Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 821
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Петя ,нали като се запишат и дойде ред на новата тема пак ще има някакви да питат същото.
За Естетика - Специално за гърди и 3-мата доктори правят хубави гърди,за ринопластика препоръчвам само Йоздемир.

# 271
Относно момичетата,които са прясни като мен. Днес ми дойде тази възглавница за това,че от болка,настрани не мога да спя. И другото,че доктора ми каза 1 месец по гръб спане. А тази възглавница пази гърдите,дори и да се завъртиш на страни.Много е удобна. Вижте я:
http://www.detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-kar … i-karmene-golyama

# 272
  • Plovdiv
Относно момичетата,които са прясни като мен. Днес ми дойде тази възглавница за това,че от болка,настрани не мога да спя. И другото,че доктора ми каза 1 месец по гръб спане. А тази възглавница пази гърдите,дори и да се завъртиш на страни.Много е удобна. Вижте я:
http://www.detetovteb.com/bremenni-i-karmene/vazglavnitsi-za-kar … i-karmene-golyama

Аз започнах да спя на страни точно на 14 ден, тази възглавница е супер удобна за бременност, после ще ти влезе в употреба ( ако планираш де ) пази си я 😁

# 273

Аз започнах да спя на страни точно на 14 ден, тази възглавница е супер удобна за бременност, после ще ти влезе в употреба ( ако планираш де ) пази си я 😁

Кристалин,голяма си шегаджийка:joy:JoyJoy
Обаче ако знаеш как спинках сега в нея. Блаженство.

# 274
  • София
Във форума Тялото много ми харесваше,че си имаше тема само с инфо,където всеки опериран изброява:
-клиника и доктор
-кубици и вид на импланта
-марка на импланта
-размери на импланта
Темата в която се показваха само снимки-преди и след също беше много полезна.

# 275
Във форума Тялото много ми харесваше,че си имаше тема само с инфо,където всеки опериран изброява:
-клиника и доктор
-кубици и вид на импланта
-марка на импланта
-размери на импланта
Темата в която се показваха само снимки-преди и след също беше много полезна.

Това може да се направи и тук.

# 276
Момичета, някоя от вас чувствала ли се е зле след операцията. Аз съм втори ден, много ми е отпаднало и лошо, дали от лекарствата, дали от самата операция, направо не знам какво ми става. Може ли да е някаква реакция от самите импланти и мрежи. Имам чувството, че тялото ми трепери Sad

# 277
Момичета, някоя от вас чувствала ли се е зле след операцията. Аз съм втори ден, много ми е отпаднало и лошо, дали от лекарствата, дали от самата операция, направо не знам какво ми става. Може ли да е някаква реакция от самите импланти и мрежи. Имам чувството, че тялото ми трепери Sad

Това е от анестезията,спокойно ще отмине.
Някои след упокойка повръщат,чувстват се замаяни и неориентирани.

# 278
Pinky, Anne, много ви благодаря за разясненията!

Аз утре съм на безплатните консултации в хотел Сенс от турската клиника Естетика и ми е доста любопитно какво ще ми кажат, пък и да видя за сефте импланти наживо и да ги пипна Grinning

На първо място се въоръжи с търпение. Дори и да имаш предварително записан час за среща с доктора, се чака, часовете обикновено са с голямо забавяне. По спомен имах час за 13ч. видяхме се към 14,30ч., но съм доволна. Товава беше д-р Йоздемир, моята консултация беше преди всичко за ринопластика, а всеизвестна истина е, че от опериращите там за нослета, той е най-добър. В последствие реших да са 2 в 1. Бюст и ринопластика. Датата ми наближава Simple Smile.
И на мен ще ми е интересно да споделиш впечатления от консултацията.

Даже ще съм доволна, като има забавяне, че и без това няма да успея да отида навреме Joy Иначе при известните лекари, като гледам, май винаги се чака и спазването на часове е мираж... Аз даже нямам идея как се казва лекарят, който ще консултира, но при всички случаи ще ми е много интересно и ще разкажа подробно. Благодаря!

Др Бурак ще е на консултацията на Естетика в Сенс  днес

# 279
И аз си я поръчах. След като се събудих днес със схванат врат и гръб, това беше първото, което направих сутринта. С нетърпение си я чакам Simple Smile

# 280
Здравейте, отдавна не съм писала . Ето ги и моите ( на 12-ти стават на 3 месеца ), 305 СС , Ментор, анатомични, среден профил  . Честито на всички новооперирани и успех , ба които предстой.. 🤗🤗🤗
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 16:48 от bubanka

# 281
  • София
Страхотно изглеждаш, браво! Съвсем нулев страст ли беше или не? Изглеждат ми големи за тези кубици, коеот е супер, разбира се! При кой доктор?

# 282
Страхотно изглеждаш, браво! Съвсем нулев страст ли беше или не? Изглеждат ми големи за тези кубици, коеот е супер, разбира се! При кой доктор?
Скрит текст:
Това са ми гърдите точно преди операцията . Аз ги определям 0 😂, все пак след 2 раждания . Д-р Молов
Как се скриваше изпбражението , че съм забравила ? Благодаря

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 16:49 от bubanka

# 283
  • Пловдив
Цитат

Др Бурак ще е на консултацията на Естетика в Сенс  днес

Д-р Бурак е известен с хубавите си гърди Simple Smile. Предпочитан е от дамите, които отиват там само за бюст.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 16:49 от bubanka

# 284
  • София
MunM, много ти благодаря! Имам доста сходен на твоя старт и определено ми беше полезно да видя резултат и то при доктора, при който мисля да се оперирам.

Общи условия

Активация на акаунт