Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 123
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Честита промяна и със здраве да се ползва!

# 706
Благодаря за подробния отговор на цени,баща ми е строител много от нещата ни направи той ..теракот, стени, шпакловане и т.н и той така ми беше казал около 2 хиляди и то без труд ако я прави той

# 707
  • Варна
Miminka792 защо не препоръчваш смесителите на идеал стандарт? Да не би да са свалили качество? Моите са на 10 години и никакъв проблем досега, имам чувството, че са вечни.

# 708
Miminka792 защо не препоръчваш смесителите на идеал стандарт? Да не би да са свалили качество? Моите са на 10 години и никакъв проблем досега, имам чувството, че са вечни.

Същото си помислих, като прочетох.

# 709

Някакъв пълен ужас е, няма настройване водата. Бутнеш 1мм и става рязко или ужасно студена, или ужасно гореща. Мъка е настройката и това е. Иначе може и да са качествени, просто се неприятни за ползване.

# 710
  • София

Някакъв пълен ужас е, няма настройване водата. Бутнеш 1мм и става рязко или ужасно студена, или ужасно гореща. Мъка е настройката и това е. Иначе може и да са качествени, просто се неприятни за ползване.
Ако сте с бойлер, това обяснява ужасно горещата струя на водата. Но пак не е нормално . Вижте си бойлера ( дето има една дума, то е опасно да нагрява толкова много).
Силата на Струята се коригира отдолу , тази част под плота се затяга и настройва колко да плисне, ако плиска силно може и от там да идва рязко горещата вода. Потърсете информация
Аз съм много доволна от Идеал стандарт, скоро подменяхме в кухнята, мъжа ми я настрои, та вижте и според модела дали и как ще се настрои

# 711

Ако сте с бойлер, това обяснява ужасно горещата струя на водата. Но пак не е нормално . Вижте си бойлера ( дето има една дума, то е опасно да нагрява толкова много).
Силата на Струята се коригира отдолу , тази част под плота се затяга и настройва колко да плисне, ако плиска силно може и от там да идва рязко горещата вода. Потърсете информация
Аз съм много доволна от Идеал стандарт, скоро подменяхме в кухнята, мъжа ми я настрои, та вижте и според модела дали и как ще се настрои

С бойлер сме да, но с Пирамиса няма проблеми,  движи се плавно и си настройваш водата без проблем, докато Идеала някак си засича самия смесител, много е стегнат, и дори и малко да бутнеш и водата се променя доста рязко. Може би въпрос на свикване, ние така и не можем да го нагласим. В интерес на истината прочетох и други оплаквания по този проблем, а и може конкретната серия да е такава, което пък не значи, че марката е лоша. В другия апартамент е с Видима, 5+ годишна, няма такива проблеми.

# 712
Аз тъкмо приключих баня и тоалетна. Гласих се за 4 хил и нещо, излезе 6 хил. и нещо.
2000 лв беше трудът, всичко друго материали, хем не са от най-скъпите. Боли ме сърцето още, но поне си заслужава, станаха чудни, а майстора ми е най-добрия, перфектно изпълнение.

# 713

С бойлер сме да, но с Пирамиса няма проблеми,  движи се плавно и си настройваш водата без проблем, докато Идеала някак си засича самия смесител, много е стегнат, и дори и малко да бутнеш и водата се променя доста рязко. Може би въпрос на свикване, ние така и не можем да го нагласим. В интерес на истината прочетох и други оплаквания по този проблем, а и може конкретната серия да е такава, което пък не значи, че марката е лоша. В другия апартамент е с Видима, 5+ годишна, няма такива проблеми.
И при нас същият проблем. Не сме на бойлер! Със старият смесител беше идеално, но беше стар и го сменихме преди половин година с идеал стандарт. Е няма настройване!пускаш и тръгва гореща, въртиш, въртиш към студено и нищо, все си е фореща и изведнъж става ледена. Връщаш към топло, седи си ледена до последно. ММ я разглабя и оглежда 1000 пъти(а не е като да не разбира от тези неща) и вдигна ръце. Нямам търпение да почнем ремонта на банята и да го изхвърля този, нищо, че е нов.

# 714
За да е полезно и за останалите в темата, моля да пуснете името на модела смесител или линк, да го видим и да го знаем, че е вероятно проблемен. Благодаря!

# 715
Не знам кой е модела, трябва да търся из нета. Не е от най-скъпите, някакъв обикновен беше, по спешност като протече старият.

# 716
За да е полезно и за останалите в темата, моля да пуснете името на модела смесител или линк, да го видим и да го знаем, че е вероятно проблемен. Благодаря!
  https://shop.bania.bg/product/3540/ideal-standard-idealstyle-kom … o-s-darzhach.html
Нашия е този комплект. Яд ме е, че за тези пари можеше да купим Грое или Клуди, ама нали да заложим на българското...

# 717
  • пустинята Гоби
Нямаше да е на същите пари със сигурност.

Мивка на Ideal Standart си сложих в тоалетната, само тя ми пасна като размер. Много съм доволна. Ще я покажа, че е по-нетрадиционна. Нямам снимка преди, но си беше стара стандартна тоалетна.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 21:25 от Mimi Rose

# 718

Мивка на Ideal Standart си сложих в тоалетната, само тя ми пасна като размер. Много съм доволна. Ще я покажа, че е по-нетрадиционна. Нямам снимка преди, но си беше стара стандартна тоалетна.
Скрит текст:

Много хубаво е станало! Heart EyesИмаше в Баня стил промоции тогава, по 450-600 лв на Грое и Клуди такива комплекти, ама минало заминало. Тоалетната ни също е на Идеал Стандарт, никакви проблеми с няма с нея и сме доволни, явно конкретния модел смесители е смотан.

# 719

Скрит текст:

А какви са плочките на пода- марка, модел, откъде? Много са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт