Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 259
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
А, в какъв цвят я оставихте декорацията? Розов? Grinning

# 466
  • Canada
Чудно изглежда детската стая!

# 467
  • Варна
След хубавата нова детска стая, пристигам и аз с обновената ни спалня. Има още за довършване, но нямам търпение. Пердетата са закачени да ги мисля и да гледам дали ми харесва идеята, харесва ми Simple Smile
Ще се радвам да ви хареса промяната Simple Smile
Преди (в неделя):
Скрит текст:

[/img]

След (в сряда):
Скрит текст:

Гардеробът се преработва, искам го по-плитък и с врати. Преди 5 години залитнах по този без врати, наситих му се, обаче разпределението ми е удобно и тази бяла чудесия ще остане вече вътре, зад врати и облечена в тъмен цвят.
Ще сложа и още едно бяло перде, искам цветният акцент да е по-тънък, по-събрано да е пердето на цветята.

# 468
Мисля, че промяната се е получила много добре Simple Smile
Зеленото е в хубав нюанс.

Хареса ми белия фриз горе на тавана. Искам да питам гипсов ли е или друг?
Иска ми се и аз да сложа точно такъв, бял, в изчистен вид.

# 469
  • Варна
Woman, благодаря, на живо е още по-хубава Simple Smile
Фризът е от стиропор, от Практикер. Несиметричен е и голямо рязане падна докато мм успее да напасне ъглите, но стана добре. Съвсем различен и завършен вид има стената, а и спести отсичането при такива контрастни цветове.

# 470
Точно в Практикер разглеждах, ще ти бъда много благодарна ако ми пуснеш линк на вашия фриз Flowers Hibiscus

# 471
  • Варна
Точно в Практикер разглеждах, ще ти бъда много благодарна ако ми пуснеш линк на вашия фриз Flowers Hibiscus

Разбира се, ето го https://praktiker.bg/bg/Aksesoari-za-tavanni-paneli/XPS-KORNIZ-D … -200-SM-/p/482801.

# 472
Не е нужно да е баш Практикер, продават се навсякъде, а има и специализирани магазини с по-голям асортимент. Аз например пазарувах от тези:

http://minera.bg/products/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d … 0%bf%d0%be%d1%80/

# 473
Или направо производители
https://adornbg.com/?l=1&p=10&id=10

# 474
Благодаря ви, но тъй като преди да взема нещо, искам да го видя на живо, не ми е възможно да посещавам специализирани магазини и производители, които са предимно в София.

# 475
Благодаря ви, но тъй като преди да взема нещо, искам да го видя на живо, не ми е възможно да посещавам специализирани магазини и производители, които са предимно в София.
И в "Homemax", и в "Bauhaus" има избор на стиропорени корнизи, ако в "Практикер" не си харесаш нещо.

# 476
  • Пловдив
Чудесна е спалнята ! Страхотна цветова комбинация сте реализирали.

# 477
  • София
Мира Иванова, каква е подовата настилка?
Иначе е станало много свежо в спалнята.

# 478
  • Варна
Мира Иванова, каква е подовата настилка?
Иначе е станало много свежо в спалнята.

B.U 2, благодаря, гранитогрес е, 10-тина годишен, шестоъгълни плочи, пясъчен някакъв микс от цветове. Целият етаж е така, като посвикна малко с новия интериор ще помисля за пода, нещо мекичко да сложа и да пасва на зеленината Simple Smile

# 479
Хубаво префасониране. Не мога да видя добре, но май пердетата са с различен начин на закачане на релсата. Ако е така, ще стои по- добре и двете да се закачат по един и същ начин.

Общи условия

Активация на акаунт