Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • на брега на морето
Мария, това лилавото е супер! Кое е?( пак залепнах на лилавото:heart_eyes:). Жълтото макаронено също е готинко, обичам жълто.
Светлите цветове често искат 3 слоя май. И аз се лакирах днес с 1 млечно зелен ГД коко, и той си искаше по 3 слоя на някои пръсти.
Така. Предвид работата ми( преди работех всеки ден във фабрика, сега работя сезонно във фабрика) съм успявала да тествам маникюра за удароустойчивост и други " неблагоприятни" условия. Напоследък стигнах до извода, че и топът е важен. Преди ползвах само гелиш и имах винаги здрав лак. Увлечена по стремежа към блясък и други екстри, започнах да ползвам и други топове. Най- неустойчив се оказа елит без лепкав. Веналиса но вип темперед е по- здрав от елит и с хубав блясък ( особено първите дни), но не толкова устойчив колкото топът на гелиш. Така че победителят за идиотоустойчивост в моята класация е гелиш топът. И оставам на мнение, че е по- добре 2 слоя топ, отколкото 1, ако ни трябва издържливост. Това е мое мнение.HugHands V

# 286
Здравейте, начинаеща съм и тепърва започвам да се ограмотявам в тази материя. Понеже не успях да намеря отзиви, според вас гел лаковете на GDcoco стават ли като за начало. Колко горе долу издържат. Също и тези на CND Shellac (подариха ми един такъв). Между двата кой е по-добрия вариант. Благодаря предварително.
Ако CND е оригинално гласувам за него 😉

# 287
Здравейте, начинаеща съм и тепърва започвам да се ограмотявам в тази материя. Понеже не успях да намеря отзиви, според вас гел лаковете на GDcoco стават ли като за начало. Колко горе долу издържат. Също и тези на CND Shellac (подариха ми един такъв). Между двата кой е по-добрия вариант. Благодаря предварително.
Ако CND е оригинално гласувам за него 😉

Благаря, предполагам не е, защото гледам някакви ниски цени Laughing

# 288
  • София
Аз не съм се лакирала скоро, че направих голямата глупост, да дърпам обелен лак откъм кутикула 😞 и разбира се си свалих ноктите! Сега мажа масло и заздравител известно време, но това не ми пречи да си напазарувам нови лакове 😁 от Makeup! В очакване да ми се скапе базата на Коди си поръчах каучукова база, топ без лепкав, камуфлажна база на Фокс, 2 цвята и 1 цвят на  Neess и минавам да покажа как изглеждат на мостра и на различна светлина, и трите са с по 2 слоя, покривни и много гъсти. Иначе базата и топа са мноооого гъсти, като гъст мед, ще видим как ще се справя с тях, били самоизравняващи се.

Скрит текст:

# 289
Да не пропусна. Пробвах 3D rubber base coat на Fox. Супер гъста, доста по гъста от Коди, изглежда нежно розова но след нанасяне си е полупрозрачна, в никакъв случай не е от типа на камуфлажните бази. Лесно се работи с нея, изравнява се, не се разтича и има невероятно много лепкав слой след изпичане. Нанесоха я на двата палеца на дъщеря ми,  ще следя как се държи.

# 290
  • Русе/Germany
Marsia_K, точно, че ми доскучава и искам да разнообразявам😁
Моля те, ако е удобно да ми кажеш кой е бежаво-розовия цвят😊

# 291
  • Варна
LuckyMama, кой е червения? Страшен е..

# 292
  • Sofia
Някой може ли да ми изпрати код за безплатна доставка за сайта на Коди на лично съобщение?

# 293
Някой може ли да ми изпрати код за безплатна доставка за сайта на Коди на лично съобщение?
Аз код за безплатна доставка не знам. Изпращали са ми кодове за отстъпка, sun7 и nice1 или цифрите разменени sun1 или nice7, записала съм ги на работа, и не съм съвсем сигурна.Но не и за безплатна доставка. Ако някой има, да сподели, моля.

# 294
  • София
LuckyMama, кой е червения? Страшен е..

И на мен много ми харесва 😁 Neess 7433

# 295
Аз пак с пяна:

# 296
Извинявам се, че не съм написала лаковете. Забравила съм.
Бежовия е Jessie 021,а лилавото GDcoco 847a
Скрит текст:

Харесала съм си нови цветове, но нали са спрели доставките от Китай...

Когато ми омръзне бързо лака, разнообразявам с фолио, стикери и печати Grinning

# 297
  • Варна
Мерси, няма го наличен 7433, девойка с китара му е името. Heart Eyes
Ще го дебна..

# 298
  • София
Мерси, няма го наличен 7433, девойка с китара му е името. Heart Eyes
Ще го дебна..

Аз от доста време го дебна Simple Smile

Днес ме дойдоха 7400(бял), 7423 и 7474, нямам търпение да ги пробвам. Особено бялото, дълго време не беше налично.

# 299
  • на брега на морето
Мерси, Марсия! Hug Много готини маникюри се показват пак напоследък.
И на обичах беше сладурски, и на ениуан е готин и жълтият със СНД беше хубав....
Даа, май са спряли поръчките от Китай и при нас. Имам някои не дошли лакове и 1 плюшка...Дано скоро се размине и тръгнат пак....

Общи условия

Активация на акаунт