Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 365
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Lady Cassiopeia Duval, страхотна кухня! Направо мечта!!!
Много ми харесва и настилката на пода! Каква е, гранитогрес ли?

Благодаря ти Simple Smile
Гранитогрес е. Плочките са от големите - 60/120 см.

Много красива кухня, хубави цветове, дръжки, подредба и осветление. Има и прозорец, за мен е много важно това. Подът е идеален! Едиствено ме подразниха контактите, ако са както на снимката - не в една линия.

Благодаря Simple Smile
Да, наистина не са в една линия

# 526
Благодаря Simple Smile
Да, наистина не са в една линия

Интересно ми е, има ли някаква причина/замисъл за да е така, или мебелистът е сбъркал като е дупчил гърба? Питам, защото като правихме миналата ми кухня майсторите сбъркаха дупката за ключа и после искаха да ме накарат да я приема така и да си преместя ключа ниско долу. Отказах твърдо, ММ и баща му също гледаха лошо и онези си прибраха гърба и донесоха нов. Но с много мърморене " А този (разваления) какво да го правим сега?" Ми каквото искате, не е моя грешката. Те и една вратичка объркаха - с фладера наобратно. И пак имаше скандали - нямало такова нещо като посока на фладер, добре си било. Как пък не, пак едва не се стигна ММ и баща му да хвърлят майстор от шестия етаж...

# 527
Да ти кажа честно - нямам идея. Най-вероятно тези, които ни правиха Ел. инсталацията така са направили контактите. Като цяло ММ се занимава с ремонта - аз само се появявам да почистя и изчезвам. Но ще го питам после, че ме хвърли в размисъл сега 😁

# 528
Повечето мъже, не всички, естествено, не обръщат внимание на детайли, свързани с красота и естетика. Та контрол и от домакинята хич даже не е излишен. Тя казва на съпруга, а той - да се оправя с майсторите както знае.

# 529
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да ти кажа честно - нямам идея. Най-вероятно тези, които ни правиха Ел. инсталацията така са направили контактите. Като цяло ММ се занимава с ремонта - аз само се появявам да почистя и изчезвам. Но ще го питам после, че ме хвърли в размисъл сега 😁
По-добре не го питай. Няма смисъл вече, кухнята е направена.
И мен точно контактите ми се набиха в очите. Първо с местоположението си - по средата, и второ с не еднаквата височина на поставяне.

# 530
  • Варна
Върнах се да видя контактите и според мен ще бъдат скрити от уреди т.е. няма да се виждат въобще и не са никаква драма.

# 531
Кухнята е много хубава, поздравления!
Ако беше моя, бих подменила контактите с други в цвят, сливащ се с гърбовете, ако е станала грешка. А може пък да е търсен ефект.
Ползвайте си я със здраве!

# 532
Рамките на контактите са със същия цвят, като кухнята, а вътрешната част е с цвета на плота. Не знам защо на снимката изглеждат по-различно. Относно местоположението - ако не го бяхте споменали изобщо нямаше да ми направи впечатление честно казано Simple Smile Одеве ги разгледах и видях, че наистина има разлика - на едната стена са на една височина, на другата стена двата са малко по-ниско. Питах мъжа ми и той каза, че е забелязал, че са по-ниско чак, когато е дошло време да се монтира кухнята И изобщо не му се е занимавало тепърва с коригиране, затова ги е оставил така.

# 533
Толкова е хубава кухнята, че даже не съм забелязала нивото на контактите. Сега пак гледах снимките, най-после видях. Не знам, на мен не би ми пречило.
Lady Cassiopeia Duval, много приятни моменти да имаш в нея, чудесна кухня!

# 534
И аз изобщо не ги видях, нито ме дразнят.  Кухнята е прекрасна, като от филм. Размечтах се 😁

# 535
  • Варна
Честита кухня, много е хубава!
И аз съм от тези дето контактите не ги дразнят щото изобщо не видях проблем.
Simple Smile

# 536
  • SF
Толкова е красива кухнята, че на никакви контакти не бях обърнала внимание. Там ще сложите кафе машина, тостер, ел. кана и те няма да се виждат.
Изглежда като снимка, направена в шоу рум. Много е добре!

# 537
Хубава кухня, ма ммооого ще трябва да се готви и чисти в нея. Мен ме поканете само в частта с яденето, ще.дойда с най-голямо удоволствие😃😉🤩🤣😀😂

# 538
  • София
Замечтах се и аз за нова кухня. Даже повече обичам да готвя, отколкото да ям. 😀

# 539
Здравейте здравейте показвам си преди и след на дневната. 17 кв дано съм полезна с идеи

Общи условия

Активация на акаунт