Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 374
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Simple Smile Спалнята за нас не е никак подтискаща, даже напротив - спокойна и уютна е. Зеленото на живо е много маслено, много пастелно и никак не намаля стаята от тъмния цвят.
Най-мразя сутрин да се събудя защото в спалнята ми е блеснало слънце, та така.

В друго жилище имаме светла спалня със светлни мебели, но плътно перде и външни щори ми дават тъмнината. Спалнята е същия размер и чисто функционално не е по-голяма и не усещам визуална разлика от светлите цветове. Визуално ми е важно да ми е кеф да вляза там и нямам усещане за смаляване. Полудявам обаче от бежовата гама по стени и тавани, у нас няма шанс да се задържи този цвят.

За гардероба искам да кажа, че 37 см. Аз не харесвам дълбочина 60 см. заради начина, по който сгъвам дрехите и заради количеството дрехи, които поддържаме. Много търсих плитък гардероб, не намерих и мм ми го направи (преправи този белия, без вратите).

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 09:37 от Мира Иванова

# 496
  • София
Детска стая, козметична промяна:
Преди
Скрит текст:
След
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравейте,
Бихте ли ми казали от къде са леглата в детската стая, цела и дали сте доволни? /може и на лични/
В търсене съм на точно такова легло за ремонт на детска стая Simple Smile
Благодаря предварително!
Хубав ден!

# 497
  • Варна
Моля, да ми препоръчате качествен латекс, от който сте доволни и да се продава в София. Искам да може да се мие.
Аз съм фен на Dulux

Dulux Diamond Eggshell

Суперустойчива боя с мек сатенен блясък, 10 пъти по-здрава от стандартната акрилна боя. Устойчива е на много домакински петна както на усилено миене и триене. Съхне бързо, което позволява работата да бъде свършена в кратки срокове и с минимум неудобства. Dulux Diamond Eggshell може да се нанася върху повърхности преди боядисвани с алкидни бои. Подходяща е за всички вътрешни стени, тавани и дървени повърхности. Особено подходяща за по-натоварени зони като стълбища и коридори, както и за помещения с повишена влажност като кухни и бани.

Dulux Diamondmatt
Суперустойчива боя, 10 пъти по-здрава от стандартната акрилна боя. Устойчива е на много домакински петна и се почиства без това да води до гланциране на първоначалното матово покритие, запазвайки вида си на току що боядисана за по-дълго време.

Dulux Kitchen+
Dulux Kitchen + е матова боя за стени и тавани, устойчива на мазнини и всекидневните петна, получаващи се при готвене. Предлага се в брилянтно бяло и 8 готови цвята. Изключително подходяща за кухни. Позволява редовно миене без да се уврежда матовия финиш.

Dulux Endurance+
Суперустойчивата матова боя Dulux Endurance е предназначена за вътрешно боядисване на стени и тавани. Изключително подходяща за детски стаи, офиси, приемни, коридори. Устойчива на петна от вино, пастели, кафе и други. Почиства се многократно, без да се гланцира.

# 498
Crown paints, от класа на Дулукс са, имат същите разновидности като него, плюс 2-3 вида и няколко цвята за акцентна стена - кадифе, металик. И като цена са почти същите. За мен основното им предимство е, че са фабрично тонирани. Има вариант и за тониране по избор. И Дулукс, и Краун с една от по-големите кофи на цена към 80 лв. се боядисва стандартен хол.

# 499
  • Варна
man_darin_ka в листата ми са Краун, не съм ги ползвала досега, но ще пробвам.

За Dulux са ми казвали да пише Trade, май била произведена в Англия нещо си.
Почти винаги съм била на Дулукс (Дюлакс) мие се потвърждавам. В стая, в която се пуши съм мила и с четка и нищо ѝ няма, става като нова.

# 500
Doris, има ги вече във Варна.

# 501
Аз пък само на Краун карам от 1998 г. досега. С изключение на 1 стая, която е с Дулукс, не знам дали е Trade или не, че вече съм изхвърлила кутията. Добра покривност има, на 2 ръце си покри перфектно (върху Краун).

# 502
  • София
Може ли да препоръчате хубави аксесоари за баня? Нямам преди, затова снимки само след.... не беше лоша и преди, но не беше ремонтирана 15г.

# 503
  • София
Много е хубава.
Аз препоръчвам аксесоари от Икеа, не ръждясват, което за мен е изключително важно.

# 504
Цитат на: Vivi4ka

Здравейте,
Бихте ли ми казали от къде са леглата в детската стая, цела и дали сте доволни? /може и на лични/
Благодаря предварително!
Хубав ден!
Леглата са от Мьомакс, най-евтиното, което намерих, по около 180 лв. за легло. За сега са ползвани много кратко, за да дам отзив колко са здрави:)

# 505
И аз не съм фенка на тъмните стаи, това зелено ми е доста наситено. Или евентуално бих  направила само една стена в стаята акцентираща с тъмен цвят.
При нас цялата къща  и вилата боядисахме с гръцки латекс Витекс. Миещ се и е доста икономична цена в Бриколаж. Препоръчвам!
Две ръце минахме и покри достатъчно и хомогенно.

# 506
  • София
Мира, убийствено зелено, страхотно!
На мен ми е любимо такова- хем наситено, хем пастелно.
Честита "нова" спалня!

Не го разбирам това... някой показва нещо, което е творил с любов; радва му се, защото много го е искал; или дълго време го е чакал; или не е могъл да си го позволи; и т.н. и т.н.... и се почва... "ми що така, ми що иначе..."
Темата е "Преди и след"... не е "Що не го напраи, как на  мене ми аресва" ...

# 507
  • София
Blush
Цитат на: Vivi4ka

Здравейте,
Благодаря предварително!
Хубав ден!
Леглата са от Мьомакс, най-евтиното, което намерих, по около 180 лв. за легло. За сега са ползвани много кратко, за да дам отзив колко са здрави:)

strept, много ти благодаря! Спести ми много лутане Relaxed

# 508
  • София
Може ли да препоръчате хубави аксесоари за баня? Нямам преди, затова снимки само след.... не беше лоша и преди, но не беше ремонтирана 15г.
Къде са правени и от какво са шкафчето и плота?

# 509
nad_tab, много красива баня, поздравления! Плот на мивка с масло ли е или  с епоксидна смола обработен?

Общи условия

Активация на акаунт