Съпруги на военнослужещи - 28

• 57 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник, момичета, бъдете много щастливи, обичани и обичащи

# 121
  • Стара Загора
Честит празник, момичета!
Събуждам се и гледам открили полож. проби за Коронавирус в Плевен и Габрово Confused
Мъжото днес се връща пак у Плевен.. Надявам се да не стане така, че да затворят града и да не може да си дойде петъка Neutral Face
Нашия има чувството, че и след като им приключи службата там ще ги пратят 2седм на границата.. И айде пак го няма, детето порасна, той все по работа.
Не стига, че не можа да си ползва бащинството, ами сега и това остава..
И на мен ми става тежко, особено вечер с грижите към детето, безсънието и плача..
Но за сега сме добре, справяме се Heart Eyes

# 122
  • Пловдив
Честит празник. На всички пожелавам здраве.
Санди, днес е школата, утре ще е границата, после ще търсят някой в Балкана или ще помагат на хора в наводнение, гасят горски пожари, ако се наложи и градове под карантина ще охраняват. И на много празници няма да сте заедно. Това им е работата. И на нас ни е криво понякога, но това е животът на хората под пагон.
Ние сме добре, девойката си купи обувки и бижута, чакаме само чантичката.
С този вирус хората се притесняват за болести, а аз освен за заразата, се чудя дали няма да се объркат всичките ни планове за изпити, матури и балове. Ама мълча, да не създавам излишно напрежение у дома.
Вчера и днес поне беше приятно за разходка, чак днес вечерта заваля.

# 123
Честит празник и от мен! Хванах последния влак както се казва като влизам в 23 часа.. Бъдете обичани и уважавани жени! Heart
Този вирус да му се не види, чак до Май ли да продължава.. аз все си мисля, че ще е всяко чудо за 3 дни и дано е така.. Simple Smile
При нас няма ново, всеки ден разходки, лудото малкото е опасна работа вече, няма скука... след 1 седмица, точно на рождения ден на баща си тя става на 8 месеца, кога порасна не знам, така бързо ми мина това време...
Успешна работна седмица ви пожелавам и да ви е лека! Heart Много е хубаво да не мисля, кой ден е, да мразя Понеделниците и да обичам Петъците... Grinning
Дунди, липсват ли ти моите петъчни картинки, а и сутрешните забавни.. хахаххахаха Simple Smile

# 124
Добро утро
Санди, силни прегръдки за теб тази сутрин, спокойно ще свикнеш, такава е съдбата на военната съпруга, ,ММ е от 12 години в армията и за това време само една година си е бил при мен за рождения ми ден и тогава беше на границата и се прибра само за вечерта, чакала съм го и на 3 мисии.Поплаквай си спокойно когато ти е тежко
При нас нищо ново, за работата още чакам резултати, това чакане е направо влудяващи
Дунди дано не се объркат плановете и матурите да са си по план
Мис Ю наистина много е пораснала малката принцеса
Фло при теб всичко изпипано в тон, сигурна съм че ще си защитиш дипломната блестящо както винаги

# 125
  • София
Привет, прекрасни! Хайде най-после и ние се сдобихме с тая гад - коронавирус! Да ни е честит и наздраве! Алена нали каза във ФБ, че аурата на ББ ни пази, ама нещо прогнозата й се разсъхна. Този хитър вирус щом чу, че ще дават по един чувал пари там където се появи и ето го. Дофтаса. На стари години ще трябва да се уча да пия ракийка. Wink
САНДИ, прегръдка и от мен. Не е лесно да си военна съпруга, но го приеми като въпрос на чест. Браво, че успяваш да се справяш! Звучиш ми по-бодро. Имаш ли някоя баба за помощник? Сигурно не са те оставили съвсем сама. Спомням си, че когато синът ми беше на 6 месеца, а дъщеричката на 2 год. и малко, моето момче замина за СССР на три месечен курс. Два месеца мама беше при мен, но последния месец останах сама. Добре, че имах добри приятели и съседи. Е, оцеляхме. Дръж се, момиче. Heart
ДУНДИ, значи сте почти готови за бала, щом и обувките снабдихте.
ДИМИТРОВА, дано по-скоро да ти дадат чаканата работа. Стискам палци.
МИС Ю, какво стана с планираната ви разходка до София през март?
ЛУННО ЦВЕТЕ, обичам да чета поезия, но много отдавна не ми се е случвало...
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, разплака ме с този цитат на майка Тереза. Преди време го бях сложила в една курсова работа и колежките ми също плакаха...Преподавателката - също!
МЪНИЧЕ, сериозна компания сте вие, щом на Шипка се изкачихте! И децата ли водихте?
СЕТИ БЕТИ, обади се. Много ви мисля.
РАДИНКА, а вие как сте?
Хайде, почивката ми свърши. Отивам на репетиция Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 126
Здравейте, момичета!
Включвам се за бързо, усамотила съм се в тоалетната хахахха Засега сме добре, след последното боледуване на малкия си е в нас. Една седмица аз го гледах, една баща му, а тази седмица го гледа мама. Тя пристигна в неделя с автобуса, който за нещастие минава през Плевен и от там се беше напълнил с пътници. Точно бяха ясни вече заболелите с коронавирус, нали ги съобщиха в 12 ч през нощта, а тя беше хванала автобуса в 8.30ч. Но какво да правиш, каквото е писано, ще стане. Иначе подутите лимфни възли стоят още. Дано с времето да се махнат, вече 3 месеца стана.
Чакаме да се стопли, че нашия татко да ходи да работи на село и да се местим там вече. Мъчим се да продадем и всечки котета. Останаха 6.
Фло, ако не се включа пак до 12ти, да знаеш, че ще ти стискам палци, макар да съм убедена в успеха ти!
Санди, не се предавай в никакъв случай! Радвай се на всеки миг с малчо.
Бъдете здрави всички!
Лека 🎀

