Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 072
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, момичета! Изчетох всички теми назад с голям интерес, тъй като имам голямо желание да се подложа на въпросната интервенция. Миналата седмица бях и на първата си консултация при д-р Асенов в Торакс, гр. Пловдив. За съжаление обаче вместо да ми се изясни картинката за мен самата, още повече се обърках. Докторът изглежда съвестен и разбран, но едно нещо по време на консултацията ме озадачи: след известни измервания, същият каза, че ще ми сложи 300-350 сс, кръгли, Мотива. Като имам 2 към 3 степен птоза ( раждала и кърмила съм) и съответно ще изреже кожа чрез разрез котва. Аз обаче искам ако има вариант да се размина без този тип разрез, заради белезите, освен това, аз съм доста по-едра от всички тук (175см, 60 кг) и го попитах няма ли да се губят тези импланти на моето тяло, все пак такива слагат на по-дребни жени. Тогава той каза, че можело и над 500, но със съгласие от моя страна, ако се налага да изрязва кожа по време на операцията. Та много въпросителни ми изникнаха, относно размери, разрези и какво ли още не.
Иначе в неделя имам час посред нощите 😁 за консултация при д-р Молов. Ще видя и той какво ще каже ама хич не ми се ходи на операция в друг град, по удобно ще ми е тук в Пловдив, ама в краен случай ще се пътува.
Извинавам се за дългия пост, но това е само 1/100 от това, което ме вълнува покрай това ми начинание. Приемам отговори, въпроси и критики всякакви...😊

Не съм много наясно с изрязването на кожата но тук има момичета с обиране през ареолата и доста по невидими били белезите. Може да го питаш за този вариант.

Аз съм на 2месеца и 5 дни и нямам и следа от белези. Само с крем с невен съм се мазала.

# 346
Аз съм на 2месеца и 5 дни и нямам и следа от белези. Само с крем с невен съм се мазала.
[/quote]
Може ли да кажеш какав точно е крема,марка ?

# 347
Може ли да кажеш какав точно е крема,марка ?
[/quote]

В началото се чудих как ще се мажа с тоз крем, който не е скъп и ще ми действа противовъзпалително и ще премахне белезите, но ми беше предписан като първи крем от лекаря и си го купих. Та и не стигнах до вторият, който е към 60лв. и мислих, че той ще ми помогне... Мазах се след махането на конците по 4пъти на ден, а вторият по два пъти.

# 348
А при операциите слагат ли ви някакви специални чорапи. Видях, че навсякъде в Германия оперират задължително с някакви дълги до бедрата чорапи?

# 349
  • Plovdiv
А при операциите слагат ли ви някакви специални чорапи. Видях, че навсякъде в Германия оперират задължително с някакви дълги до бедрата чорапи?
Това са компресивни чорапи, и аз мислих че навсякъде слагат но не. Енчев знам, че стяга краката с бинт, другите момичета да споделят при тях имало ли е

# 350
  • Plovdiv
Здравейте, да попитам някоя имала ли е бенка на гърдите и дали би имало проблем, защото все пак се разтяга кожата там. Говоря за голяма бенка.
Пак аз 😁 ама всимки доктори които посетих за консултации ми казаха, че трябва да се маха. Не се е разтегнала, сега чакам да мине време и ще ходя да я проверявам

# 351
А какво точно имате предвид под"след 2 месеца няма и следа от белезите"?

# 352
Аз за първи път чувам за стягане краката, каква е целта?

# 353
На мен ми слагаха от тези чорапи защото имам разширена вена на десният крак иначе не слагат ако нямаш проблеми.

# 354
Слагат заради кръвта от упойките поне така си мисля аз. Така де свързано е с упойката.

# 355
  • Parsberg
Слагат се компресивни чорапи при всички операции за да се предотвратят тромбози. В Германия ги слагат при всички операции, в България нямат такава практика.

# 356
  • София
Вижте интересна формула, по която да премерите колко тежат имплантите Simple Smile
https://www.leaf.tv/articles/how-to-calculate-the-weight-of-breast-implants/

# 357
Спрямо мазането мажа се с Контратубекс защото това имам в нас но мисля като го свърша да си взема Кело кот нали уж било най-доброто. Моля който се в мазал или се маже с него да сподели дали има нужда да давам 60лв за този крем

# 358
Аз не съм се мазала с нищо И съм сигурна,че съм на същото положение като "няма и соеда от белезите"  Simple Smile

# 359
Спрямо мазането мажа се с Контратубекс защото това имам в нас но мисля като го свърша да си взема Кело кот нали уж било най-доброто. Моля който се в мазал или се маже с него да сподели дали има нужда да давам 60лв за този крем

Най-добрият гел за белези е Стратадерм, който беше спрян доста време.Аз го ползвам за белег от друго естество, но пак от операция и има много по-добър ефект от Кило Кот.И Кило Кот съм ползвала за същия белег, защото съм рязана 3 пъти на едно и също място и ги знам всичките мазила от дерматолога.Стратадерм е доста по-евтин от Кило Кот също така.

Общи условия

Активация на акаунт