Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 657
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета! Предварително се извинявам за въпросите, които ще задам защото сигурно са дискутирани,  с малко дете съм и нямам възможност да изчета всичко. Относно д-р Молов, не намерих снимки, преди и след операция, както и информация за предпочитания от него метод на поставяне(подмускулно, частично подмускулно,надмускулно) и метод на разреза. Ще бъда благодарна ако някой ме насочи, а също и на момичетата с поставени импланти при него, които биха могли да ми изпратят снимки на лични. От това, което разгледах, много ми харесват резултатите на д-р Заякова и може би тя ще е един от вариантите ми за операция.
Аз си направих гърдите при д-р Заякова.Много са красиви,а са само на месец!Можете да ми пишете на лично при въпроси.

# 571
  • София
Някоя от вас правила ли си е здравна застраховка преди операцията?

# 572
  • Бургас
Някоя от вас правила ли си е здравна застраховка преди операцията?

Идеята е добра ! Не бях се замисляла за тази възможност. Винаги при пътуване извън БГ го правя... Но в случая изобщо не ми мина през ума.

# 573
Здравейте от мен, 2-ри ден Simple Smile ето снимка от днес - чувставам се добре, изобщо не е болка за умиране, бях се подготвила за многоо, а не е така, поне при мен Слава Богу  Simple Smile бях прекрасно обгрижвана от доктора и целия му екип! Махнаха ми дренажите, за които бях чувала, че болят много - ами не усетих нищо! И сега надявам се да се възстановя бързо като смятам да си почивам и да не пренавивам организма, а да му дам време да се адаптира Simple Smile успех на всички дами и бъдете позитивни и с усмивки! Честита Баба Марта 
Честити придобивки Simple Smile бързо възстановяване. При кого се оперира и последно анатомични Ментор ли сложи? Може ли и малко инфо за сутиена от къде е и цена Simple Smile

Ментор 350cc среден профил
Операцията ми беше при д-р Молов, доволна съм от всичко, надявам се и да се възстановя бързо и всичко да е наред. Ще кача снимки когато поспаднат отоците Simple Smile

# 574
Момичета, някоя от вас обмисляла ли е повторна операция само за смяна на имплантите с по-големи? Казаха ми, че е доста по-лека операция.

# 575
Втората операция е много по лека Да но не съм обмисляла толкова рано ще изчакам поне 7-8 години ако няма нужда.
Относно операцията и дете аз го изживях.
Задължително трябва да има кой да ти помага за детето защото е много важно имплантите да се пазят. Това е най важният период от възстановяването не трябва да СВ вдига нищо тежко. Трябва много да почивате. В темата от декември месец е много коментирано.

# 576
Моля ако има някой с раунд блок за снимки на лични. Другият понеделник ми е последната консултация и съм малко в паника заради този раунд блок и снимките на ники28.

# 577
Въпрос към оперираните... ставаше ли ви лошо от антибиотиците и лекарствата? На мен доста ми се вие свят от Зината и дексофена! Направо съм извън кондиция

# 578
Въпрос към оперираните... ставаше ли ви лошо от антибиотиците и лекарствата? На мен доста ми се вие свят от Зината и дексофена! Направо съм извън кондиция
От Зината не ми е ставало лошо но от обезболяващите се чувствах много зле и ги спрях.

# 579
  • Бургас
На мен много зле ми действаше едно болкоуспокояващо, което ми беше изписал - Дорета.
Като се усетих и го спрях на втория ден, вече ми беше по-добре, преди това бях като парцал и постоянно ми се спеше.  От Дексофена също е възможно да ти прилошава.
Спокойно може да разреждаш приема им, или само при нужда, без АБ, разбира се.
Аз след 2-3 ден започнах само сутрин да взимам дексофен, че ми беше най-трудно и болезнено всичко.

# 580
  • Plovdiv
На мен ми ставаше лошо от лекатсвата получавах задух. Мислих, че е от самата операция и имплантите и докато се усетя си ги пиех вдна седмица . Бяха някакви за отпускане на мускулатурта.
Някой само с подмяна на импланти с по големи да разкаже как е било Simple Smile

# 581
  • София
Pinky моята нова операция раунд блок е на 30.03 вече нямам търпение. Аз съм еденичен случей не се притеснявай,при мен основния проблем е било обирането на кожа само около ареолите ,а е трябвало да ми направят така наречената котва.Сега ще ме режат котва и ще намалят и оправят ареолите.Ти само раундблок ли щр правиш или и импланти

# 582
Аааа Ники, кажи какво става с теб. Това ори Стоянов ли последно ще го правиш и реално какви пари ще ти вземе?

# 583
Момичета, аз съм с раунблок и импланти, като от операцията минаха 26 дни. Преди десет дни ми махнаха конците, но имах корички, след падането на които видях още 3-4 шева. Днес ходих на хирург да ми махнат и тях. Сестрата махна тези, които имаха и възелчета, но имаше и едни, които просто се показаха от кожата. Хирургът ги погледна и каза, че са вътрешни. На едната гърда сестрата дръпна единия, но ме заболя чак от другата страна на ареолата. Видя, че е и той е такъв и го пусна и той си влезе навътре. Някой имал ли е подобен проблем? Да се притеснявам ли сега къде отиде този конец... 🤔

# 584
Момичета кои обезболяващи ви действаха добре? По рецепта имам Паратрамол(което изобщо не ми помага) и дексофен 2 пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт