Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 228
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Ясно, Мира.

# 601
Страхотна промяна. Браво. Кръглия диван страшно много ми хареса Simple Smile

# 602
Назад ми бяхте препоръчали боя Dulux. Благодаря за препоръката, днес минах и купих 2 цвята + техен грунд. Взех най-високия клас, за миене с препарати. Надявам се децата да не й видят сметката и инвестицията да се отплати!

# 603
  • Варна
Назад ми бяхте препоръчали боя Dulux. Благодаря за препоръката, днес минах и купих 2 цвята + техен грунд. Взех най-високия клас, за миене с препарати. Надявам се децата да не й видят сметката и инвестицията да се отплати!
Аз съм тази с Dulux-а, моля споделете след нанасяне, надявам се да не съм ви подвела.

# 604
И аз имам 1 стая с Дулукс, бърсани са "шедьоврите" на моето дете. Нямам оплаквания.

# 605
Може ли някой да даде идеи за цвят на латекс при сиви плочки гранитогрес на пода? Не искам пак сиво, пепел от рози имаме вече в две стаи, та ми се иска нещо в не много тъмен нюанс, най-вероятно Дулукс ще вземем. Благодаря!

# 606
Ментово зелено, жълто?
Не са стени и плочки,  но пак се добива представа:

# 607
Ментовото много ми допада, благодаря! В момента е светложълто, но нещо не го харесвам, а е време за пребоядисване. Другият вариант е да позасилим жълтото, което в момента е доста бледо.

# 608
  • В един копнеж!
Много добре прецени подтона на ментовото, защото аз така бях с бледо жълти стени, бананено се водеше на баката латекс. Преди няколко седмици правих освежаване, насочих се, както казваш към ментово, ама да е леко сивеещо, абе исках да го докарам като на снимката от спалнята. Ами не, при боядисването синееше. Една седмица беше бебешко синьо. Всички бяхме в потрес. Сега ще щракна снимка, за да видиш резултата три седмици по-късно. Една ръка боядисано. Много е важна основата. Това разбрах със сигурност.    
Скрит текст:
           .    

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 10:17 от Еnchantress

# 609
На мен ми харесва как се е получило ментовото Simple Smile
Като цяло съм резервирана винаги към този цвят, все имам чувството, че съм в болнично заведение и никак не ми е свежо...

# 610
Супер е станало. Аз много обичам този цвят.

# 611
  • В един копнеж!
На мен ми харесва как се е получило ментовото Simple Smile
Като цяло съм резервирана винаги към този цвят, все имам чувството, че съм в болнично заведение и никак не ми е свежо...
Стаята стана осезаемо "по-студена".

# 612
Ами то вашето зелено няма нищо общо с ментово зелено.

# 613
Има значение и основата каква е. Нормално е да стане друг цвят върху прасковеното,а не както ще е върху бяло например. Иначе на мен ми допада. Аз си падам по не толкова ярки цветове.😃

# 614
Да и на мен ми харесва полученият нов цвят Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт