Магазини Sinsay

• 67 678
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Аз си бях харесала кецове НАСА и долнище. Поръчах ги на 16ти и дойдоха днес. Преди да ги сложа в количката измерих една стелка и беше 24,2 см и реших да избера 39 номер за кецовете-24,5 см (по принцип нося 39). Нито ми стискат, нито ми се изваждат. За спортното долнище избрах S размер (моят си е S), на талията ми е малко по-широко и се свлича надолу, но ако подгъна тази част се оправя. Това е първата ми поръчка от Синсей. Мога да кажа, че съм доволна. Най много ми харесват цените и безплатната доставка.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:28 от moonlightbae

# 691
Привет, момичета,
Не съм чела назад и се извинявам, ако се повтарям, но спортните им дрехи как са? Имате ли впечатления? Интересуват ме по-конкретно бюстиетата и клиновете им.

Иначе сега пуснах поръчка от сайта, голям зор беше с плащането с карта. Направих три опита, все неуспешни и накрая се свързах със съпорта, та се наложи анулиране на поръчката и пускане отново с наложен платеж.. Голяма схема..Weary

# 692
Знаете ли дали код за регистрация 15% може да се ползва заедно с този за 40%?

Не може. Лично пробвах днес. Щом въведеш единия код полето за кодове става неактивно и не можеш да добавяш още кодове.

# 693
  • Пловдив
Може ли мнения за това яке https://www.sinsay.com/bg/bg/1431f-03x/kurtka-k-si
Бях чела преди, че са тънки якеннцата им по принцип. За това конкретно е ясно, но все пак ще съм благодарна за мнение относно качество и размер.
Благодаря!

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 13:29 от mamada

# 694
Бях чела преди, че са тънки якеннцата им по принцип. За това конкретно е ясно, но все пак ще съм благодарна за мнение относно качество и размер.
Благодаря!

Тънко е, преходно. При по-светлите цветове, ватата прозира отвътре. Според мен е по-скоро леко умалено.

# 695
Кецовете си отговарят.
Взимах наскоро на децата - 38 и 36 номер.
Пуловери им взех - също си отговарят.
Също взех и коледни халати от пухкавите - много са готини.

Ще връщам едно палто. Тънка се оказа материята, не ми допадна.
Днес попълних формата за връщане и ще чакам уж на 29-ти куриер.

# 696
Куриера мисля че вие трябва да го извикате, ако сте получили СМС с код за безплатно връщане. Но тези СМС в 90% от случаите не ги изпращат, имат някакъв  проблем с тях. Аз втора пратка върнах вече, като отидох направо в офиса на Спиди и пуснах пратката отново за тяхна сметка.

# 697
Благодаря!
Имам го, уголемено е за мен и е леко, но топли доста.

# 698
Благодаря!

Тънко е, преходно. При по-светлите цветове, ватата прозира отвътре. Според мен е по-скоро леко умалено.
Въз умалено е. Поне размер XXL.

# 699
Днес си получих сребърния  коледен календар в окаяно състояние . Отворен с махнати лепенки , смачкан Disappointed

# 700
Здравейте, харесах си някои неща, но не знам размера кой ли ще ми е. По таблицата с размери ме дава М, но не съм сигурна. Като цяло много от дрехите ми са 36 номер. Извинявам се, ако е обсъждано,но дамското отговаря ли си?

# 701
Вина може и Спиди да имат, ама като гледам Sinsay как си опаковат чупливите продуктите.. Преди няколко седмици си бях поръчала огледало, което беше опаковано само в някаква по-плътна хартия.. Чист късмет явно е било, че е дошло здраво при мен.. Поръчах календар и някои чупливи неща за подарък вчера, дано да дойдат здрави..

# 702
  • Beyond the stars
Вина може и Спиди да имат, ама като гледам Sinsay как си опаковат чупливите продуктите.. Преди няколко седмици си бях поръчала огледало, което беше опаковано само в някаква по-плътна хартия.. Чист късмет явно е било, че е дошло здраво при мен.. Поръчах календар и някои чупливи неща за подарък вчера, дано да дойдат здрави..

Пф аз директно към получателя го пратих, та се надявам да стигне в приличен вид.

# 703
Моите счупени чинии бяха много добре опаковани и пак една здрава нямаше 😀
Прежалих парите, не ми се занимаваше с връщане, но повече стъкларии няма да поръчвам..

# 704
  • Sofia
Моята дървена дъска за рязане дойде опакована в гофриран картон и в огромен кашон уплътнен с дебели хартии 🤣

Общи условия

Активация на акаунт