Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 231
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
При мен без параван не става, понеже душ зоната граничи с прозореца. В момента е с импровизиран такъв, обещаха до три седмици стъклен.

# 121
Разкошна промяна!

# 122
Направо без думи!

# 123
За промяната няма какво да говорим, то си говори само за себе си. Но бях особено впечатлена с какъв мерак някой някога си е играл с плочките в кухнята (и мивката, и наоколо) - противно на табиета на българските майстори е изпипал всякакви детайлчета и е работил много равно и чисто.

# 124
  • Майничка
Тази конфигурация с мивката явно е била стандартна, у свекърва ми (блок, строен 70те) е 1:1 с все чекмеджета отдясно. Само над витринките има още един ред шкафове. У четирима от съседите в нашия блок също беше така, докато не се смениха собствениците, както и в първата ни "семейна"  квартира. Що стъклени чаши паднаха жертва в тази дълбока мивка...

# 125
  • тук и там
Невероятна промяна! Банята е станала много красива! Най-много ми харесва как сте успели да запазите(или по-скоро сте  върнали ) старинното  излъчване на самата къща -камината,рамката на огледалата и краката на мивката, плочките - с мраморна шарка и т.н. Много хармонично,впечатлена  съм!
Ще очаквам с интерес да покажете и останалите стаи преди и след!

П.П-Всъщност ,сега като се загледах-имало ли е камина преди ?При нас има много стари къщи,със камини.Някои от тях не се ползват вече поради технически причини,но са запазени,запечатъни само.Но при вас не изглежда така ..

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 10:02 от Kaisia

# 126
La_Valletta , поздравления! Много мой стил. Ако приемаш предложения, не бих пипала вратата да я боядисвам в бяло. Идеално си кореспондира с плота на мивката, и цвета и излъчването и се вписват идеално. Ти ще си прецениш, де, но аз на твое място бих я омаслила, ако има нужда от поправка тук и там, но не бих я избелила Hug

# 127
Аз пък бих, много по-добре ще стане.

Страхотна баня, много харесвам мокри помещения с прозорци!

# 128
Благодаря, момичета! За банята имам още свещи и ми се иска едно, две растения с дълги тънки нежни зелени листа, още не съм избрала. Вратите ще ги боядисам в бяло, това отгоре на вратите е шарка с блажна боя, която се люпи.
Камината в тази стая не е имало, но се надявам в бъдеще да имам в хола.

# 129
Страхотна баня се е получило, поздравления!

# 130
Както обещах. Купихме къща, строена 1924 г. Показвам - беше кухня, сега е баня. Още няма параван и врата не е боядисана в бяло, но се нанесохме преди дни и нямах търпение ))).
Скрит текст:

Ами прозорците, къде са? Може ли снимка на банята с гледка към светлината?

# 131
Геометрия на прозорци сме запазили максимално, щорите още не са закрепени долу. Зад ваната оставих голямо разстояние, както казах - за едно-две високи растения.
Скрит текст:

# 132
Значи ваната е посредата на стаята? Наистина ще ни трябва една панорамна снимка от вратата, за да добием представа кое къде е. Simple Smile

# 133
Ла Валета, и на мен много ми харесва как се е получило! Поздравления!
Много харесвам старите двукатни прозорци, и с горните прозорци, дори пробвах да махам наслоената боя и да шлайфам, за да махна измятането, но при мен не се получи, може би защото се пробвах сама, а не съм майстор и нямах подходящите инструменти.
Ако е удобно да кажеш - къщата в град ли е (за постоянно живеене) или е тип селски имот/вила?

# 134
  • София
Завиждам за такава баня, от снощи я мисля. Разкошна е. 🙂 Честит 8-ми март.

Общи условия

Активация на акаунт