Паническо разстройство - 41

• 32 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Бе кво се страхувате толкова от тия хапчета не ми е ясно. Начи витамини може, добавки също, аулин и аналгин... А бензо не може. Според мен жена от бензо и голем... Автомобил не бива да се плаши Simple Smile

# 76
Я да се запиша и аз в новата тема Simple Smile Не съм се обаждала, ама ви чета де Simple Smile и аз си пийвам тия дни, не съм прекалявала... така че, съм криво- ляво добре. Нагазил ме е и мен един вирус, като Георги .. та ми се ускорява пулса и на мен... ама дано мине скоро, че ми писна да съм болна и декември бях с вирус ..

# 77
Хора, не че ви се меся, но лекуването на психически неврози с алкохол и хапчета е доста зле. Аз вече близо година ходя да психолог и се чувствам много по-добре. Ето вчера имах сърцебиене около два часа, изтощи ме, но не бягах както друг път към Пирогов. Напоследък пак почват да ми се обаждат симптоми - главоболие, сърцебиене, болки, стягания - но гледам да не им се паля толкоз. Да споделих за тях на лекаря ми, той ме успокои, че не са нещо ново и така. Тва с алкохола е прехвърляне на проблема и след време няма измъкване от благото. Познавам зависими от алкохол, не е добре.

# 78
То това на нас ни е до безкрайност ясно. Т'ва с алкохола.

# 79
Е, не сме толкова имбецилни колкото изглеждаме и сме запознати с вредата от алкохола. Ама пък човек не живее 200 години. Айде да се свием в черупките си и да гледаме как хората си пийват, хапват и се веселят....

# 80
  • София
Е, не сме толкова имбецилни колкото изглеждаме и сме запознати с вредата от алкохола. Ама пък човек не живее 200 години. Айде да се свием в черупките си и да гледаме как хората си пийват, хапват и се веселят....

.... а ние да ходим по психолози Grinning

Шегувам се.

# 81
Аз не се шегувам. Така ми се пийва рИкийка със салатка. Ама  мноооого калории. Ще си съсипя диетата. С голям зор тъпча едва на 5 кила свалени.....ако сръбна, ще проваля всичко...

# 82
Алкохола и хапчетата са като нещата станат много зле и не щем да занимаваме бърза помощ с хипохондрията си. Безмислено е. Ходим и на психолог, и живеем колкото може по нормално, въпроса е, че всеки се бори с демоните си. А и знаем за вредата от алкохола, аз конкретно пия на епизоди - по 2-3 вечери през 10-15 дена и толкова. Тия , дето всеки ден пият ракия, а нищо им няма, да ги съдим ли?

# 83
Георги, ама как така алкохолът ще е когато нещата станат много зле. Ами, аз преди да започна диетата съм имала случай, когато съм го пила и за удоволствие. Не можеш такива вредности да говориш тииии!

# 84
Аз се мотая по 3-4-5-....-10 дни трезва, ама ми пада пердето, задушавам се от мислите си, и карам по 2-3 дни на ракийка, водка. И така на периоди.
Сега дойде един познат с 5 бири, еми не ми се пие...  Иначе я да видиш как ще омотая и 5-е и за още ще го пратя.
Али, като ми дойде много, 5 дни пиене има - никога повече, до следващия път Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
Е то и аз имам моменти когато казвам никога повече......Па изтрая някой друг ден и почвам да се ослушвам....

# 86
Ша се говори за поркане, ша ми висат 5 бири пред погледа и Танчето ще си види като девица😁
А, наздраве!

# 87
Алкохола И хапчетата... Говорим заедно. По принцип аз си пафкам пура или лула като пия за кеф .
Георги, ама как така алкохолът ще е когато нещата станат много зле. Ами, аз преди да започна диетата съм имала случай, когато съм го пила и за удоволствие. Не можеш такива вредности да говориш тииии!

# 88
Али, малкото зло е ракийка със салатка, от зеленчуци. Чакаш 2 часа 3 до ядене. Иначе блокира метаболизма. И аз си казвах, язък ми за час и нещо тренировка с тая бира.
Ометох набързо 3 и продължавам.
И разбрах, че слънцето греело, птичките пеели Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
Джери, ти да не си дръпнала весел тютюн, бе.... Де го видя това слънце и тези птички. Тук вятър вее, дъжд изведро..... Софиянци , гледам, снежни снимки пуснали. А една позната пътува за Девин и вика, в снега сума автомобили закъсали...

Общи условия

Активация на акаунт