Отговори
# 255
АаааУУУаауУууУУуу
вижте какво ме изкуши днес да ви предложа, въпреки че е по подходяща за след малко повече от 24 часа... ви я предлагам днес, за да мечтаем за утре:

Бързо хващайте чашката с кафе докато не се е разляла Hug

Днес мама В реших да ти поднеса различен стил чай Flutter

# 256
ДиДОлиНКа ,
Мики на снимката хич не е смешен...а е толкова сладък Heart Eyes Гледка като голямо човече  Hug  bouquet Да го нацелуваш и нагушкаш много, много! Hug Hug
Само внимавай да не се спука пришката, че после как ще те боли не е истина Rolling Eyes

Giorgia ,
 щом другия балкон е към църква не  е ли прекалено щумно от камбаната? newsm78
ама не съм сигурна дали ме разбра, питах за апаратамента, който ще е готов септември  Mr. Green
Айде чакаме да прочетем, как е минала вечерята...в какъв ресторант бяхте и тн? Hug

Kalida  , ами то през тези хормончета минават всички кистозни.. първо противозачатъчни и после  Sick хормоналните...
Оооо задължително, това е основната цел за новата къща.. някой по- голям град с повечко неща за правене...че тук може да си rotfImao от скука... Crazy
  bouquet

kariluis , ще ни липсваш да знаеш... Hug  bouquet Приятно ( в което не се съмнявам) изкарване във Варна...имаме си холандска темичка Party

Tali Dan
,
 иии колко се радвам, че пак си сред нас...липсваше ни! Hug  bouquet
Да ти кажа честно, хич не ме изненадват любовните обяснение... такава мацка си, че дори се чудя как не ти се е случвало и по- рано... Hug  bouquet

Maika  ,
 а тук ги даваха около месец всеки делничен ден....ама ги спряха, май точно като започнаха да се подновяват артистите, така че ми е още интересно...

Rumyana
,
 може и да си пропуснала досега много от закусчиците ми....ама да знаеш колко предстоят... newsm53 smile3521  Hug Ти от колко време си в НЗ? newsm78

newsm51 - лек и успешен ден, момичета! Hug

# 257
ХОп, хванах я чашката с кофито!!! Сега ще си го пийна с кеф при вас!
Звезди скицо, как ме разсмя- ми да ти кажа свикнала съм да слушам разни подмятания, но то всичко е било в кръга на шегата. А сега- сваляне на звезди, клетви, скубане на коси, обяснения... ooooh!
ДиДОлиНКа толкова е пораснал Миксата и така хубаво е излезнал  Heart Eyes , хич не е смешна прическа. И като се сетя кога се роди, а вече си е сериозно човече  bowuu ...то май биричка още не пие, да му дадеш двойна доза млекце, толкова усилия- заслужил си е. И все повече се убеждавам- колко прилича на Викича... Гуш и на двамата!!
Калидка `по любимата ми тема ` мисля, че половинката не знае, защото той е прям до болка- каквото му е на сърцето, това му е на устата. Ако подозираше щеше директно да пита. Няма 6-5 при него. Аз и за това си го харесвам, но в колко конфузни ситуации ни е вкарвал  Mr. Green хич не е дипломатичен... А сега и решил да купува нова кола( аз му викам да изчакаме да спрат с Катюшите, да не я събираме на части..., но той науми ли си нещо...) Аз гледам възможно най- малко новини, защото не мога вече да слушам за разрушения, смърт, обвинения... в небето постоянно кражът въртолети и постоянно амбуланси кръстосват улиците... напрежението е страшно, е не като на север. Стана ежедневие... А моя- умник сега има работа на север и като чуят сирените, предупреждаващи за бомби, вместо да се крият те се нагласили да ги снимат #Crazy като ми се `похвали`е направо  #Cussing out така му се карах.

