Магазини Sinsay

• 67 691
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
А някой може ли да качи снимки на бижутата от календарите ,ако иска да сложи в скрит текст ,и да напише спойлер, че някой може да си ги отваря до Коледа, а аз искам да ги видя. Sunglasses Благодаря

# 676
  • Beyond the stars
Много благодаря за инфото за календарите, златни сте.
Поръчах на приятелка, та идеално навреме за 1.12 Bowtie

# 677
Има клипове в youtube на календарите. Отварят ги всичките и може да видиш какво има.

# 678
В тази тема бях сложила линкове към 3 клипа на полски - стр.16, пост  233, в скрития текст: https://www.bg-mamma.com/?topic=1379319.225

# 679
На малката купувам бодита от там и сигурно са единствените, които като Ви кажа нищо им няма, ама наистина нищо им няма. Пера ги през 2 дни и са като нови, дори картинките им не са избелели. За детските дрехи съм много доволна.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 11:03 от Tytti

# 680
  • Тук и сега
Има -40% на определени модели....

# 681
Ъпдейтвам, че връщане, което стигна при тях на 20ти, току-що маркираха, като прието от тях. Ще пиша пак, когато си получа обратно парите по карта, и дали всичко е точно.

Къде виждате, че са получили върнатите неща? Аз в събота им върнах и за сега никъде нищо, нито в пощата, нито в профила към поръчката.

На мейла получих съобщение.

# 682
  • София
Ъпдейтвам, че връщане, което стигна при тях на 20ти, току-що маркираха, като прието от тях. Ще пиша пак, когато си получа обратно парите по карта, и дали всичко е точно.

Къде виждате, че са получили върнатите неща? Аз в събота им върнах и за сега никъде нищо, нито в пощата, нито в профила към поръчката.

На мейла получих съобщение.

Съобщение от куриера или от SInsay? При проследяване на товарителницата виждам, че пратката ми е доставена на 15.11.2021 г. , а полчател е  ОБУВКИ БГ Anguished Не съм получила мейл и сумата не ми е възстановена все още.

# 683
Е от Синсей е мейла. При мен получател е Ел Пи Пи Фешън България ЕООД, така че... нямам идея защо при теб са Обувки БГ. Аз бих започнала да звъня сега на всички, за да разбера какво се случва.

# 684
  • Сливен
според мен Спиди са омотали нещата,връщането на обувки.бг също е безплатно.

# 685
Да явно в Спиди нещо са ти объркали. Трябва пратката да е пусната до ЕЛ ПИ ПИ ФЕШЪН в Русе, понеже на някакво момиче и бяха объркали и я бяха пуснали в Търново..

# 686
  • София
Да явно в Спиди нещо са ти объркали. Трябва пратката да е пусната до ЕЛ ПИ ПИ ФЕШЪН в Русе, понеже на някакво момиче и бяха объркали и я бяха пуснали в Търново..
Пратката е пусната правилно, до Ел ПИ Пи фешън. Сега обаче виждам, че адреса за връщане на obuvki.bg е същия. Почвам да звъня първо в Sinsay....

# 687
Моята беше с адрес до София, не до Русе.

# 688
На мен бяха объркали пратката до Търново. Тогава говорих по тел и ми казаха, че връщането е само до Русе.
Наскоро връщах друга пратка - дадоха ми две товарителници, една до София и после една до Русе, да не би и при теб случая да е такъв?
Но според мен е станало някакво объркване и са я дали на Обувки бг, щом пише, че е доставена.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 13:10 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 689
Знаете ли дали код за регистрация 15% може да се ползва заедно с този за 40%?

Общи условия

Активация на акаунт