Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 534
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 165
  • Germany
Добро утро!
Болните да оздравяват!
Рожденичка съм днес Simple Smile Малчо с отварянето на очите се сети и ми пя песничка Simple Smile Пожелавам си само да сме здрави, друго не ми трябва!
Хубав ден!

# 166
  • на Мелмак
Добро утро!

От телефон съм и гледам доста функции в лентата долу. Ще се учим отново, но ми изглежда добре.

Бубе, вчера е било началото на края Grinning

Мони Birthday честита да си! Много здраве и щастие!

Лин, да минава бързо!

Рир, чудесни снимки!

Али, ще свикнеш Hug

Ние май избрахме паркет и бойлери. Simple Smile

# 167
  • София
Честита да си, Мони, само здраве ти пожелавам!

# 168
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден Ден, Мони, да си здрава и щастлива!

# 169
  • някъде ... тук ...
Честит рожден ден, Мони! Здрава и обичана да си! Весел празник!

Мари, дребният идват при вас на лагер Simple Smile Дано им е хубаво времето и по-топло от очакваните в Сф студове и сняг. Разчитам на теб за сводка на времето Simple Smile

# 170
  • На брега на реката
Честита да си , Мони! Здраве, щастие и успехи на всички ви! 
  Balloon Birthday Balloon

# 171
  • София
Честит рожден ден на Мони! Много здраве, щастие и късмет и да си изкара весело празника! Birthday Wine Glass Gift

# 172
  • Бургас
Мони, честита да си! Здрава и щастлива да си!

Рей, да оздравявате всички във вашия лазарет!

Бубе, зорът е да започне, хубавото наближава.

Съни, двоен надник казваш днес ще имате.

Снощи и аз поспах добре. Марто си изкара цялата нощ в кошарата и нямаше кой да ме подритва.

# 173
Мони,честит рожден ден! Бъди здрава,усмихната и обичана! 🤗🌺 Хубаво утро си имала.
Буб,ще мине ремонта и после ще се радвате на новичко и хубаво. 🤗
Али,спокойно,ще свикнеш и всичко ще е ок,не се ядосвай. Никой не се е родил научен. 🤗
Ети,къде са тия ленти с нови работи? Аз нямам. 🤔
Мари,даже сняг ще трупа-20-30 см. 😣 Гадост!
Зоопарка ми хареса много! Особено пандичката. 🥰
Ние сме с някакъв мега ужасен режим тези дни-дребната не иска да спи,заспива в 18-19 и след час и половина спане после ляга в 1. 🙄 Сутрин спим до 10.
Хубав ден и от мен! 🤗🌺

# 174
Мони, да си здрава! Пожелавам ти да не се занимаваш с болести. Всички от семейството ти да са здрави! Весел празник!

ЕлиТ, къде ще спят момчетиите? На базата на стадиона ли? Да те успокоя- външния басейн е в ремонт!

# 175
  • гр.София
Мони, честит рожден ден! Да сте щастливи и здрави цялото семейство Flowers Hibiscus
Аз, да се похваля още едно килце си замина Sunglasses пак започнаха да ми стоят дрехите нормално, не като пълнена наденица Joy
Рир, страхотни снимки, браво! Продължавай да ни радваш Hug
Моята щерка нещо и дойде в повече раздялата ни, и сега няма търпение да си дойде, после ще съжалява като и сервирам пропуснатите уроци по англ. език, школата им не беше във ваканция Grin
На мен нещо ми е минорно настроението, мисля да си го оправя с една екскурзия до Турция Blush вчера им писах и сега ми отговориха, че има места за желаните дати, та ще плащам, май!
Хубав да е денят ви!

# 176
  • някъде ... тук ...
В Коларово ще спят, Мари, ама май ще тренират и играят на вашия стадион. Ще разбера като се обади след настаняването.

# 177
О, там е много хубаво. Видях хотела, когато се видях с Катето.

# 178
  • някъде ... тук ...
Нека. То те не обръщат много внимание, а и не се заседяват в хотела. Били са и на доста базови условия преди. Сега треньорът им е казал да си вземат настолни игри, а телефоните им ги дава вечер към 10 за половин час Simple Smile

# 179
Да ти кажа в селото няма какво да правят. Дано ги разпуснат по града малко. Ако трябват места за хапване, нещо друго- свиркай.

Общи условия

Активация на акаунт