# 258
Здравейте от талианско!  Hug

Хващам и чашката с кафенцето и сядам да си го пийна с вас.  Wink
Тали ,радвам се ,че се появи!  Heart Eyes Покрай теб (понеже друг не познавам по тези земи) със свито сърце следя всяка новина от там...надявам се скоро нещата да се нормализират!  Peace
  А за навлека... ooooh! ..аз що такива случаи имам,че тук италианците са едни влюбчиви..мамма миа...добре,че Масимо не се усеща,а аз парирам яко всякакви опити...но честно казано ми е омръзнало.. Rolling Eyes

Какво да ви разкажа за снощната вечеря- нищо особено...ама много са скучни тия италианци...бяхме 11 души,от които само 3 жени...средна възраст над 45..ние с Масимо бяхме най-младите  Embarassed..  Rolling Eyes разговори за политика,работа...общи приказки,но нищо конкретно..ресторанта беше пълна скръб  Sick ...не стига,че на другия край на Милано(близо до Павия)..ами хем скъп,хем нищо особено като храна...а да не говорим за обслужването...по 3-4 пъти трябваше да привикваме сервитьора.. #Cussing out
  Едва що не заспах на масата... Sunglasses

Калида - няма страшно, църквата е далече  Wink ,на около 800 м.,имаме и една по-близка- на ъгъла на улицата,но е от новите и камбанарията е затворена..чува се биене ,но само неделя сутрин и не е силно.
  Когато преди време говорих за камбанариите,ставаше дума,че тук по малките селища направо се уливат...(както е на вилата при свеки) бият на всеки кръгъл час,и на всеки 30 мин.и по времето за меса..особено неделя сутрин почват от 7 сутринта..едни музики,направо песни ..по 15 мин  Shocked ..тези са нетърпими!  #Cussing out

ДиДОлиНКа , малкия мишок такъв сладък на паспортната снимка!направо копие на Викича! Да го нацелуваш и двамата!  Heart Eyes
А ти спри се малко и си почини...то не може само да се тича!  Wink

kariluis вечело изкарване на моренцето! Hug

Rumyana когато имаш време разкажи повечко за себе си..как попадна в страната на големия бял облак?  Rolling Eyes

Майка и ти както Калида трябва да направите по един албум със снимките на дечковците.По едн целувка на Томи и на малката Дана!   bouquet

Къде се изгуби Нанаnewsm78

Лек ден на всички!
 Hug

# 259
Цитат
Къде се изгуби Нана?

ето това и аз се питам?!
Giorgia ! Като чуя само Милано и тръпки ме побиват! Като малко мнооого си мечтаех да отида там! Толкова романтично ми изглежда това място! Така ли е в действителност?

# 260
  • Германия
Добро утро! Ако на някого му липсва слънце или дъждец и от двете мога да препратя  Laughing
Тази нощ правихме безсънно парти с малчо, т.е. вчера уж да го приспя, а съм заспала с него рано рано и нощес в 2 ококорихме очи и...така до 6 сутринта Tired Покрай нас и големият Мартин не можа да спи, за съседите не знам, но се моля да не се размрънка някой.
Че отгоре има една възрастна леля, до нас е друго семейство с дете, отсреща са студенти, стените не са от най-дебелите .. Rolling Eyes

# 261
ТамЪЪЪн се бях запЪтила да се карам, че на никой не му се пише днес сутринта.... и ето че и без размахване на пръсче, само със "запЪтване" се разписахме

Tali Dan ,
еее то се флиртува с погледчета, с коплименти оттук оттам...ама нали знаеш различни хора, различни подходи... има някой "влюбен, не трая" Mr. Green
В крайна сметка...съм сигурна , че ситуацията рано или късно ще се разреши....пък може и от самосебе си!
 #Crazy глупост ли изръсих...досега не съм била в подобна ситуация и на идея си нямам какво да кажа
 Rolling Eyes

