Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 159
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Много хубава спалня, поздравления!

# 661
  • При елфите ...
Малките стаи са много уютни : ) Имат си чар. И ние имаме такива в една къща, за това попитах.
Наистина много сладка сте я направили : )
Още веднъж... благодаря за милите думи... Обзавеждането на малка стая е предизвикателство... особено когато харесаш/купиш големи мебели... Wink

# 662
  • При елфите ...
Много хубава спалня, поздравления!
Голямо благодаря... Simple Smile

# 663
Скрит текст:
ЕЕЕ - много е хубава! Със здраве да си я ползвате. Благодаря Аредхел за споделянето!
Това в къща ли е?
Много благодаря... да, къща е и стаите не са много големи...
А аз тъкмо щях да питам стаите ли са толкова големи или от снимката ми се струват? Много добре се е получило, харесва ми! Пък щом е и къща.......направо съм завид! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 664
Толкова уют има в тази спалня. Със здраве да си я ползвате. Прилича ми на стара къща.

# 665
  • Варна
Aredhel, чудна е, със здраве да я ползвате. Пътечките от двете страни на леглото ме заинтригуваха, може ли линк за тях?
Благодаря!

# 666
Жестока спалня - поздравления. Личи си, че е правена с много желание и любов Simple Smile

# 667
  • При елфите ...
Скрит текст:
ЕЕЕ - много е хубава! Със здраве да си я ползвате. Благодаря Аредхел за споделянето!
Това в къща ли е?
Много благодаря... да, къща е и стаите не са много големи...
А аз тъкмо щях да питам стаите ли са толкова големи или от снимката ми се струват? Много добре се е получило, харесва ми! Пък щом е и къща.......направо съм завид! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
Стаята е около 13 кв. м. на панорамната снимка наистина изглежда голяма... общо взето съм я запълнила с мебели... и имаме пътеки покрай леглото да "маршируваме" даже... Wink

# 668
Хубаво е, уютно, топло, приятно! Досега въртях надолу-нагоре снимките, наистина много ми харесва, чудесно се е получило. Освен добре, по друг начин няма как да се чувствате в тая стая. Flowers Four Leaf Clover

# 669
Aredhel,великолепна е тази спалня,поздравления!

# 670
  • При елфите ...
Много благодаря за милите думи... това е висока оценка за труда ми...

Aredhel, чудна е, със здраве да я ползвате. Пътечките от двете страни на леглото ме заинтригуваха, може ли линк за тях?
Благодаря!

Много благодаря! Пътеките са от Юск... Това са малките... сега виждам, че големия размер не го предлагат вече...

https://jysk.bg/dompotrebi/kilimi/malki-kilimi/kilim-storborre-7 … 0-sm-cheren-byalo

# 671
Поздравления за спалнята.

# 672
  • При елфите ...
Толкова уют има в тази спалня. Със здраве да си я ползвате. Прилича ми на стара къща.
Много благодаря... Къщата не е много стара... строена е в началото на 60-те години на миналия век... с ограничени средства... (наследствена ни е) тогава представата за вътрешното разположение на стаите е била много различна от сегашната... Разполагаме с голям салон (колкото стая) през, който само вървим... ММ не е по-големите ремонти... махане на стени и подобни, така че трябва да правим кутийчестите ни стаи удобни и да изглеждат големи... Wink

# 673
Много приятна спалня! Особено ми харесаха буквите на таблата на леглото:-)
Да я ползвате дълго и щастливо Simple Smile

# 674
  • При елфите ...
Много приятна спалня! Особено ми харесаха буквите на таблата на леглото:-)
Да я ползвате дълго и щастливо Simple Smile
Много благодаря...  😊

Общи условия

Активация на акаунт