Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 269
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На мен точно пък този дюшеме ефект с бетонено сивото отзад много ми хареса при beki8 Simple Smile Сигурно няма да остане така на мазилка стената, но ако се запази този цвят според мен ще е жестоко (и може да се омектои с декорациите). Но си е въпрос на вкус, разбира се Simple Smile

# 586
  • София
"Застъпване" обикновено при малките плочки е на 1/2, а на големите 90+см - 2/3. Става разиграно и ако има кривини някъде, са по-трудни за улавяне. На мен ми е и по-уютно така наредено.

# 587
  • Варна
Ето нашите на втория етаж, пак търсихме визията на летви, а на покрива са шахматни.

По-назад имаше питанка за гледките от терасите у нас, ето ги:
Етаж две, където живеем:

Етаж три, който вътре е за ремонт:

Морска панорама никак не липсва, видимостта зависи от времето. Мен ме кефи, че гледките са различни и си ги харесвам всичките.

# 588
И моите плочки са подобни - гранитогрес
Преди:

След:

Има още работа, трябва да се боядиса, но за плочките ставаше въпрос.
Много повече ми допада във вариант "незастъпен".
 (бтв. шахматното не беше ли  олд фешън, или вече толкова отдавна е демоде, че внезапно пак е дошло  на мода?)

Ще съм благодарна, ако споделите откъде са плочките и какви са? Много ми харесва цветът и как е наредено - чудесно изглежда - някак строго и спретнато без излишни лигавщини.

# 589
Благодаря, "някак строго и спретнато без излишни лигавщини" - точно като мен Grinning
Плочките купих от Практикер, но какви са точно ще трябва да проверя във фактурата.
Проверих, ето ги:
Имаше проблеми с тях - и петте пакета бяха с дефект в единия край. Всички до една са изрязвани, макар че не си личи (имам страхотен майстор).
На светлината изглеждат като от дърво, това ми хареса, а и се връзват нататък с ламината. В момента нямам читава снимка, ще снимам когато ги развия, че сега се боядисва и са покрити с черен найлон.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 22:07 от beki8

# 590
  • SF
Така и не разбрах какво означава "застъпени".
Може ли снимка на застъпени плочки?

# 591

примерно....

# 592
  • тук и там
Цитат
  шахматното не беше ли  олд фешън, или вече толкова отдавна е демоде, че внезапно пак е дошло  на мода?)      

Има тенденция към връщане-поне за плочките имитиращи дърво.Това важи и за ламината и реденето на паркет.Ние харесахме ламинат,със такова редене.

Или така

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 09:46 от Kaisia

# 593
Да де, ама тук става дума за квадратни плочки. Редене с изместване на 1/2 или 1/3 няма да стои красиво (както става с дългите плочки). Но на мен лично за квадратни плочки повече ми допада ето този вариант:

Обаче те са търсели друг ефект и няма значение какво ми допада на мен.

# 594
  • София
Е да, много зависи каква е плочката - ако размерът им е квадратен, а самите те са на "летвички", реденето на beki8 ми харесва повече, отколкото това в поста над мен. Заблудила съм се, че плочките са 12,5х50, тогава най-много ги харесвам "застъпени":

Друг вариант е реденето на рибя кост, някой по-нагоре беше публикувал.

# 595
  • Варна
Холът събрах да ви покажа, преди и след:
Скрит текст:

Кухнята е от ляво на фикуса, в светлото ...
Ето и една новогодишна:

# 596
Аз не успях да схвана. Какво има зад библиотеката? Виждам че има празно пространство, но не го намерих в снимките какво е. А и някаква прибрана тънка завеса има, но не и прозорец. Тя с каква цел е?

# 597
  • Варна
Мира,чудесно съчетание. 👍Диваните на коя фирма са ?

# 598
  • Варна
Mariat,  хоумофис е, бюро с копирна машина и рафтове.
Завесата пропуснах, тя разделя визуално хол и трапезария, заедно с плъзгаща врата, която влиза зад телевизора в хола.
Вивиана, синият е купен готов само e претапициран. Вижда се разделен и в бяло на снимките "преди". Кръглият го видях в един турски сериал и ми го направиха в Русе, Макхоум се казва фирмата. ТВ ми правиха и зеления ъглов диван в апартамента.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 11:38 от Мира Иванова

# 599
аз тези снимки ги помня от някоя предишна тема, още тогава ми направиха страхотско впечатление!

Общи условия

Активация на акаунт