# 127
  • София
Привет, прекрасни!
Как сте, милички?
Моята "генерална репетиция" пред шефката мина. Много е доволна. Днес ми е забранено да се занимавам с наука. Grinning Утре може.
СЕТИ БЕТИ, да те попитам, всички зъбчета на твоето момченце ли са изникнали? А здрави ли са му зъбките? Водила ли си го на зъболекар? Да не би да има връзка между подутите лимфни възли и зъбни проблеми???
Желая ви хубав ден и положителни емоции. HugKissing HeartHeart

# 128
Flo, бяхме и на зъболекар и то 2 пъти. Здрави са зъбите, втория път прави даже снимки - една от дясно и една от ляво, каза, че е хванала и горните, и долните и няма нищо притеснително. Всички са му изникнали, за следващите кътници, които трябва да изникнат, каза, че е рано. То и аз бях чела, че вече на 6-7 години изникват.
На каква тема ти беше дипломната работа?

# 129
  • София
СЕТИ БЕТИ, на 6 години изникват първите постоянни зъби - големите кътници. Затова се наричат 6 годишници. Добре е, че и зъбите сте проверили. Понякога нещата се оправят от самосебе си. Дано!
Магистърската ми теза е на тема Социални контакти, ориентация към щастие и благополучие в късна зряла възраст. Това са хората над 60, 65 години. Избрах тази тема, защото е актуална. В Европа и в частност в България, населението  постепенно застарява. Очаква се през 2050г. в Европа да живеят 300 млн. души над 60 години. Наричат Европа "континент в своята есен". Темата за възрастните и техните проблеми - здравословни, психологически и социални, изобщо не е засегната от специалистите. Направих си труда да прегледам 4 сборника статии от 4 Конгреса по Психология ( по 1000 страници всеки) , а също така и списания Психологически преглед от 1997 до 2018 и никъде няма нито ред за нас, възрастните. Имам и лични мотиви - приятелите ни, гаджето и аз живеем в своята късна зряла възраст. Искам да им вдъхна кураж, че все още пред нас има много години живот. Можем да имаме цели и задачи, да сме полезни на семейството си, на държавата, на себе си. Че все още имаме колене, рамене...както пее Богдана Карадочева. Че годините в които живеем са много хубави, че можем да изживеем отреденото ни време ползотворно и достойно. Аааа, много се увлякох, но няма да трия.
Спирам до тук. Жалко, че отмениха присъствието на гости заради грипа. Щяха да дойдат колегите ми от групата, колеги от поликлиниката, пациенти, синът ми. Здраве да е! Утре в 13.00 стискайте палчета. Simple Smile
Хайде лека нощ!

# 130
Фло, всички ще стискаме палци утре! Heart
Заслужава си да се види защитата на твоя труд. И темата и интересна, а ти си подготвила интересна презентация, сигурна съм.
Успех от всички нас!

# 131
Добро утро
Успех Фло, стискаме палци

# 132
Всеки ден вятърът ти носи по едно зрънце щастие.
Вгледай се внимателно за да го уловиш.
Добро утро!

Аз нещо не съм добре и ще пазя къщата днес. Следобед при док. Имаме забрана да ходим на работа и при най-лекото неразположение. Стана страшно в целия свят, дано мине бързо всичко.
Фло, неведнъж съм казвала, че ти си моето вдъхновение. Стискам палци и чакам да се похвалиш. Скоро попаднах на едно сериалче - Грейс и Франки - разказва се за две жени над 70 години, които почват своя нов живот след развода. За съжаление само първият сезон е преведен, другите може да се гледат на английски или пък с руски превод. Много ми е забавен и вдъхновяващ. Хубав ден момичета и се пазете!

# 133
  • Пловдив
Минавам на бързо, да кажа, че стискам палци на Фло!
Успех, сигурна съм, че ще ги разбиеш!
Чакаме разбор утре (довечера си освободена от вечерната проверка)

# 134
  • София
Привет, прекрасни! Къде да отида, ако не сред хора, които са ми скъпи, които толкова дълго време ме подкрепяха и преживяваха с мен вълненията ми! Благодаря ви, милички! Покланям ви се.
Е, това предизвикателство свърши. Защитих! Пускайте палчетата. И не си мислете, че пишат само шестици. Бяхме две дипломантки и другото момиче го скъсаха...Мина повече от блестящо. Извинявайте за нескромността, но все още съм под впечатление на коментарите на 4 членната комисия.
Сега е време за почивка. И без това се очаква отлив на пациенти от зъболекарските кабинети.

Общи условия

Активация на акаунт