Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ако си намеря удобно място, ще счупя шишенцата да инспектирам. Не усетих съпротивление като дърпах капачката, нормално излезе, но и това може да е станало. Ако не е това, не е добре Grinning Сега си поръчах база на F.O.X. Дано е гъста, хареса ми гъста, изравнявам си ноктите с нея, ако има нужда, веднъж дори бях изградила един с каучуковата на Коди - много беше готин Grinning Хем се гънеше, мекичък, хем беше здрав. Издържа си перфектно 3-4 седмици.

# 136
Ако си намеря удобно място, ще счупя шишенцата да инспектирам. Не усетих съпротивление като дърпах капачката, нормално излезе, но и това може да е станало. Ако не е това, не е добре Grinning Сега си поръчах база на F.O.X. Дано е гъста, хареса ми гъста, изравнявам си ноктите с нея, ако има нужда, веднъж дори бях изградила един с каучуковата на Коди - много беше готин Grinning Хем се гънеше, мекичък, хем беше здрав. Издържа си перфектно 3-4 седмици.
Базата на Фокс е по-гъста от Коди, поне моята. Има лек нежно розов оттенък. Още не съм я ползвала, ще пиша когато стигна до нея. Тук момичетата я хвалят, дано е лесна за работа.

# 137
  • Paris, France
Коя база на Фокс, че имат няколко?

# 138
  • Down south
" Дейлили - а защо сменяш изстребителя? Беше доволна по принцип от лампата"

Като цяло - да,  но за беда се зачетох в темата и реших, че моята е морално остаряла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
Коя база на Фокс, че имат няколко?
Моята е FOX 3D Rubber Base 12 ml. А защо съм поръчала тази, идея нямам.... вероятно ми е прозвучала добре Simple Smile

# 140
От много време се каня да направя този маникюр и най-после имам фолио.

Залепих го върху лепкавия слой на базата след това сложих топ и матирах с обикновен мат на Perfect. Имам матов гел лак на Azure, но не ми допада, стои ми много мътен. Ако знаете по-добри, моля да споделите! Blush

# 141
Някой може ли да ми каже разликата между тези две бази?
https://makeup.bg/product/460972/

https://makeup.bg/product/460974/
И двете ли са каучукови?

# 142
  • Paris, France
Някой може ли да ми каже разликата между тези две бази?
https://makeup.bg/product/460972/

https://makeup.bg/product/460974/
И двете ли са каучукови?

Да, и двете, но тази, на която пише 3Д, предполагам е за обем, изграждане на апекс, тоест по-гъста.

маминка, благодаря. Искам да пробвам Фокс Grid - фибростъклото.

МериДжейн, Уау! Много е красиво. Като искам матово слагам нормален топ, нося няколко дни и после отгоре лепвам слой Essie Matt top и така има разнообразие.

# 143
  • Варна
Ето клипче за всички бази на  Fox, коя за какви нокти, каква консистенция..
https://youtu.be/JOPgaclvo2M

# 144
Когато  следвате протокол полиране, обезмасляване, лаково каре, каучукова база и т.н., слагате ли праймър, или не?
Ако да, на коя стъпка?

# 145
  • Варна
Писах на make up, искат кодовете на продуктите, които ни интересуват, за да видят дали ще бъдат заредени, ако искате давайте.

# 146
  • Русе/Germany
Ахх, защо взязох да чета😁
Значи, аз се извинявам за тъпото питане, ама вече не ползваме безещата база на БП ли?
Четох на няколко пъти да не се използва китайско което се докосва до нокътя ни, ок, и аз си го бях мислила, но си поръчах белещата.
Сега тия на Фокс хубави ли са?
Отворих сайта и имам възможност да поръчам от Германия (живея тук), та сега чуденката ми е дали да поръчвам🤔

# 147
  • Paris, France
Когато  следвате протокол полиране, обезмасляване, лаково каре, каучукова база и т.н., слагате ли праймър, или не?
Ако да, на коя стъпка?

Не е задължително. Праймър се слага само ако има нежелано, преждевременно белене от свободния край. При белене от кутикули проблемът е обикновено в техниката. Повечето слагаме ултрабонд по свободния край, поне 1мм от него непосредствено преди да сложим базата. Тънко, с нищо по четката ултрабонд там, където няма каре, чака се минута и база по цял нокът. Ако не държи се слага ултрабонд, 2 Мин в лампа, ако и така не държи се слага втори път и пак в лампа, като се оставя повече място без каре и се слага ултрабонд на по-голяма площ. Ако това не помогне там се слага кисел праймер и се чака да побелее. Кисел праймър не се слага ако по нокътя има лак или гел, остатъци от база. Кисел само по естествен нокът. Лампа не му помага. Съхне на въздух. Значи:

1) обтриване със спирт, включая под свободен край, между нокът и кожа, в гънки и околна кожа. Ако ноктите са много мазни първо ацетон и после спирт.

2) фрешър или преп по цял нокът. Някои това го слагат след каре и само по свободен край.

3) прословутото каре  Ако няма белене може да се сложи по цял нокът. АРМИРА се прави така и и седи без проблем 15 дена. Ако има белене цялото легло без свободен край

4) ултрабонд или кисел праймер по свободен както описах по-горе. Ако карето е правено предишния ден там може да се матира, изчисти прахта, фрешър и тогава праймер.

5) УВ база по цял нокът. Печене на база Итн.

Ахх, защо взязох да чета😁
Значи, аз се извинявам за тъпото питане, ама вече не ползваме безещата база на БП ли?
Четох на няколко пъти да не се използва китайско което се докосва до нокътя ни, ок, и аз си го бях мислила, но си поръчах белещата.
Сега тия на Фокс хубави ли са?
Отворих сайта и имам възможност да поръчам от Германия (живея тук), та сега чуденката ми е дали да поръчвам🤔

Аз ползувам Борн Прити peel off и съм доволна. Любима ми е. Не мирише, държи и се сваля лесно ако плесна реинфорс. Вече слагам каквото ми падне, хаха. Бях силно алергична по едно време. На първа страница съм си описала перипетиите в пост за алергии. Вече не съм алергична, да не повярваш и карам с каквото може. Китайските белещи се бази са 1:1 с европейските по състав. Е, правя каре. Харесва ми Алесандро, обаче на мене не ми държи. БП е идеалното, което съм намерила като издръжливост и лесно махане. Цената няма да я коментирам. Има и други китайски, но или повличат нокът - Веналиса, например или не държат -URsugar. Говоря за моите нокти.

Фокс са хубави, да, ама Fox grid бая пари в лампата.

Ноктите ми са толкова скапани, че цена на продукт или фактът, че е китайски не ме спира, стига да не вони, да държи и да се маха за не повече от 5 минути без ацетон. Е, БП е всичко гореизброено.

# 148
Много благодаря за подробния отговор! Hug Чудя се дали не мога да сложа каре на цял нокът и отгоре каучукова, без праймъри и прочие, при положение, че обикновен лак ми държи по седмица.

# 149
За 3D базата на Фокс така и не намерих ревю... Нищо, ще я пробвам някога.
Аз искам нещо да попитам за дипинг пудрите. Могат ли да се използват отделно от дипинг системата, за декорация например, като глитери, като се смесват с база или топ?

Общи условия

Активация на акаунт