Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 970
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Може да има подобна тема, извинявам се ако е така!
Пиша ви, за да разкажа през какво преминах! Целта ми е да предпазя възможно най-много жени!
От много време мечтаех, да си уголемя гърдите, наистина имах нужда!
Препоръчаха ми д-р Младенов - мамолог, ПСАГБАЛ "Света София". Казах си, щом е мамолог, знае какво прави!
При първата ни среща не останах очарована, но те докторите по принцип не говорят много!
Уточнихме кубиците, насрочихме дата и октомври 2019 аз мислех, че ще осъществя мечтата си - да не се срамувам от бюста си! Кубиците са 450, подмускулно!
След като спаднаха оттоците и зараснаха раните (имах и повдигане и намаляване на ареолите) - видях крайния резултат - едната гърда е по-голяма от другата, както и ареолите!
Януари тази година насрочихме дата, за да се отстрани различието поне на ареолите - дясната беше видимо по-голяма, по-ниско и с неправилна форма.
1 месец след операцията - положението е същото.
Мога да разказвам много - ако някой се интересува нека пита! Ако някой е преживял същото, нека сподели!
Просто съм разочарована, пари под масата, много болки..., но отново ме е срам да се съблека...
Ако сте решили да уголемявате бюста си - изберете друг лекар, изберете друга болница!
В двата си престоя там, не бях единствената за корекции! Масово жените не са доволни!
Няма прецизност, няма отношение, всичко е бизнес!

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 16:11 от malee

# 541
А защо пари под масата

# 542
Веднага ви отговарям -  600лв преведох на клиниката за имплантите! Сигурно толкова струват! Някъде около 900лв платих на касата за избор на екип и изследвания, предполагам, че и някаква пътека са използвали.., другите пари ги броих на ръка на доктора!

# 543
А защо не поискахте документ за тези пари
Няма ли как да го съдите за некадърно свършената работа
Още повече щом не сте единичен случай

# 544
Ами не съм мислила с такава нагласа - изобщо не предполагах, че нещата ще се развият така! Че не съм единичен случай, разбрах в последствие, а и дори да предприема действия, това няма да промени външния ми вид! Целта ми е да предпазя повече жени!

# 545
Наистина ужасна ситуация,има ли поне начин да се коригира стореното,може би от по-читав лекар

# 546
Винаги има начин, на няма как да се компенсират неприятните преживявания! А и не съм сигурна дали отново ми се преминава през всичко! Изплащам и кредита! Ако някога предприема корекции, определено ще са в Турция! Отзивите за там са страхотни, условия, отношение, професионализъм!

# 547
Почини си малко и действай, не оставяй така нещата. Може ли снимка на лично?

# 548
Почини си малко и действай, не оставяй така нещата. Може ли снимка на лично?
Благодаря за насърчителните думи! Ясно е, че няма как резултатът да е перфектен, но когато очакванията ти не се оправдаят и то когато става въпрос за тялото ти, е много неприятно!
Не си увеличавайте бюста при д-р Младенов, ПСАГБАЛ "Света София"!

# 549
malee С разрез котва или с раундблок само си?

# 550
Ако може направо снимка тук, така най добре е вижда...
Д-р Стоянов на мен ми коригира ареолите, справи се перфектно. Само за такава корекция мисля не е толкова скъпо

# 551
malee С разрез котва или с раундблок само си?
Раундблок

Ако може направо снимка тук, така най добре е вижда...
Д-р Стоянов на мен ми коригира ареолите, справи се перфектно. Само за такава корекция мисля не е толкова скъпо
Да, сигурно не е толкова скъпо - въпросът е, че трябва за трети път да се подлагам на интервенции, заради нечий непрофесионализъм!

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 17:16 от bubanka

# 552
Още след операцията ли бяха различни зърната или в последствие се увеличиха, четох подобен случай в немските форуми, и много ме е страх с тоя раундблок.

# 553
Още след операцията ли бяха различни зърната или в последствие се увеличиха, четох подобен случай в немските форуми, и много ме е страх с тоя раундблок.
Не мога да отговоря категорично на този въпрос! В началото бяха наранени, с оттоци, но още в първия месец видях разликата! Проблема е, че след втората интервенция отново нямаше промяна! Не се страхувайте, сигурно методът е успешен, но не и при този лекар!

# 554
Здравейте, момичета! Предварително се извинявам за въпросите, които ще задам защото сигурно са дискутирани,  с малко дете съм и нямам възможност да изчета всичко. Относно д-р Молов, не намерих снимки, преди и след операция, както и информация за предпочитания от него метод на поставяне(подмускулно, частично подмускулно,надмускулно) и метод на разреза. Ще бъда благодарна ако някой ме насочи, а също и на момичетата с поставени импланти при него, които биха могли да ми изпратят снимки на лични. От това, което разгледах, много ми харесват резултатите на д-р Заякова и може би тя ще е един от вариантите ми за операция.

Общи условия

Активация на акаунт