Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 143
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • пустинята Гоби
Уау, страхотна промяна! Браво!

Не се ли притеснявате бойлера да е над уредите? И вкъщи е така, затова още не съм сложила сушилнята - ще мисля шкаф, ако бойлера текне (а то неминуемо ще стане в един момент), да ги запази отдолу.

# 691
Поздравления за промяната. Аз бих сложила перде в кухнята, което да скрие дограмата. Или бих сложила кафяви акценти в кухнята в същия цвят. Така без перде и на преден план дограмата ми стои като кръпка.

# 692
Уау, страхотна промяна! Браво!

Не се ли притеснявате бойлера да е над уредите? И вкъщи е така, затова още не съм сложила сушилнята - ще мисля шкаф, ако бойлера текне (а то неминуемо ще стане в един момент), да ги запази отдолу.
Сега като каза да, има шанс да протече бойлера, но връзките реално са над вратата, надали ще има последици. Надявам се. Иначе по темата с дограмата...така болна за мен тема. Мразя я от дъното на душата си тази грозотия,като кръпка ми е във всички стаи, не само в кухнята, но за съжаление е чисто нова и нямам какво да я правя. Варианта беше да променяме цялостно визията на всичко, но реших че все пак мога да я скрия с пердета, и да не правим целия апартамент жълт/оранжев/охра и другите подобни цветове които не харесвам, а биха се вързали с нея. Просто още не сме избрали, нямам и идеи вече и нерви може би. Чакам нещо да ми грабне окото и да ми не я гледам вече...

# 693
  • Майничка
Една красива дървена купа на масата и дървена дъска (от асиметричните, омаслени) на плота ще са  достатъчни като акцент, според мен.
Много симпатично е станало!

# 694
  • пустинята Гоби
И в къщи е такава дограмата, чисто нова, съответно не я сменихме. Мен същи ме дразни принципно, фен съм на бялото (врати, дограми, первази). Купих си пердета и нещата придобиха съвсем друг вид. Не съм се съобразявала с цвета, защото просто не е моят (имам 8 прозореца в хола). Но в къщи е шаренко (мъжът ми извади чипровски килим от зестрата на баба си Rolling Eyes, който много ми хареса) съответно пердетата гледах да са неутрални.

# 695
Една красива дървена купа на масата и дървена дъска (от асиметричните, омаслени) на плота ще са  достатъчни като акцент, според мен.
Много симпатично е станало!
Тъкмо бях решила в магазина да я хвърлям тази стойка за ножовете, заради ужасния цвят, и като я извадих от кутията "Ооо, Ами тя същата като дограмата" UnamusedНе ми харесва това дърво и това си е, каква съм такава сбъркана, не знам. Хората се избиват за дървесни мотиви, естествени паркети и т.н ама на мен не ми допада и това е.

# 696
Проблемът е, че се бият топло кафявото и това светло лилаво. Със нещо сиво би било по-добре, но едва ли ви е до пребоядисване. Като се пооцапа след някоя година... Пердета или щори биха скрили всичко.
Коридорът ви е подобен на моя, обожавам тази комбинация.

# 697
Проблемът е, че се бият топло кафявото и това светло лилаво. Със нещо сиво би било по-добре, но едва ли ви е до пребоядисване. Като се пооцапа след някоя година... Пердета или щори биха скрили всичко.
Коридорът ви е подобен на моя, обожавам тази комбинация.

Със синьото в спалнята също не си отива изобщо, нито със уж сивото в хола, което на мен ми лилавее. Хола искам да пребоядисаме, ама моя мъж не ще и да чуе вече за ремонти. Аз лилавото си го харесвам, реално дограмата не е на място, и се надявам скоро да харесаме пердета и да не ми вади очите така този неприятен цвят.Simple Smile

# 698
Miminka792, в предишния апартамент бяхме същата история. Тъмно кафява дограма (заварена), но сложихме бели врати и бели подови первази, стените бяха в светли сиви и сини цветове, жълто за детската. Кухнята бяла + мебели и плочки в студената гама. С пердетата всичко си дойде на мястото и дограмата не се забелязваше и се получи хармоничен вид.

# 699
Миминка, поздравление за новата визия на апартамента! Аз обмислям подобен вариант на сгъваема маса като твоята в хола за едно студио, в което нямам място  за ниска и за висока маса. Би ли споделила стабилна ли е като се разтегне и отвори! Удобна ли е за хранене при отворено и разтегнато състояние, като седиш на дивана, ако разбира се си я ползвала за хранене? Твоята от къде си закупила? Относно дограмата, аз бих я скрила с римски щори https://rollhome.bg/rimski-shtori/, но аз не съм фен на пердетата.

# 700
Маминка чудесно е станало идвам да живея у вас хаха .Айко ми е любимия магазин за мебели 😇😍
А банята е супер ...като знам,че нашата чака ...се надъхвам но нз дали има смисъл да я правим живеем в гарсониера с бебе сме ...тясно ни е ..(не сме под наем,на баща ми е )живот и здраве след години искаме второ ..и сигурно ще се местим ...какви пари ако не е тайна горе долу ви излезе банята 😇

# 701
Дограмата ако не ви допада, може да се боядиса само отвътре. Виждала съм в мои познати - много добре се беше получило.

# 702
Страхотна е промяната. Направо УАУ ефект. Поздравления - заслужавало си е целия труд, който сте вложили

# 703
Страхотна е промяната. Направо УАУ ефект. Поздравления - заслужавало си е целия труд, който сте вложили
+1 Hands Plus1 толкова точно казано, че нищо не мога да добавя
Аплаузи!!!

# 704
Миминка, поздравление за новата визия на апартамента! Аз обмислям подобен вариант на сгъваема маса като твоята в хола за едно студио, в което нямам място  за ниска и за висока маса. Би ли споделила стабилна ли е като се разтегне и отвори! Удобна ли е за хранене при отворено и разтегнато състояние, като седиш на дивана, ако разбира се си я ползвала за хранене? Твоята от къде си закупила? Относно дограмата, аз бих я скрила с римски щори https://rollhome.bg/rimski-shtori/, но аз не съм фен на пердетата.

Масата е от мебели Мондо, към 210 лв струва, стабилна е, ние много си я харесваме. Но...некачествен и е материала, лесно се драска, имаше дори отчупено малко парченце от плота отгоре, просто решихме, че след време може да си сменим ПДЧ то, а така или иначе механизма е хубав и не си заслужава да ходим да се разправяме. От май месец я ползвахме до скоро за основна маса, тъй като нямахме маса в кухнята, удобно е за хранене на дивана, или ако ти дойдат повече гости.
Casual, иска ми се да я мина с боя, фолио или нещо от рода, ама мъжо вече ще ме трепе с тея ремонти. След някоя и друга година може и да се навие.
Mimi99, не мога да ти кажа цена, защото не я знам. Може би около 2000 труда. Плочките са на Горение, има ги в Практикер, може би около 22 лв квадрата, 450 лв бяха смесителите на Идеал Стандарт(не ги препоръчвам) шкафовете към 300, тоалетната беше 700 с бутоните и цялата система за вграждане, сифоните към 100, прага 120, а и забравих 800 лв за този безсмислен параван, който е красив, но пак всичко е във вода. Кошчета, закачалки, сапунерки и т.н и те към 100 лв. Може би, банята единствено стана бързо и качествено, всички други майстори си оставиха ръцете за съжаление.
Благодаря на всички за милите думи Heart

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 12:32 от Miminka792

Общи условия

Активация на акаунт