Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 67 941
  • 800
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте . От много време не съм пипала картите и днес им зададох въпрос . Как ще се развият отношенията ми с даден човек . От скоро не поддържаме връзка . По Конника и Косата излиза точно това . Дамата , Пръстена и Джентълмена - най - вероятно е продължил с друга жена . Тълкувам ги на база опита ми с таро и не знам дали е правилен

Според мен.. предстои да подновите отношения. Когато редиш карти за себе си, дамата винаги си ти

# 751
# 752

Кучето на мен винаги ми показва чакане - кучето все чака стопанина, да го изведе, да го нахрани и т.н
Зарчетата не им знам значението, но по интуиция чака да му се падне по-добър зар 😀
Метлата с Камшика - скарване, повтаряемост, еднообразни действия и по хард секс, понеже е двойна карта може да показва и две от нещо.

# 753
ха-ха, благодаря ти Simple Smile
мен ме изплаши кучето в началото, вярност и  привързаност не искам

# 754
ха-ха, благодаря ти Simple Smile
мен ме изплаши кучето в началото, вярност и  привързаност не искам

Ти питаш за действия от негова страна

# 755
Кучето показва и уважително от отношение, респектиращо, държи да покаже добри намерения.. ама тея зарчета и тоя камшик.. да не излезе крива сметката и да се нажежи обстановката Stuck Out Tongue Winking Eye

Но и аз не знам за тези зарчета- объркват ме, но нещо такова, да

# 756
  • София
Здравейте. Моля за малко помощ при разчитането на тези карти. Въпросът е "Какъв ще бъде месец август в работно отношение за мен?" Аз имам свой прочит, но съм пристрастна и не мога да преценя, дали не бъркам.

# 757
Възможно е да има край на работата , сякаш или ти искаш да напускаш или теб ще те помолят да напуснеш .
Поне аз сака го разчитам .
Динамичен месец го виждам също така в работно отношение .
Сякаш имаш и още възможности , които си струва да обмислиш .

# 758
Според мен става дума за важна командировка, може би и до чужбина, а също очакване на може би някаква договорка с чуждестранен клиент, партньор, което е вероятно да се отложи. Не бих казала, че няма за по-натам да се осъществи, просто за момента ще пропадне

# 759
  • София
Butterfly:3 в правилна посока е твоето тълкуване Simple Smile. Аз искам да напусна сегашната си работа. Кандидатствам на друго място, където в момента тече разглеждането на кандидатури. Подборът се състои в тест и ако го мина-интервю. Всичко ще се случи през този месец. Според мен картите казват, че или ще напусна сегашната си работа, или ще ми кажат, че не съм одобрена там, където кандидатствам. Бях задала отделен въпрос, дали ще започна работа на новото място и картите бяха:

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 08:48 от BiliR

# 760
Изключително много се радвам , че съм го разтълкувала в правилна посока !

С тази новата подредба не съм сигурна какво точно трябва да означава , но водейки с вътрешното чувство , за мен по - скоро означава , че сякаш новата работа ти е много на присърце , ще се чувстваш малко по-сигурна на нея и по-свободна , в сравнение със сегашната , която явно те натоварва .
Сякаш има вероятност да те извикат на интервю , за започването , не съм сигурна дали ще стане , но и не виждам и карта , която да казва, че това е невъзможно да започнеш там . 😊 По-скоро в подредбата усещането ми е какво искаш ти и какви са желанията ти , нагласата ти .

# 761
  • София
Ще дам обратна връзка в края на месеца. Корабът много често ми излиза при гледане за работа.

# 762
Били, а сегашната ти работа свързана ли е с командировки, пътуване, международна ли е фирмата?
Възможно ли е да планират да те изпратят на пътуване, което ти, поради промяна в обстоятелствата, да откажеш?

# 763
  • София
Да, фирмата е дистрибутор на чужд производител. Колегите пътуват много, но моята длъжност не предполага пътуване. Истината е, че дори да ми предложат нещо друго не знам дали ще се съглася. Тази за която кандидатствам е свързана с евро проекти, но мисля че също няма да има пътувания там.
Има логика в тълкуването ти 😊. Благодаря!

# 764
Ами корабът е това - той е символ на международната търговия, може би затова, често ти е излизал. Също обаче може и да е израстване в службата и поемане по нов кариерен път, който отваря по-широки хоризонти

Общи условия

Активация на акаунт