Съпруги на военнослужещи - 28

• 57 683
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз бях решила днес да не пиша, докато Фло не се обади. Какво да кажа? Фло, не че сме очаквали друго, но... Шапка ти свалям и тайничко си пожелавам да съм като теб, изпълнена с дух и енергия. Сега отивам да те похваля пред дзвера, ММ и майка ми. Ей, че съм щастлива, все едно аз съм се дипломирала.
👏👏👏👏👏👏

# 136
  • Пловдив
Фло, не съм се съмнявала в резултата! Честито!!!
Боже, все едно аз съм защитила Simple Smile Така се радвам Simple Smile
За мен е чест, че те познавам! Искам и аз да съм така упорита и стремглава!
Още веднъж - ОГРОМНО ЧЕСТИТО!!!

# 137
Честито Фло, не  съм се съмнявала в блестящото ти представяне, ти си толкова неуморна. Сега имаш право на заслужена почивка

# 138
Фло, честито!
Само ти си знаеш колко усилия си положила, за да стигнеш до тук.
Flowers Rose
Сега се радвай на успеха си!

# 139
Добро утро!
Абстрахирайте се от датата. Денят е важен.
Петък - роден с късмет!

Какво мога да кажа, освен едно голямо БРАВО на Фло! Ти си нашето вдъхновение! Много целувки!
Аз си боледувам вкъщи в това слънчево време Mask
Хубав ден!

# 140
  • София
Прекрасно мое военно семейство! Благодаря ви от все сърце! Вашите думи осмислят усилията ми.
Сега се чудя от къде да подхващам. Май ще пренареждам гардероби и ще изхвърлям дрехи. Проза.
Снощи до късно умувахме кой на къде да лети. Щерката имаше билети за днес и в неделя вечер - обратно. В последния момент се отказа. Мислехме аз да отида при тях, гаджето настоя да си стоя у дома. Той има билет за връщане в края на март, сега се чудим до тогава дали няма да спрат изобщо полетите. Пълна лудница! Ще действаме според обстановката. Военен термин. Simple Smile
Хайде, останете си със здраве. Не ви прегръщам и не ви целувам. Забранено е. Simple Smile

# 141
Flo, поздравления за отличното представяне!
Разкажи повече като имаш време.
Много неизвестни и голяма бъркотия настана с този коронавирус. Мама е тук, но мисля да извикам татко да дойде да я вземе и да се прибират. Не знам как ще е по-добре...
И в работата е лудница, пишем само заповеди да преорганизация.

# 142
  • Пловдив
Фло, виртуалните целувки и прегръдки са разрешени. Изпращам ти нашите и приемаме твоите.
Ще го карате на телефонна любов с гаджето. Ще действате според ситуацията. И там затварят училища, момичетата ще имат нужда от дядо, така или иначе е там.
И аз се притеснявам, матури, държавен изпит, всичко чука на вратата, а те не са на училище. За бала няма да споменавам.
Има и предварителни изпити. Насрочени, таксите са платени, но кога и дали ще се проведат, никой не знае.
Да видим днес какви мерки ще въведат и ще го мислим тогава.
Ние работим с Швейцария. Там положението откъм заразени никак не е розово. На фона на малкото население и територия.
И пазарът се е свил за нула време. То ние т.е. фирмата през разни други кризи преминахме, дано тази "гад" не ни довърши.
Изпращам на всички ви хиляди прегръдки. Поне слънцето се е усмихнало. 

# 143
Прегръдки и от мен, момичета!
Колкото и да не ми се иска да се паникьосвам, ситуацията не е розова!
Дано епидемията да не се разрасне и мерките да са навременни.
Ние продължаваме да сме принудителна ваканция. Не е лесно и за учениците.
Чакаме инструкции.
Бъдете здрави!

# 144
  • Пловдив
Аз напазарувах за нашите и свекървите, тези дни ще закарам провизиите и на двете домакинства.
Децата са при майка ми, където имат ограничени контакти.
Свекитата сме ги сложили под карантина - никакво излизане от къщи и контакти - само по телефона.
Аз се заредих с водка, брашно и мая (за пици основно) та сме готови и за Апокалипсис Joy

# 145
  • София
А на мен ми идва да хвана гората! Вчера гаджето ме разубеди да заминавам, а днес като дал зор да се прибира и щерката му направила резервация за 17. ( той имаше резервация за 30.март) Обади ми се преди малко, щастлив, че се прибира, а мен ме втресе...Ще седим сега две седмици под карантина и в напрежение дали ще се коронясаме или не. Не ми се мисли. Нямам обяснение от какъв зор е тръгнал да се прибира. Това е жива авантюра. Ох, даже не ми се говори.

# 146
"Имайки предвид колко кратък е животът, глупаво е да правиш нещо, което не харесваш!"
Добро утро ☕ 🌹

В това съботно утро се опитвам да не се поддавам на паниката, и да мисля позитивно.
Фло, надявам се всичко да се нареди по най-добрия начин.
Аз съм като заложник вкъщи - нямам пари в кеш, май са блокирали апаратите в магазините, нямам и кой знае какви продукти. Ще го измисля де, гладна няма да умра поне още няколко дни. Ситуацията е сложна, за съжаление хората истерясаха и се презапасяват, въпреки предупрежденията на властите. Дано се успокои скоро ситуацията. Прегръдки!

# 147
  • София
Добро утро, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ и в нашия магазин пост терминала не работеше. За кафенцето ти благодаря - внесе ми успокоение. Почувствах се като в доброто старо време, когато не бях чувала за никакъв коронавирус.
Започнах деня с хигиенни мероприятия - измих със сапун всички дръжки на вратите и ел. ключовете. Измих си ключодържателя и телефона. Е сега ще пия кафе с бейлис. Слаба "ваксина" е бейлисът, но все пак. Simple Smile
На този ден преди 95 години се е родил моя татко. Няма да тъгувам. Ще си спомням колко весело празнувахме...А имам толкова спомени и все хубави.
Хайде, захващайте се за работа. Трудотерапията е най-добрата терапия. Гони мрачни мисли и безпокойство. И да не забравите да си свиркате. И да се усмихвате. Светът е оцелял, защото се е смял! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 148
Добро утро, момичета!
Надявам се всички да сте здрави.
Не мога да повярвам какво се случва около мен. Бях забравила ''онези'' опашки за храна, но тогава все пак бях малка. Вчера отидох да пазарувам в близкия месарски магазин, всички щандове бяха празни. Момчетата казаха, че не знаят кога ще има зареждане. Реших, че ще променя менюто за деня. Днес в близкия Кауфланд се редих половин час на опашка в 8 часа сутринта. Дано отмине тази истерия.
От понеделник започвам да работя във виртуална класна стая. За всички ще бъде интересно.
Фло, твоето момче иска да е до теб. На мен също не ми се стои тук, но засега такива са обстоятелствата.
Хубав ден, момичета!

# 149
Пак се включвам - извънредно, все пак е такова положението Mask Smirk
"Купете си сапун, сгответе си нещо вкусно, стойте си в къщи, прочетете някоя книга, сварете си горещо, черно, прясно, ароматно кафе, изпийте го бавно с бисквитка ...и не мрънкайте!"
Аз почвам да чистя, ходих да пазарувам и долу-горе беше спокойно. Само тоалетната хартия е на привършване Stuck Out Tongue
Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт