Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 151
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • Под сянката на разлистените кактуси
Разкошна спалня! Спалнята трябва да е уютното пристанище в бурното море на житейските неволи

# 676
  • При елфите ...
Разкошна спалня! Спалнята трябва да е уютното пристанище в бурното море на житейските неволи
Абсолютно... И благодаря...

# 677
  • Варна
Абсолютно... И благодаря...
Съгласявам се веднага и се похвалвам, че точно това усещане постигнахме и с нашата, зелената ... С външните щори пък съвсем идеално стана. Аз съм фен на възможността да затъмня на макс и през деня, т.е. когато ми кефне.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 08:40 от Мира Иванова

# 678
  • При елфите ...
Ние също имаме външни щори... абсолютно тъмно ни е за съня...

# 679
Много уютна спалня! Поздравления за вкуса и желанието, постигнали сте чудесен резултат.

# 680
Много красива, стилна и уютна спалня, поздравления!
И много ми хареса ефекта на нешпаклованите стени, чак ме е яд, че шпакловах моите, можех да ги оставя в суров вид, само с латекс Simple Smile

# 681
  • При елфите ...
Много уютна спалня! Поздравления за вкуса и желанието, постигнали сте чудесен резултат.
Много благодаря... 😊

# 682
  • При елфите ...
Много красива, стилна и уютна спалня, поздравления!
И много ми хареса ефекта на нешпаклованите стени, чак ме е яд, че шпакловах моите, можех да ги оставя в суров вид, само с латекс Simple Smile
Благодаря... И на мен ми харесват така стените... само таванът е шпаклован...

# 683
  • Далечният изток
Здравейте, имам нужда от помощ при избор на цветове за този огромен коридор 6 м дълъг и 2 широк.
Скрит текст:

Вратите ще са бели. Прозорецът е южен.
 Стаите за сметка на коридора са 3 на 3, така че в него ще има бели гардероби и шкафове. Решили сме да сложим светъл гранитогрес, който имитира дървесна шарка, стените мислех да са сиви но след като ремонта се удължи доста ми писна да гледам сивата шпакловка и мисля за нещо по свежо. Зелените нюанси ми харесват на картинка, но преди време моят боядиса кухнята в резеда(или някакво студено зелено) и направо се побърках..., като вляза в стаята много ме подтискаше този цвят.
Гледах и сиво-бежов цвят, нещо такова:
https://www.pinterest.com/pin/54817320439181355/

За моя коридор се водих по тази снимка:
Скрит текст:

При мен стана малко по-светло, не толкова керемидено, но си ми харесва.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 18:31 от AIDA_N

# 684
Здравейте момичета. Следя темичката от началото на ремонта ни, и тъй като сме вече на финалната права, реших да се похваля. За съжаление имам снимки само на тоалетната, кухнята и хола, но положението навсякъде беше трагично-ремонт не е виждал този апартамент. Всичко започна предната година септември месец, и ние наивно вярвахме, че до Коледа ще се нанесем. Е, така и стана, ама една Коледа по-късно.ExpressionlessС общи усилия, много нерви и почти година след започването, успяхме да стигнем до тук.BlushСъбирам предложения за пердета за хола и щори за спалнята и кухнята. Вече нямаме желание да обикаляме дори по магазините и да мислим кое с кое ще се върже и дали ще си отива.Rolling Eyes

# 685
  • София
Еее, Миминка, страхотно е станало! Заслужавало си е труда и времето! Браво!

# 686
Миминка може ли да кажеш от къде е секцията в хола? Имаме доста сходен вкус. Ние сложихме същия гранитогрес в коридора!

# 687
Браво, много добре.

# 688
Промяната е невероятна, чудесно ви се е получило, нищо че е отнело време. То, бързите неща......нали е известно, срам за майстора са! Simple Smile Шегувам се, струвало си е чакането! И чакане не е било, но всичко има страхотен завършек!

# 689
Миминка може ли да кажеш от къде е секцията в хола? Имаме доста сходен вкус. Ние сложихме същия гранитогрес в коридора!
  Секцията е от Айко, ето линк : https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=15&pid=70743&sgid=15

Общи условия

Активация на акаунт