ми е цитонамазка та.
Скрит текст:
Лекувайте бактериалната вагиноза и след 3 - 6 месеца направете отново цитонамазка.

# 83
Да аз я лекувам ,на микробиология та ми излезна,искам да питам група 2б добре ли е какво е "б"

# 84
"В" е градация на втора група- 2а, 2в и 2с. Има информация в първия пост на темата.
Лекувай, след това контрола. В състояние на бактериална вагиноза няма как да получиш по-добър резултат.

# 85
И цитонамазка и хистология са правени в Благоевград.

Би ли споделила кой е лекарят. Ако не те притеснявам, разбира се. Може и на лични.
Няма проблем.
Пиши ми лично, че съм от телефон, моля. 🤗
Дидис може ли да споделиш повече информация за доктора, който ти е правил Летца от Благоевград ли е и в болница Пулс ли си го прави.

# 86
И на двете отговора е да. 🤗

# 87
Благодаря за отговора Simple Smile Ако не те притеснявам може ли да кажеш, за упойката дали ти беше пълна или местна и наложили се да оставаш в болницата за престой.

# 88
Здравейте момичета,бих ви помолила за съвет.От 2018 съм с един яйчник,и от известно време усещам тъпа болка в другия,много се притесних да не е киста и преди три месеца отидох на преглед и ми казаха че било нормално защото се претоварва и така нямах болки три месеца и този месец пак започнаха не са силни ,но ги има пак се наплаших много.Има ли някоя от вас със същия проблем,защото много се притеснявам?

# 89
Здравейте това са мойте резултати от хистологията след Летц при доц. Славчев
Притеснявам се много, понеже съм на контрола чак след 3 месеца.И аз трудно разчитам.
Връх на конус хроничен цервицит.
Обаче никъде не пише за резакционните линии. Не мога да разбера това на долу какво показва състоянието преди Летца или след това.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 20:32 от Nansi14

Общи условия

Активация на акаунт