Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 140
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, как седи въпросът с ползването на солариум? Аз съм 3.5 месеца след операцията. Тази седмица приключих с масажите. Февруари ще направя и три процедури с лазер за белезите, но се чудя дали не мога да се попека преди това малко със сутиен и лепенки върху белезите, например? Страх ме е да не пигментират Neutral Face

Мъни ор лийд,доколкото се информирах преди да се подложа на операцията,прочетох,че 6 месеца трябва да се пазят белезите от каквито и да е лъчи.

# 91
Въпроси аз си бях подготвила дори на листче, реално в хода на консултацията дори да се стремях към тях, беше лудница. Имах изисквания за зърната, ала бала, ама той ме гледаше странно хаха.
Солариум не, или лепенки върху белезите. Мисля, че до година не е добре и на плаж , слънце и тн. да не се пигментират.

# 92
  • София
Момичета, бихте ли ми казали какви лекарства ви дадоха да пиете след операцията, ако въобще има такива и най-вече, изписаха ли ви кръворазреждащи инжекции, от типа на Фраксипарин ли Клексан? Това много ме вълнува,тъй като аз съмс  тромбофилия и трябва да слагам такива инжекции при всяккяив хирургични манипулации. Те в доста болници ги лсагат превантивно на всикчи.

# 93
Момичета, бихте ли ми казали какви лекарства ви дадоха да пиете след операцията, ако въобще има такива и най-вече, изписаха ли ви кръворазреждащи инжекции, от типа на Фраксипарин ли Клексан? Това много ме вълнува,тъй като аз съмс  тромбофилия и трябва да слагам такива инжекции при всяккяив хирургични манипулации. Те в доста болници ги лсагат превантивно на всикчи.

Буена есперанса,моите лекарства са:болкоуспокояващи,антибиотик,вит. С и пробиотик. Аз даже от теб чувам. Може и да са ми слагали. Течаха някакви системи там.
Защо не говориш с доктора за тези инжекции за твое успокоение?

# 94
  • София
Здравей. Преди операцията нищо не се изписва и нищо не се пие. Даже спираш и добавки разни от сорта на витамини, и всякакви лекарства ако пиеш. Никакви препарати не се слагат за разреждане на кръвта. Защото може да се получи кървене в хода на операцията. Макар че тази зона точта няма такова кървене както при други манипулации. Тези неща трябва да ти ги каже доктора.

# 95
Здравей. Преди операцията нищо не се изписва и нищо не се пие. Даже спираш и добавки разни от сорта на витамини, и всякакви лекарства ако пиеш. Никакви препарати не се слагат за разреждане на кръвта. Защото може да се получи кървене в хода на операцията. Макар че тази зона точта няма такова кървене както при други манипулации. Тези неща трябва да ти ги каже доктора.

Джулс аз до последно си пих добавките-рибено и ленено масло. Даже в деня на операцията си изпих еутирокса,защото съм с Хашимото. Доколкото знам не трябва да се пие аспирин преди операцията.

# 96
  • София
Здравейте, дами ! Бих искала да ви попитам, какви въпроси се подготвихте за консултацията ?
Моите въпроси бяха тези: Импланти, какви, колко?
Изследванията къде, какви?
Дренажи, къде, колко време?
Болничен?
Масажи?
И в течение на разговора изкачат още много въпроси.

# 97
Аз искам да ви попитам? За лазер под мишниците? Някоя ходила ли е ? Има ли някакъв проблем заради имплантите?

# 98
  • София
Полезна статия и отговори на доста въпроси на съфорумките. https://aestheclinic.com/preoperativna-podgotovka-i-vustanovitel … ata-mamoplastika/

# 99
Полезна статия и отговори на доста въпроси на съфорумките. https://aestheclinic.com/preoperativna-podgotovka-i-vustanovitel … ata-mamoplastika/

Искам да попитам някой спазил ли е тези препоръки?

# 100
  • Бургас
Аз съм ги спазила с изключение на цигарите.
Цигарите ги спрях 24 часа преди операцията и ги пропуших като се прибрах у дома.
Само да кажа за тези които имат предразположеност към алергии или имат вече като мен, свалих лака и всичко останало, но не махнах миглите и 2 месеца после имах зачервяване, подпухване, сърбеж и на места ранички около миглите ( всичко е реакция от упойката) , вече съм добре, но за тези които не искат да рискуват го споделям ....

# 101
  • София
Интересно ми е колко време след операцията шофирахте? Ако може да кажете автоматични или ръчни скорости?

# 102
  • София
Добър въпрос. 😊Лично аз спазех препоръките на моя доктор. И затова се възстанових бързо и безпроблемно. Най-добре слушайте вашия доктор какво ще ви препоръча. 😉

# 103
Аз съм ги спазила с изключение на цигарите.
Цигарите ги спрях 24 часа преди операцията и ги пропуших като се прибрах у дома.
Само да кажа за тези които имат предразположеност към алергии или имат вече като мен, свалих лака и всичко останало, но не махнах миглите и 2 месеца после имах зачервяване, подпухване, сърбеж и на места ранички около миглите ( всичко е реакция от упойката) , вече съм добре, но за тези които не искат да рискуват го споделям ....

Аз цигарите не ги спрях. Сега малко съм ги намалила,че ми се догади от време на време. Само това с шофирането незнам как ще стане,защото работата ми е изцяло зад волана.

# 104
  • Бургас
Една седмица след операцията карах колата, автоматик е. Беше ми доста неприятно на всяко подрусване на дупка, както и когато трябваше да се обърна назад. Но бързо мина  за 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт