Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 271
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Хубаво префасониране. Не мога да видя добре, но май пердетата са с различен начин на закачане на релсата. Ако е така, ще стои по- добре и двете да се закачат по един и същ начин.
Благодаря, mariat, закачени са колкото да ги видя.Ще бъдат уеднаквени, разбира се.

# 481
  • В един копнеж!
Знам какво искам да постигна, въпросът е дали е възможно. Предстои ми лек освежителен ремонт на спалнята. Ще променя цвета на стените, пердетата, покривалата. Въпросът е как бих могла да митарам мебелите. А те са тъмни, фурнирно покритие, с положена една ръка безцветен лак. И сега!? Изобщо възможно ли е да станат матови!? Мислех с изшкурване, обаче, фурнирното покритие ще се разруши и оставам без мебели.

# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може да се шкури фурнир. Трябва да шкуриш леко, само колкото да разрушиш лаковото покритие. За последващата обработка си задай въпроса тук - https://bg-mam.ma/p/1197531/41114433

Мира, някак спокойна ти е станала спалнята. Виждам, че сте сменили и самото легло. А решението за пердетата го остави на оная с лапите. Веднага ще се справи. Laughing

# 483
Купете си една виброшлайф машинка и с много фина шкурка - 150-180 например ще свалите само лака и леко ще оберете дефекти по фурнира. И после си има матови лакове.

# 484
  • София
От години говоря, че белият кант в горната част на стените прави чудеса със стаята. И за отсичане е по-лесно, и създава усещане за простор.
Ако стената е много крива и корнизът се усуква, може да минете тънка лента с бялата боя и под нея да лепите декорацията. В такъв случай ще трябва да изберете нещо плоско.

# 485
  • София
В къщи сме с корнизи (така са го решили предишните собственици). Допада ми, но не и бяла лента в при тавана от латекс. В хола част от стените са без корниз и е с боя до тавана, ок е, но пък стените и тавана са добре направени.
Бялата лента "сваля" малко тавана.

# 486
  • София
Така е, но разширява стаята. Зависи какво ти е нужно.

# 487
  • Варна
Аз съм пак, ида да покажа гардероба. Вече е затворен, цветът не съм уцелила като на леглото, обаче ми харесва много:
Преди:

Сега:

# 488
Бихте ли ми казали зелената боя на коя фирма е и как се води цветът?

# 489
  • Варна
Mrs.sixty, разбира се ето ги - 114В05 на Оргахим:

Гледах много каталози, избирах цвят и го открих в този каталог. Върху стара боя мм грундира една ръка, грундът е много жълт, пълен потрес, но на финала цветът стана супер, много си го харесвам Simple Smile

# 490
Моля, да ми препоръчате качествен латекс, от който сте доволни и да се продава в София. Искам да може да се мие.

# 491
Моля, да ми препоръчате качествен латекс, от който сте доволни и да се продава в София. Искам да може да се мие.

Ние ползвахме тези. Много сме доволни. Много хубаво покриват, плътни са, като цвят, мият се и т.н. Горещо ги препоръчвам

https://sanmarco.bg/

# 492
Благодаря, Лейди. Записвам си. Трябва ми за кухня и за детска стая и затова ми е много важно да се мият. То май навсякъде стават бели и е важно да се мият...

# 493
Аз съм със сребърни йони на Леко (Оргахим), покрива отлично (с пистолет ми отиде 1/3 от закупения и изчислен според указанията на кутията латекс), мие се лесно и без повреди, ако все пак се надере някъде, много лесно се правят поправки.
Имах една стена в цвят оранжев портокал направо - в момента е съвсем бледо розово.
Скрит текст:

# 494
  • София
Лечно на мен това зелено ми идва прекалено потискащо. Много е тъмна спалнята. Поне моите представи са, че сутрин като се събудиш, около теб трябва да е ведро, светло. И ви намаля мястото още повече. Аз поне мебелите бих си направила светли.

Общи условия

Активация на акаунт