Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 075
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Коди.про -след 100$ е безплатна доставка

# 301
Един прозрачен, като вода, най-евтините, 8% разтвор на оцетна киселина във вода. В България се продава и на прах. Това е оцетът, който мирише най-малко. Ябълковият, 5% е този по магазините мирише. Виненият също мирише. Тях ги ползувам за готвене и салати.

Лимонът мирише приятно даже. Има лимонтозу на прах. Сложи в търсачка "лимонена киселина 1кг" и ще ти излезе! Купувам го от турски магазин тук. С него си правя коламаската за веждите, за космите в носа 👺, абееее, за всякакви косми, с него чистя пералнята и миялната.

Най-лесно е с лимон - режеш на две, бъркаш с пръста и въртиш пръста. Отива под нокти, около нокти. Само внимавай да не си пипнеш очите след това.

Кажи как са ти ноктите ако решиш да пробваш!

Аз съм по-доволна от оцет, а принцесата от лимон.
Иска ми се, но имам много напукана кожа в момента, особено лимона ще ме усмърти Simple Smile

# 302
Момичета,като реша да си свалям гел лака,понеже ще ми е за пръв път,трябва ли да пиля топа?
Имам лаково каре,ултрабонд по свободния край,и базата лака и топа са на коди,като базата и топа ся каучукови.
В клипа който е на 1 стр направо слага тампони с ацетон ,без да пили.Аз точно това искам да избегна,пиленето.
Засега лака ми не е мръднал и съм много щастлива.

# 303
  • На плажа
Когато запилваш само топ лака не е проблем,проблем е ако почнеш да пилиш нокътя.Така,че пилни го малко.Макар,че сигурно ще сваляш с топла вода щом си с каре,а не с ацетон.Тук съм боса,да се включи някой ,който прави каре.

# 304
Доколкото четох последната и тази тема,с топла вода и киснене май само белещите бази се смъкват.
В клипа ,който гледах, с ацетон смъква ,но без да пили горния слой.

# 305
Момичета,като реша да си свалям гел лака,понеже ще ми е за пръв път,трябва ли да пиля топа?
Имам лаково каре,ултрабонд по свободния край,и базата лака и топа са на коди,като базата и топа ся каучукови.
В клипа който е на 1 стр направо слага тампони с ацетон ,без да пили.Аз точно това искам да избегна,пиленето.
Топа задължително се пили. Аз махам понякога и цвета, зависи от настроението. Ако е китайче, задължително. При мен не пада лесно, дори и с каре, защото базата я нанасям дебело, с изравняване.
Защо не пробвате на различни пръсти с изпилен топ, изпилен цвят, и така да намерите правилната формула.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 16:25 от maminka2

# 306
  • Русе/Germany
X.T, намам опит с Коди, ще се включат момичетата и ще ти кажат 😊

Аз си промених малко лака и да ви питам, цветните линии като френски с какво ги правите прави и равни.
Пробвах на ръка, но стават криви, като за първи път ги оставих, но искам да стават по-прави 🤔

# 307
Имам лентички за френски от Алито. Но не съм ги ползвала още с гел лак, защото не знам дали изобщо ще се отлепят от нокътя след нанасяне на цвета върху тях и изпичане в лампата. Или може би лентичката се издърпва при полу-изпечен лак и се продължава с печенето ? Нека който е пробвал да сподели

# 308
Топа задължително се пили. Аз махам понякога и цвета, зависи от настроението. Ако е китайче, задължително. При мен не пада лесно, дори и с кара, защото базата я нанасям дебело, с изравняване.
Защо не пробвате на различни пръсти с изпилен топ, изпилен цвят, и така да намерите правилната формула.
Благодаря,ще пробвам и по двата начина.

# 309
Обикновено лентите се премахват преди печене.
Не съм доволна от тези за френски, които имам. Не се залепват добре и лака се разтича под тях. Моите са и стари де Smile Имам ги от един комплект, поръчван някога от някакъв чужбински сайт....даже не си спомням кой беше Relaxed

Пак да попитам за фолиото- възможно ли е лепилото да ми се е съсипало и затова да не се залепва равномерно? С останалите модели, които имам работи добре, но с пакета, поръчан от али, не се получава сполучливо. Много се ядосвам, защото принтовете са красиви и разнообразни, а не мога да ги ползвам.

# 310
Обикновено лентите се премахват преди печене.
Не съм доволна от тези за френски, които имам. Не се залепват добре и лака се разтича под тях. Моите са и стари де Smile Имам ги от един комплект, поръчван някога от някакъв чужбински сайт....даже не си спомням кой беше Relaxed

Пак да попитам за фолиото- възможно ли е лепилото да ми се е съсипало и затова да не се залепва равномерно? С останалите модели, които имам работи добре, но с пакета, поръчан от али, не се получава сполучливо. Много се ядосвам, защото принтовете са красиви и разнообразни, а не мога да ги ползвам.
Тъкмо щях да питам за препоръки за лепило за фолио. Вчера гледах много красиви, но не посмях да взема заради лепенето само. Иначе бяха 6 ролки в кутия за 5 лв. На мен са ми слагали в салон, но не с лепило, а с леко запечен топ лак.

# 311
Аз имам това лепило на Born Pretty. Миналия път лепих с него на цял нокът, но като свалях лака беше мокро, сигурно не съм изчакала достатъчно да изсъхне.

В момента съм залепила фолиото върху база, но не съм пробвала дали става на цял нокът. Базата трябва да изстине преди да се сложи фолиото.

# 312
Моето фолио е комплект 50 бр за 3 лв Grinning
Лепилото ми е това

На повече от 6 месеца е и се замислям да не се е скапало нещо. Едноцветните и лазерните щампи, които имам ги лепи добре, но  новите не ги захваща на всякъде съответно на места фолиото не се отпечатва.

# 313
Тези ленти за френски няма ли да се полепнат по лепкавия слой и да развалят маникюра?

# 314
  • София
Аз направих един опит на мостра с лентите за френски, не се разтече , стана хубава черта, но отлепи базата като свалих лентата. Но пеках с лентата, ще продължа с експериментите.🙂

Общи условия

Активация на акаунт