Та Giorgia, като се заразказва за мъже... холандците са големи сухари ( по мое мнение и по мнение на приятелката ми) и то специално за  града в които живеем....'
Флирта е почти изключен ( говорим за супер типичния холандец), пък ако е и женен КАТЕГОРИЧНО забранен  Mr. Green ... най много някое погледче с крайчето на оченцето и после се почва едно червене до 10о и 1-о и обратно Joy....много са смешни...С една дума тук са силно семейно ориантирани... И по мои наблюдения съм отбелязала следната схема: на около 18 -19 започва здрав гаджелък, които израства в съвместно съжителство...често завършва с раздяла...на около 25 и около 30 се търси подходящ партньор за семейство и после целия свят се върти около децата+ спорт за мъжете /шопинг за жените Whistling

Гери, не каза как мина снощи!

bouquet

# 262
Тали ,определено Милано не е най -романтичния град в Италия...като инфраструктура прилича много на София...а особено в последните години е така пренаселен,че няма къде яйце да падне..в радиус от около 60км около града и почти до Бергамо,не се разбира къде свършва едно селище и веднага започва друго. newsm78
Самата пренаселеност води до много негативни неща- мръсотия,смог,невероятно тежък трафик...

Ето някоя снимка от улиците на града..(забележителностите всеки ги знае)

# 263
ПП
pepelyashka ,
Цитат
за съседите не знам, но се моля да не се размрънка някой.

Кой ще се размънка?  newsm78 Все пак не е голямо дете да му обясниш.. пък и така да е... азбирам да тсава на въпрос за парти, ремонт и тн....ама да ти мрънка някой за дете #Crazy Naughtyне ми се вярва Rolling Eyes

Освен днес на обяд да се опиташ да си наваксаш малко сънчо... Hug

# 264
Гери, не каза как мина снощи!
bouquet

Laughing аха,четеш по диагонал,ще се цитирам от по-горе

Какво да ви разкажа за снощната вечеря- нищо особено...ама много са скучни тия италианци...бяхме 11 души,от които само 3 жени...средна възраст над 45..ние с Масимо бяхме най-младите  Embarassed..  Rolling Eyes разговори за политика,работа...общи приказки,но нищо конкретно..ресторанта беше пълна скръб  Sick ...не стига,че на другия край на Милано(близо до Павия)..ами хем скъп,хем нищо особено като храна...а да не говорим за обслужването...по 3-4 пъти трябваше да привикваме сервитьора.. #Cussing out
  Едва що не заспах на масата... Sunglasses

А схемата тук е гаджилък ,които трае с години..в смисъл обикновено от 5 нагоре,съвместно съжителство-съшо с години...и в крайна сметка в последно време е доста трудно да се ожениш...със законите,които имат всеки го е страх да се задоми,особено мъжете са в много неблагоприятна позиция-обикновено в случай на развод жилището остава на съпругата и децата и трябва да плаща издръжка и на нея(ако не работи) и на децата  Shocked

# 265
  • Германия
Ехаааа, много обичам да разглеждам такива снимки! Винаги ми е било интересно ежедневието на хората на определено място, забележителностите..тях всички ги знаят.

Звездич - те не мрънкат в прекия смисъл, но като ме подпитат, дали спи лошо и ми става едно "газирано" отвътре.
Съседката с детето е никарагуанка и почти всяка вечер я чувам да крещи на нейната дъщеричка (3 год.) в банята и затова и аз при всяко пискане на Мартин се шашкам заради съседи  Embarassed

# 266
 #Crazy Giorgia ,
 обра ми точките....тези снимки ми разбиха представата за Италия newsm09
 На пръв поглед бих казала, че е София ooooh!...понеже аз и нея не познавам в детайли... ooooh!
 Навсякъде в Италия ли е така? newsm78

ПП Hug едноооо голяяяямооо извиняваййййй ooooh! Embarassed Засрамих се ужасно, понеже май не ми е за първи път да ги върша подобни...ама да си признаяот година- две ми се случва постоянно и на изпити и на работа  Rolling Eyes Уж гледам и внимавам...пък не виждам и пропускам... ooooh!

