Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
стряскам се от всичките оплаквания от версус, аз наскоро бях на първа процедура крака. в сайта на леге артис не виждам цени за лазерна епилация - недовиждам ли нещо?

Заповядай
https://epipro.eu/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0 … 0%B8%D1%8F-epipro

# 676
стряскам се от всичките оплаквания от версус, аз наскоро бях на първа процедура крака. в сайта на леге артис не виждам цени за лазерна епилация - недовиждам ли нещо?

Заповядай
https://epipro.eu/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0 … 0%B8%D1%8F-epipro

благодаря! това без някакво намаление или промоция, ако правят такива, не мога да си го позволя

# 677
PeachHoney, още ли се занимаваш с "Versus"? Simple Smile През последните няколко месеца чета как недоволстваш от тях - мислих, че вече си се отказала от услугите им.
Мен са ме горили точно във "Versus", но принципно това не е чак такъв проблем за мен и не заради това спрях да ходя при тях. Всъщност, аз предпочитам да сменям студиата на ротационен принцип, не мога да си представя да посещавам само един център.

Опитвах се да се сетя как се казва, но не успях. Съмнявам се да съществува още. Беше близо до президентсвото. Дали почваше със С или имаше с в името... наиатина не мога да си спомня за жалост. Всъщност е било преди повече от 10 г., някъде преди 12 г. по-скоро.
Да не е "Пикасо"? То се прекръсти на "Инканто", но качеството, което предлагат, е все така ниско, доколкото чувам.

Момичета, моите косми винаги, абсолютно винаги опадат на 100% в третираната зона, ама после пак порастват, та и това не е някаква панацея. Grinning

# 678
Гърне без похлупак пуст инат и простотия, все си мисля че нещо е било грешка и няма да се повтори и давам шансове (не само с Версус е така де Smile ) и виждам, че не е прецедент случая и пак... задържаше ме факта че си следя процедурите защото правя много зони през различно време, резервирам час онлайн и са коректни в това отношение, ама няма файда като не съм доволна от ефекта. Ще пробвам в Дерма акт, още повече сега имат рекламна кампания за лазерната епилация точно и мисля, че няма да допускат такива издънки. Бях при тях началото на Август и правих подмишници зе проба, не съм им обръщала внимание през периода до вчера като видях че имам 5 косъма само. По-натам ще дам отзиви за Дерма акт. Много ми се иска да приключа с всички зони, които правя в момента и да започна крака и ръце, ама да видим...

# 679
Да, точно Пикасо беше! Благодаря за напомнянето!
Опитвах се да се сетя как се казва, но не успях. Съмнявам се да съществува още. Беше близо до президентсвото. Дали почваше със С или имаше с в името... наиатина не мога да си спомня за жалост. Всъщност е било преди повече от 10 г., някъде преди 12 г. по-скоро.
Да не е "Пикасо"? То се прекръсти на "Инканто", но качеството, което предлагат, е все така ниско, доколкото чувам.
[/quote]

# 680
Здравейте отново момичета. Пиша малко да се оплача. Бях ви попитала преди известно време дали е нормално да нямам "точки" по краката след първата ми лазерна епилация, и вие тогава ме успокоихте, че и при вас е било така. Сега обаче, повече от две седмици по-късно от процедурата, си гледам краката и се чувствам разочарована ... Да, имам места където косъмчетата са опадали, но имам и много такива "дупки" които изобщо не мисля, че са се повлияли от процедурата. И за жалост това не са единични косми, а наистина има доста материал. Знам, че това е една процедура, но четох много неща и събирах мнения преди нея и ми обясняваха как точно след първата процедура трябва да се усети най-голям ефект и така се разбира дали тя е направена качествено. Много момичета ми бяха казали, че и между 2-ра и 4-та седмица се наблюдава така наречения "гол период", но при мен такова чудо няма. Ще отида на втората си процедура в края на годината, но наистина се чувствам за в момента доста разочарована...

