Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 200
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, решена съм, че ще де оперира при д-р. И. Стоянов. Консултацията ми е този вторник и много бих се радвала, момичетата, които са се оперирали при него, да ми изпратят на лично снимки. Благодаря ! Simple Smile

# 121
  • Бургас
Задължително ли има дренаж?
Обикновено е една нощ, до изписването.  По преценка на доктора и повече. Аз бях 4 дни и затова нямах подуване на корема.

# 122
Чоже ли снимки на въпросните сутиени, разбирам, че грижата след това е в основата постепенното образуване о слягане на гърдите. Аз съм стриктна и ще ги нося редовно, но искам да си взема и други да имам затова питам от кои сте доволни (знам, че всеки лекар си има такива които препоръчва)

# 123
Моят е такъв-черен.Като гледам и в клиниката е на същата цена
https://apteka.framar.bg/30075674/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B5 … pi-unique-comfort
При мен дренажите стояха една нощ

# 124
  • София
https://apteka.framar.bg/30075674/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B5 … pi-unique-comfort
Удобен ли ти е? Изглежда много стегнат. От ИС ли си оперирана?

# 125
  • София
Здравейте, решена съм, че ще де оперира при д-р. И. Стоянов. Консултацията ми е този вторник и много бих се радвала, момичетата, които са се оперирали при него, да ми изпратят на лично снимки. Благодаря ! Simple Smile
И аз мога се включа със същото искане.

# 126
Удобен ли ти е? Изглежда много стегнат. От ИС ли си оперирана?
И аз съм с такъв, от Стоянов. И на Триумф си взех спортния, който взимат след операция, но този е много удобен. В началото стяга, но като спаднат отоците е ок. Аз го нося всяка нощ вече 2г.3м и още не е раздърпан Simple Smile

# 127
Стоянов,да
В началото стяга,но и гърдите са доста отекли.Сега,както казах,ми е най-удобен от всички,които имам

# 128
А колко време носите такъв сутиен и след като спаднат не ви ли става голям? Доктора ли казва, коя чашка ще ви трябва? И колко броя купувате, два за да се перат или?

# 129
Моят е същият само че от Ива и се отпусна доста. Вземах си два един бежов и един черен като си мислех че ще ги нося дълго постоянно но с тях не съм ходила с блуза по мен защото не ми допада как стоят бабешки са ми. След първият месец ги нося през нощта и когато съм си удома иначе си взех нормални сутиени за излизане.
Да попитам по отдавна оперираните колко време ги носите тези сутиени и колко дълго спите с тях.

# 130
Стоянов каза "Цял живот спиш със сутиен" Simple Smile Преди с малките гърди дори не ходех със сутиен и това ми се стори страшно Simple Smile Но си спя с този година и 3 месеца,не е мръднал и не го усещам.Няколко пъти казах,че ми е като втора кожа.Иначе си позволявам да ходя и без сутиен лятото с по-разголени дрехи

# 131
  • Бургас
И моите са от Ива, 2 броя  (7 месеца вече) и честно казано и през ноща и през деня когато съм по работа, понеже е свързана с много движение, навеждане, катерене все съм с тях, само като излизам или трябва нещо различно от спортно и удобно да сложа слагам други, пера ги докато съм в банята на ръка за 5 минути и въобще не са ми са се отпуснали.
Преди мразех от този тип сутиени и на мен са ми много бабешки, обаче след като смених 10на през 2и3 ти месец за работа, все към тези се връщах, и за сега докато не намеря други подобни по удобство не смятам да ги заменям за работа, само не се гледам докато се обличам, че наистина на бабешки си изглеждат Simple Smile

# 132
Здравейте, момичета извинявайте ако пиша не където трябва, но съм нова във форума. От доста дълго време искам да си направя уголемяване на гърдите, да не кажа че ми е децката мечта Simple Smile Началото на седмицата звъннах на др Георгиев и си записах час за 30.01, същия ден в който звъннах видях, че са пуснали workshop... Та отидох при него, отношението беше на ниво попита ме какъв ефект търся и се спряхме на кръгли импланти 425cc, попитах го за workshop та той ми каза, че би могъл да ме оперира на преференциалната цена от 2600€, тъй като съм интересен случай. Да добавя, че имам едно раждане, кърмене не дълго време и отслабване на 10кг за 1 година.... Общо взето никога не съм била тези килограми дори и като ученичка в момента съм 167см някъде и 53кг..та след тези трансформаций гърдите ми заприличаха на - буквално печени чушки. Та идеята ми беше такава, и аз като почти всеки човек в бг си мисля, че щом има някаква промоция то е за определени хора, но този път грешах...явно уцелих момента без дори да съм го търсила, просто бях решила, че ще си сложа силикон не зависимо каква е цената..., но сега се притеснявам да не са ми големи 425cc, има ли някоя от вас която може да качи снимка или да изкаже мнение по въпроса. Благодаря ви много. Simple Smile

# 133
Здравейте, момичета извинявайте ако пиша не където трябва, но съм нова във форума. От доста дълго време искам да си направя уголемяване на гърдите, да не кажа че ми е децката мечта Simple Smile Началото на седмицата звъннах на др Георгиев и си записах час за 30.01, същия ден в който звъннах видях, че са пуснали workshop... Та отидох при него, отношението беше на ниво попита ме какъв ефект търся и се спряхме на кръгли импланти 425cc, попитах го за workshop та той ми каза, че би могъл да ме оперира на преференциалната цена от 2600€, тъй като съм интересен случай. Да добавя, че имам едно раждане, кърмене не дълго време и отслабване на 10кг за 1 година.... Общо взето никога не съм била тези килограми дори и като ученичка в момента съм 167см някъде и 53кг..та след тези трансформаций гърдите ми заприличаха на - буквално печени чушки. Та идеята ми беше такава, и аз като почти всеки човек в бг си мисля, че щом има някаква промоция то е за определени хора, но този път грешах...явно уцелих момента без дори да съм го търсила, просто бях решила, че ще си сложа силикон не зависимо каква е цената..., но сега се притеснявам да не са ми големи 425cc, има ли някоя от вас която може да качи снимка или да изкаже мнение по въпроса. Благодаря ви много. Simple Smile
Има момичета с тези кубици сигурно но зависи от това колко жлеза имаш, колко ти е разтеглива кожата и колко ти е подгръдната. Всичко се измерва и е съобразено с таблица така че не мисля че ще са големи.

# 134

Доктора ми каза, че имам около 150-200cc мой Simple Smile много се притеснявам да не ми изглеждат големи

Общи условия

Активация на акаунт