Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 312
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
B.U 2, веднага казвам:

Картинките търсихме онлайн във формат png. С избраните отидохме в копирен център, в който знам, че могат да печатат големи размери. За двата плаката на Меси с размери 160*90 см и 60*90 см. ми взеха 40лв. за печат.

ММ взе бял фазер от Практикер и залепи плакатите на фазера. Разкроиха му го и нарязаха по размер в магазина. Окачени са на гипскартон. Фазерът е с дебелина 4-5 мм и по целия периметър плакатът обръща 1 см. и на гърба на фазера.

Лепенето е с обикновено лепило за хартия, доколкото видях.

По друг повод пък попаднах на текстилна картина: на дървена рамка, която остава облечена с плата, се опъва плат, с мотив, който ти харесва. Виж и тази опция, много удобно се напасва на интериор.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 12:35 от Мира Иванова

# 571
  • София
Мира, страхотно сте се справили 👏
Със здраве да ползвате и да се радвате!
Ако ти ги мислиш нещата, получават ти се супер. Действай смело 😘
Много, ама много ти завиждам за гледката от терасата Flushed
Толкова обичам да гледам морето..., моята съдба е гледката към Витоша.

Скрит текст:
Ранна пролет

и "зряло" лято

Чудя се вие "морските" хора, забелязвате ли морето. 😊
Аз докато не заживях в къща извън София, май не обръщах много поглед към Витоша.

# 572
Моето не е чак home makeover, но предвид какво беше... За съжаление никога не би ми хрумнало да я снимам преди, отвратителна и грозна, тераса  с мозайка и ръждясал парапет. Simple Smile Стана идеално място за биричка, рисуване, слушане на музика, четене или с две думи на който каквото му е кеф.

# 573
Моето не е чак home makeover, но предвид какво беше...
Скрит текст:
За съжаление никога не би ми хрумнало да я снимам преди, отвратителна и грозна, тераса  с мозайка и ръждясал парапет. Simple Smile Стана идеално място за биричка, рисуване, слушане на музика, четене или с две думи на който каквото му е кеф.

[/img]

Добре е станало, уютничко.

# 574
Да покажа и аз нашата все още незавършена тераса.
Преди:

След:

В нишата трябва да се сложат рафтове за цветя или подправки. Масата е временна, но знаем какво хората казват за временните неща Grinning

# 575
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубави са ви станали терасите. Да си ги ползвате с кеф!
Има тема специално за терасите, май "Летните ни местенца за релакс" се казваше. Можете да ги покажете и там.

# 576
На пода какви са плочките?

# 577
Само помня, че бяха на разпродажба в Практикер. Аз избирам визуално, а мъжа ми казва дали стават или не, защото той ги слага после. По принцип исках да сложим декинг плочки, но се отказах, първо заради козината на кучето, която ще се събира в тях, а после и заради цената. Но този резултат също ми хареса как се получи.

# 578
И моите плочки са подобни - гранитогрес
Преди:

След:

Има още работа, трябва да се боядиса, но за плочките ставаше въпрос.

# 579
  • София
Много странно ми стои накъв гранитогрес, който не е "застъпен".

# 580
стои като дюшеме-може такава визия да се търси

# 581
Ако коментарите са относно моите снимки - още не е довършено, ще пусна снимки в завършен вид, но когато стане (от 1 март съм в ремонт и още се мотаме).

# 582
Много странно ми стои накъв гранитогрес, който не е "застъпен".
Какво означава гранитогрес "застъпен" ?

# 583
Да е с разминаване на плочките.

Beki8, На мен ми харесва как стои вашето:-) може би заради вида на плочите.

# 584
Да е с разминаване на плочките.

Beki8, На мен ми харесва как стои вашето:-) може би заради вида на плочите.
Благодаря. Разбрах - шахматно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт