Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Не ги разбирам тези от make up как точно зареждат по 1 лакче там... Ще се избием тука Joy

Точно! Да вземат по 2-3 поне...Joy то голямо дебнене пада

# 496
  • Варна
Пак да кажа , заменям цвят 7419 на Neess за друг някакъв, в момент на умопомрачение съм го поръчала за втори път. Големите мл е.

# 497
  • София
Ех, трябваше да питам първо 😒 нищо де, поръчан е, вече ще питам преди да поръчвам!
Малко по малко ще я направим палитрата на  Neess 😁

Можеш да им звъннеш, на мен така ми замениха един цвят.

Пак да кажа , заменям цвят 7419 на Neess за друг някакъв, в момент на умопомрачение съм го поръчала за втори път. Големите мл е.
Много хубав и като цвят и като покривност! Аз вече го имам.

# 498
Момичета, включвам се при вас да моля за помощ. Имам проблем с базата на Коди - бели ми се лакът на 4-5 ден. Със сигурност много пъти сте го коментирали, ще прочета цялата тема, но ще съм благодарна ако ми препоръчате добри марки (Коди пакетът си го купих от момиче, пишещо в темите преди известно време  и точно четката на базата е на буца Sad, може и затова да не с нужното качество).

# 499
  • Paris, France
Базата на Коди е боклук, дори и да седи. Трябва да се купува често нова и стане ли на топка няколко пъти се разваля. Може да се подържи на топло няколко дена, над радиатор, но не на самия радиатор. Това оправя работата докато дойде новата.

Самата база си държи ако се постави правилно. Ултрабонд слагаш ли? Праймер?

Съветвам те да си вземеш Michey ru ber base от Али - същата като Коди, но с по-хубав четка, нито пари, нито се сгъстява.

Ако искаш маркова база, гумената на Комилфо е рядка, но държи колкото Коди и не става на сопол. Малко пари в лампата, обаче.

Майка Зайка похвали базата на Биотехскул. Държала и месец.

Има Фокс, ОХХИ, Гелиш.

# 500
От makeup са много услужливи, звъннаха ми само да ме питат сигурна ли съм в мястото на доставката (автомат). И аз бих поръчала нови неща, но нещо не мога да напълня кошницата, задръстих се с козметика.

# 501
Ултрабонд слагаш ли? Праймер?

Съветвам те да си вземеш Michey ru ber base от Али - същата като Коди, но с по-хубав четка, нито пари, нито се сгъстява.

И каре правя, ултрабонд слагам. Базата на michey също я имам, чудя се дали не е от заздравителя на коди, с него си правя карето (на целия нокът).

# 502
  • София
Ултрабонд слагаш ли? Праймер?

И каре правя, ултрабонд слагам. Базата на michey също я имам, чудя се дали не е от заздравителя на коди, с него си правя карето (на целия нокът).

Аз, за себе си, отчитам като грешка слагането на каре на цял нокът! По-бързо пада!

# 503
  • Варна
Здравителя и при  мен като се сложи на цял нокът, става зле после. Слагайте без свободния край или минавайте с буферче свободният край и слагайте утрабонд.

# 504
Не съм пробвала без каре досега, да взема да пробвам така.

# 505
  • Paris, France

О, не, тогава няма махане.

Заздравителят на Коди прави отлепването. За Миктогел става дума, предполагам. И тук, но и другаде съм чела, че има отлепяния с него. Направи карето с някой матов обикновен лак, на с Миктогел, и остави свободния край без каре.

И с Миши ли пада на 4тия ден?

# 506
  • Варна
Много дълго време ползвах цялата система на Коди включително и микрогел. Него го нанасях на цял нокът без последните 2 мм. от плочката към свободния край. Там минавах първо с фрешер и върху него ултрабонд. Това беше протоколът с който лакът ми спря да се бели на 3-ти 4-ти ден.

# 507

И с Миши ли пада на 4тия ден?
Въобще не съм доволна от Мишей, имам и базата и топа, освен отлепяне има и страхотно забелване на връхчетата. Но и при тях използвам фрешер, микрогел и ултрабонд на Коди. Може би трябва да подменя базата и топа на Коди с нови, или да пробвам директно друга база Sad

# 508
  • Варна
А тествала ли си база Мишей с топа на Коди два слоя печен по 2мин? Когато пъхаш ръката намазана с база в лампата първите 5сек . пръстите да са леко сгънати към дъното-тоест ноктите да сочат ламарината. Така се получава едно мини удължаване,което при мен спря тотално беленето.
Аз го правя с рейнфорс,но си мисля,че и с Мишей ще се получи.
Намажи първо палеца и го пекни 5сек. по същия начин. После останалите нокти.

# 509
  • Paris, France
Другото е карето да се оставя да съхне по-дълго. Ако не изсъхне добре лакът се бели.

Бомбе с нещо си много помага. Досадно е, дълго е, обаче при мене работи. Разбрах, че каквото и да сложа, трябва с нещо да удължа леко свободния край. Дебел реинфорс с пръста надолу и нямам никакво белене.

Сега гледам, че принцесата е писала същото, но да, нейната система с дебело запечатване с реинфорс при доста хора обърна масата. Преди това там имах износване и белене.

Каучукът не държи на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт