Нормален мъж, който има личен емоционален контакт с жени, не си мисли подобни глупости.
Поне тук в Пловдив родителите на младите мъже и жени под 30 години не бързат да умират, и то разведени. Какъв е процентът на разведените родители; че и при колко от тези разведени едниният е умрял, докато детето му е още на 20 и няколко години; че и колко от останалите живи разведени има имот, който да прехвърлят на детето; че и колко от тези пък искат да го прехвърлят толкова отрано? Процентът май-май е десетки пъти по-малък от общото правило.
Да му мисли този, който ги мисли и пише тези смехории.
.
Така или иначе - писаници и приказки в тази посока има достатъчно. Аз пиша точно това, което мисля, ако някоя се чувства виновна - много съжалявам
)) само хубави неща да ви се случват
Огромна част от жилищата/къщите в България са по селата и са изоставени или са посещавани няколко пъти годишно от наследниците. Над 1 милиона от тях буквално се рушат или са полуразрушени, така че не могат да минат за ставащи за живеене жилища. Стойностите, които си споменала (ако са верни изобщо), не са показател за действителното положение при имотите и кой къде живее. Получава се нещо като от онзи виц: "Едни ядат кюфтета, а други картофи, значи средностатистически всички ядат кюфтета с картофи". То и в една от фирмите, в която работех, средният доход беше 50 000 лева на човек, само че двамата съдружници получаваха по 100 000 лева месечен доход, а всички работници - в най-добрия случай по 400 лева на месец. Аз бях единственият измежду служителите със заплата 800 лева в онези години. Ама, нали, като сметнеш усреднено, се получава една доста апетитна заплата, която въобще няма нищо общо с действителността. Същото е и при жените: Ако на 100 жени се падат 100 деца, усреднено всяка е раждала по 1 дете, обаче на практика 70 жени са родили 100 деца, докато 30 жени все още не са раждали.
Огромна част от жилищата/къщите в България са по селата и са изоставени или са посещавани няколко пъти годишно от наследниците. Над 1 милиона от тях буквално се рушат или са полуразрушени, така че не могат да минат за ставащи за живеене жилища. Стойностите, които си споменала (ако са верни изобщо), не са показател за действителното положение при имотите и кой къде живее. Получава се нещо като от онзи виц: "Едни ядат кюфтета, а други картофи, значи средностатистически всички ядат кюфтета с картофи". То и в една от фирмите, в която работех, средният доход беше 50 000 лева на човек, само че двамата съдружници получаваха по 100 000 лева месечен доход, а всички работници - в най-добрия случай по 400 лева на месец. Аз бях единственият измежду служителите със заплата 800 лева в онези години. Ама, нали, като сметнеш усреднено, се получава една доста апетитна заплата, която въобще няма нищо общо с действителността. Същото е и при жените: Ако на 100 жени се падат 100 деца, усреднено всяка е раждала по 1 дете, обаче на практика 70 жени са родили 100 деца, докато 30 жени все още не са раждали.Препоръчани теми