Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Versus за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студио Lege Artis за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото VDerm Clinic за епилация?
-
Какви са личните впечатления от студиото за естетика Wave за епилация?
През последните няколко месеца чета как недоволстваш от тях - мислих, че вече си се отказала от услугите им.
) и виждам, че не е прецедент случая и пак... задържаше ме факта че си следя процедурите защото правя много зони през различно време, резервирам час онлайн и са коректни в това отношение, ама няма файда като не съм доволна от ефекта. Ще пробвам в Дерма акт, още повече сега имат рекламна кампания за лазерната епилация точно и мисля, че няма да допускат такива издънки. Бях при тях началото на Август и правих подмишници зе проба, не съм им обръщала внимание през периода до вчера като видях че имам 5 косъма само. По-натам ще дам отзиви за Дерма акт. Много ми се иска да приключа с всички зони, които правя в момента и да започна крака и ръце, ама да видим...