Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 752
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • SF
Каква хубава къща! Възхитена съм от парапета на стълбите.

# 391
Браво! И дограмата сте запазили!

# 392
Здравейте, някой да има опит с пребоядисването на гардероб икеа пакс?

# 393
  • При елфите ...
Скрит текст:
Ще се върна да я потърся, благодаря. В нашата баня има два сравнително големи прозореца и вероятно ще бъде без вентилатор. След последните постове съм много обнадеждена Grinning
Sea breeze, не знам дали добре се вижда на тази снимка точно. Душ кабината е на срещуположната страна. Сега като прочетох по-нагоре - да, микроцимент май беше и нашето. Нямаме прозорец за съжаление.
Скрит текст:
[/spoiler]
Много е хубава... плочките ми харесаха... какви са?!?

# 394
Да. Маджунът се е изронил, но в днешно време не можалме да намерим джамджия да оправи прозорците, затова се принудихме да сложим ролетни щори, за да пазят поне малко от дъжд и слънце. Бях против и каменната облицовка по долния цокъл. Въобще не се връзва с концепцията на архитектурата, но замазката много се рони. Особено от към улицата. Между другото къщата също е в Пещера Simple Smile

# 395
О, супер! Значи ще се види къде е ))). Много исках да запазим и нашата дограма, но от към южната страна направо се разпадна.

# 396
Браво! Страхотно е станала къщата! Направо е оживяла, така цветна! Heart Eyes

# 397
Неистина,strept, много е хубава! Аз се интересувам от микроцимента на каква цена излиза кв.м?
Поздравления и на всички, които са решили да възродят красотата на тези приказни стари къщи! Страхотно е, че с такава уважение отново им вдъхвате живот!
P.S: коректорът поправя "наистина" на "Воистина" и е прав - Христос Воскресе! Светъл празник!

# 398
Много е хубава... плочките ми харесаха... какви са?!?

Aredhel, плочите са такива - те са няколко различни вида и се комбинират както ти хареса, но ми се струва, че нашия цвят го няма в момента:

https://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B … 0-elsa-11742.html

Sea breeze, честно казано не си спомням - нашата квадратура е малка, мъжът ми сам я направи. Не сме ползвали майстор.

# 399
  • SF
А плочките имитират състарено дърво?? На първата снимка ми изглеждаха като плочки с мраморна жилка, но монтирани неравно.
Представях си плочката по-дебела в единия край, за да се получи релефна стена с изпъкнали ръбчета.

# 400
А плочките имитират състарено дърво?? На първата снимка ми изглеждаха като плочки с мраморна жилка, но монтирани неравно.
Представях си плочката по-дебела в единия край, за да се получи релефна стена с изпъкнали ръбчета.
Имитират олющени плочки или както казаха децата - сменихте старите плочки с по-стари Grinning
Скрит текст:

# 401
  • SF
Ох, наистина! Направо ми идва да ти ги подменя! Simple Smile
Супер оригинално! Не съм виждала такова нещо досега!
Много красиво сте го съчетали с останалите аксесоари.

# 402
Ох, наистина! Направо ми идва да ти ги подменя! Simple Smile
Супер оригинално! Не съм виждала такова нещо досега!
Много красиво сте го съчетали с останалите аксесоари.

Кои са останалите аксесоари?

# 403
  • SF
Разгедай снимките на предишната страница - дървения плот, мивката, едни дървени полички. Виж ги.

# 404
Да. Маджунът се е изронил, но в днешно време не можалме да намерим джамджия да оправи прозорците, затова се принудихме да сложим ролетни щори, за да пазят поне малко от дъжд и слънце. Бях против и каменната облицовка по долния цокъл. Въобще не се връзва с концепцията на архитектурата, но замазката много се рони. Особено от към улицата. Между другото къщата също е в Пещера Simple Smile
Обожавам този тип прозорци и много се зарадвах, когато видях, че сте ги запазили. Понеже и къщата на моите родители е с такава дограма, наскоро си говорихме с ММ, че отдавна не сме виждали маджун по железариите (не сме и търсили де), но и двамата си спомняме как се мачка и се слага Simple Smile
Прекрасно сте се справили с ремонта! Не мога да не ви поздравя и за хортензиите!
Момичета от Пещера, браво!

Общи условия

Активация на акаунт