Съвместно съжителство?

• 14 267
  • 379
  •   1
Отговори
# 300
Така си изразяват гнева някои хора. По-скоро ще я изхвърли от дома, отколкото да си промени езика.

# 301
  • София
Когато бях млада, мечтаех как ще си заживея с някоя гадже, само дето нямаше къде. След години се замислих, че едва ли е голяма работа
А, впрочем съм чувала от ММ за негов колега от ТУ, който правел тест - оставял една метла нарочно да пречи на минаването и ако я прескачат, но не я помръднат - не ставали. Аз от една страна се възмутих, но от друга се замислих, че така ще се намерят със сходни ценности, а не чистофайник и разхвърляна.

# 302
Този тест е перфектен за хващане на склонност към ровене в чужди вещи и дали домакинът знае къде стоят метлите в дома му Grinning

# 303
Всъщност да НЕ пипаш метла е точно вид чистофайничество и хигиена. Плюс самоуважение. Аз бих прескочила:) мразя да пипам чужди неща.

# 304
Сега вече прахосмукачки и парочистачки слагат да запречват пътя чистофайниците.

# 305
Тоя тест е малко нож с две остриета. Аз не бих пипал нищо в чужда къща,нито правил коментари кое как седи и защо. Правя си изводи наум и това е.

# 306
  • София
Говоря за времето преди 20-25 години, преди роботчетата и други чудеса на техниката.
Не съм сигурна дали жените са били съжителки или само са преспивали. Като се замисля, май не беше собствено жилище, а това на МАМА и нищо чудно идеята да е била нейна.

# 307
  • София
О, метлата на мама никога не е само метла!

# 308
Егати тъпия тест. Това е 100 % женски акъл, на мъж не би му дошла такава простотия в главата.

# 309
Сега се сетих, че метла напряко май се слагаше срещу зли сили, така че може момата да се запъне и да каже, че не може да мине. Та може да се окаже тест за зли сили.

Впрочем много мразя и не разбирам метлите без дълга дръжка, с които се мете наведен. Това е едно от най-идиотските местни изобретения.

# 310
  • София
Не си представям как вкъщи ще мета с дълга метла, хваната с 2 ръце. Половината боклуци ще си останат. Но вероятно е въпрос на навик, така съм научена и свикнала.
Егати тъпия тест. Това е 100 % женски акъл, на мъж не би му дошла такава простотия в главата.
Тъпо е, но човекът това е видял и попил. Говоря за човек, роден през 68-69 година в малък град. А за да го каже пред колеги, явно е одобрявал такова тестване, сакън да не му се падне мързелива булка.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 15:43 от Cuckoo

# 311
Моят тест е дали оправя леглото..)

# 312
  • Paris, France
Моят тест е дали оправя леглото..)

Моят тест е дали се справя в леглото. Леглото мога да си го оправя и сама. Не търся прислужник, все пак.

# 313
Невена, ако не се справя в леглото - изобщо няма да е там.
И понеже не ми е само това важното - държа и други неща да умее, не само кекс да върти.

# 314
Мъжът ми оправя леглото, ама това е горе-долу единственото, което върши доброволно, тъй че щях да бъда много разочарована, ако го бях приела като признак за някакви домакински качества.

Общи условия

Активация на акаунт