Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 530
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Е, ти на парченца, аз стискам Grinning Ами, с повече бутилчици за догодина да се запасиш Wink

# 136
А кака ви само чисти, не сготви нищо, освен една салата айсберг с риба тон, останалото от вчера си дояждахме.
Ети, у вас е като Бъдни вечер с тия сарми и тая баклава:)
Руми, и твоята торта бих уважила, много добре изглежда!

# 137
  • Euskal Herria
Разкошно време беше днес, направихме си разходка по крайбрежието. Никаква работа, само релакс. Simple Smile

# 138
Ейй лоши жени! Сега торта ми се яде. И баклава. И всичко! 😁

# 139
А домашна лимонада не ти ли се пие, а?
Аз от съдържанието ѝ почнах да мляскам...

# 140
Е как да не?! 🙈 Изкусах си мусаката и си представях благинки. 🤣

# 141
  • София
Големи сте изкусителки с тези торти и баклава! На мен днес не ми остана време да направя нищо сладко, понеже оформихме поредния ремонт. В кухнята сменихме плота и мивката. Сега имам удобна голяма мивка!
Лиляна, чести т рожден ден! По-малко ядове в работата и повече време за книжки ти пожелавам!

# 142
  • Euskal Herria
Една снимка от днешната разходка:

# 143
  • Ямбол
И от нашия излет днес :
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 00:00 от Лилянa

# 144
За какво са ви бутилчици със сироп? Изсушете света, после 6 свята, 3 лимона, захар и вода на вкус. По тази рецепта имам нон стоп един голям буркан сок от бъз в хладилника.
Препоръчвам и сироп от листа от смокиня. Ще останете очаровани.

# 145
Дай рецепта за листа от смокиня. Може ли със сушени, че майка ми е изпратила?

# 146
аз Го правя с пресни, за сушени не знам дали става.
Иначе рецептата е 40 листа от смокиня, 2 литра вода и 1 кг захар. Аз сложих по-малко захар, че 1 кг ми се вижда много.

# 147
Ох аз правих миналата година,но нещо не ми допадна на вкус. Беше като някаква отвара... не знам,не мога да опиша,но не ми хареса и го изхвърлих. Добре,че направих 1/2 доза. 😁 Иначе лимонада си правя само с лимони,мед,захар и мента. Супер е за лятото.

# 148
Тути, за сухите листа ги навлажни, като печеш риба ги , я завий в тях.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 01:36 от Titina

# 149
  • На брега на реката
Добро утро,

От всичко посочено и споменато ми се яде! Ети, Руми, чудесно изглеждат баклавичката и тортата. Да ви е сладко! От няколко години се каня да направя сироп от бъз, ама все не сколасвам. Та ще помоля за рецептата /на ЛС/, ако не ви затруднявам, разбира се!

Чудни снимки! Благодаря на Янчето и Лилс!

Да се посмеете на ранина. Докато четях поста на Яна, нали съм сънена и накрая, вместо релакс, прочитам секс. Ей, вервайте ми, много рязко прогледнах. За секунди ми мина мисълта, че Яна не би написала такова нещо и се върнах да го прочета отново.  Joy

Мари, Вася кашля ли още?

Мид, как е Елени?

Всички болни да се оправят!

Пожелавам на всички, прекрасна седмица! Heart

Общи условия

Активация на акаунт