# 681
Здравейте отново момичета. Пиша малко да се оплача. Бях ви попитала преди известно време дали е нормално да нямам "точки" по краката след първата ми лазерна епилация, и вие тогава ме успокоихте, че и при вас е било така. Сега обаче, повече от две седмици по-късно от процедурата, си гледам краката и се чувствам разочарована ... Да, имам места където косъмчетата са опадали, но имам и много такива "дупки" които изобщо не мисля, че са се повлияли от процедурата. И за жалост това не са единични косми, а наистина има доста материал. Знам, че това е една процедура, но четох много неща и събирах мнения преди нея и ми обясняваха как точно след първата процедура трябва да се усети най-голям ефект и така се разбира дали тя е направена качествено. Много момичета ми бяха казали, че и между 2-ра и 4-та седмица се наблюдава така наречения "гол период", но при мен такова чудо няма. Ще отида на втората си процедура в края на годината, но наистина се чувствам за в момента доста разочарована...
При мен при нито една от зоните, които правя не са падали абсолютно всички косми при първа процедура.

# 682
  • София

В кое студио

# 683
Здравейте, направих 3 продедури в Лазер център на интим и бях много доволна от ефекта и окапването на косъмчетата. Обаче след 3тата забелязах, че са ми се появили малки бели петънца. Изглежда сякаш там, където е бил корена, е избеляло. Като цяло никой не би го забелязал освен мен, но все пак ме дразни. Спазвах да не съм се излагала на слънце и 2 седмици без витамини. Чудя се дали може да е от силата па лазера? И трите пъти ме боля адски много, но на жената много не й пукаше. Според вас дали да сменя студиото, но пък не се знае и в новото дали няма да ми се получат петна. Благодаря!

# 684
Не съм сигурна, че те разбрах напълно, но аз цял живот съм имала такива бели точици, дори след като се мина с епилатор. С времето май поизчезват, но после пак се появяват. Ако не са прекалено набиващи се на очи, мисля, че е нормално - един вид, нормална реакция на кожата. Сигурно си малко по-мургава, затова си личи къде са били косъмчетата.
По-добре лазерът да е настроен на по-висока степен, поне ще има резултат. Не виждам нищо лошо.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 20:42 от Гърне без похлупак

# 685
Можете ли да ми препоръчате салон за лазерна епилация от който сте  доволни? От доста време си търся и се оглеждам за подходящо място за мен, но се притеснявам къде ще попадна.. Иска ми се да не е от тези комерсиални салони тип версус или инканто, защото мисля, че ги лансират прекалено, а знам че като се влага прекалено в реклама, цените и качеството на услугата са доста преувеличени... Наистина съм объркана, изчетох доста мнения. Какво да гледам като избирам? Долу горе какви цени са адекватни за крака и интим? Вие къде сте доволни и най- вече защо?

# 686
Здравейте, след малко ровене и някои консултации на ЛС, за което благодаря, да питам: някой има ли отзиви за това студио в Пловдив: VS-Esthetic? Те твърдят, че работят с апарат Elysion-pro.

# 687
Можете ли да ми препоръчате салон за лазерна епилация от който сте  доволни? От доста време си търся и се оглеждам за подходящо място за мен, но се притеснявам къде ще попадна.. Иска ми се да не е от тези комерсиални салони тип версус или инканто, защото мисля, че ги лансират прекалено, а знам че като се влага прекалено в реклама, цените и качеството на услугата са доста преувеличени... Наистина съм объркана, изчетох доста мнения. Какво да гледам като избирам? Долу горе какви цени са адекватни за крака и интим? Вие къде сте доволни и най- вече защо?
Аз преди 2 месеца ходих на интим във Версус и съм много доволна. Това ми беше първа епилация и до момента имам по-малко от 50% от космите в тази зона. Ако това е краен ефект, то той е повече от добър.

# 688
Аз преди 2 месеца ходих на интим във Версус и съм много доволна. Това ми беше първа епилация и до момента имам по-малко от 50% от космите в тази зона. Ако това е краен ефект, то той е повече от добър.

Преди това ходила ли си другаде? И още един въпрос ми възниква - за два месеца имаш само една процедура т.ест на колко време са ти казали, че трябва да ходиш?

# 689
За жалост не е краен ефект това и ще са необходими повече процедури. Косъмчетата и при мен ги няма по 2 месеца и изведнъж хоп се връщат.

Общи условия

Активация на акаунт