Жалко, че ви е минала скучно вечерта...ама да ви кажа и тук...има 21/2 любими теми за разговор времето на първо място и после политикааааа и в промеждутъка спорт ooooh!

А за издръжката на жената+ децата и тук е така... Thinking , ако не се лъжа

pepelyashka Да ти кажа честно като си вземахме тази година кучета и като ги пускаме в градина и те лаят при всеки шум.... то не беше викане ( от моя и на мъжа ми страна), шЪткане... възпитаване и тн...и по едно време като стана по - топло и се започна:
едната съседка събира деца в градината си викове, музика...тя от време на време се разпЯвааа отгоре на всичко и сега ще строят допълнителна стая и мъжа и в момента подготвя терена за строителите и всяка сутрин в 8 часа започва да чука и тропа! От дясно съседа пуши като комин... и хола ни съшо понамирисва, понеже все пак е топло и не може да оставим вратата затворена... Съседите от ляво пък са по цял ден в къщи и те с бебе на което нон стоп му пускат детски песнички в градината и тя приказва по телефона пак в градината...
През вечер две се носи миризма на огън от барбекю...от всички страни... Joy
И затова вече не се карам на синчетата ми, ..обаче и те в последно време са невероятно тихички, чак ми идва да им кажа : "Лайте бе" Mr. Green Joy
Не може без шумове, спокойно... на който не му изнася шума, да ходи да живее в гората или някъде без съседи...Така че хич да не ти пука...

# 267
Звездичка,не се притеснявай - случва се.. Flutter ..само Калида е феноменална- нищо не пропуска! Heart Eyes  Hug

Да, Милано много прилича на София...Обикновено по-малките градчета са по-китни ,макар,че е нормално да има части с ново строителсвто,което като архитектурен стил е различно.
  Монца е по-хубава,затова си я харесвам.Помня за първи път ,когато дойдох тук...имахме среща с Масимо и понеже влака му закъсняваше...реших да се разходя из пешеходната част в центъра....след 10  мин. ми стана едно приятно на душата..почувствах се спокойна ... и у дома !  Peace

685 ha е само Парка,който е почти колкото е територията на града.

ето една снимка от птичи поглед!Вижда се и пистата за Формула едно  Wink

ето и Вила Реале

не намерих нищо по-панорамно...това е централния площад (и това е камбанарията на църквата,която ще виждам от прозореца си)

а това са  улиците при нас е пешеходната зона

# 268
А-а-а помня я аз Монца... не веднъж и дваж е споменавана...знаеш ли като прочетох, че си се почувствало у дома и се замислих кога аз тук съм се чувствала така( не говорим за къщите  Crazy)...имаме тук един междуградски път и там понякога карам колело... самия мирис на гора ме кара да се чувствам у дома...да не повярва човек, че съм расла във Варна Whistling

Цитат
а това са  улиците при нас е пешеходната зона
- това е добре, понеже хич не е приятно да се чуват разни мотори... Hug  bouquet
 А гледката с църквата определено създава атмосфера Flutter

# 269
Звездичка,тук през уикенда народа се чуди кой търговски център е отворен да иде там да се разхожда... #Crazy ..а ние с Масимо търсим спокойствие- и затова оценявам парка, а и поне в близост до нас има много приятни места- езера,планини!  Hug

А аз колело не карам  Embarassed ..така и не можах да се науча като малка..нашите ги беше страх да обикалям из софийските улици..и така си останах...иначе и тук имаме писти за велосипедисти и е много по- удобно и бързо да се придвижиш навсякъде...
  Между другото и Боряна не кара колело  Rolling Eyes ...  Wink Масимо все на майтап я взима,че в Холандия без колело не може! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт