Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, в Лидл от понеделник ще пуснат настолна лед лампа. Дали е подходяща за осветяване при лакиране с гел лак. Преди време се обсъждаше някаква, но дали е същата?

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 18:51 от krasi78

# 481
  • софия
Момичета препоръчайте ми гел за кутикулите.

# 482
  • Варна
Аз съм доволна от ето този:

# 483
  • софия
Имам съобщение за налични Нес лакове,така че пазарувайте!

# 484
  • София
Може ли да споделите от къде гледате суочове на цветовете на Нес? Как ли не търсих/въртях писах....нищо нормално не намирам 🙄☹️.

# 485
  • Варна
Може ли да споделите от къде гледате суочове на цветовете на Нес? Как ли не търсих/въртях писах....нищо нормално не намирам 🙄☹.
Facebook, Neess номер или името на цвета (повечето снимки са по име )

# 486
  • София
Може ли да споделите от къде гледате суочове на цветовете на Нес? Как ли не търсих/въртях писах....нищо нормално не намирам 🙄☹.
Facebook, Neess номер или името на цвета (повечето снимки са по име )
Благодаря ти! Поръчах си няколко цвята и твърдата база 😀

# 487
  • Down south
Момичета препоръчайте ми гел за кутикулите.

Ползвам това и съм доволна.
 Ще ти стигне за има-няма 5 години Smiley

# 488
  • София
Аз никъде не проверявам цветовете на Neess, каквото се вижда в Makeup, и после чакам изненада! 😂 Поръчах сега още 3 цвята, иначе влезнах в сайта за маска за коса, но не обичам да плащам доставки и реших да допълня кошницата за безплатна! 😂 Луда работа!
Като дойдат ще ги сложа на мостра и ще ги пусна, да видите какви са цветовете всъщност!
Nad_tab,  успя ли да вземеш 7433?

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 11:39 от Lucky@Mamma

# 489
  • Варна
LuckyMama, ти ли отнесе 7539?
Както ми беше в кошницата и хоп- няма налучност Simple Smile. Чакам снимки на мостри..

# 490
  • София
LuckyMama, ти ли отнесе 7539?
Както ми беше в кошницата и хоп- няма налучност Simple Smile. Чакам снимки на мостри..

😂 не съм аз! Добавих в поста кои съм поръчала, но случайно в кошницата цъкнах да увелча броя на лака и отдолу изписа, че има само 1 брой, проверих и на другите и на тях така! Май зареждат по 2 броя от цвят само!

# 491
  • София
Аз никъде не проверявам цветовете на Neess, каквото се вижда в Makeup, и после чакам изненада! 😂 Поръчах сега още 3 цвята, иначе влезнах в сайта за маска за коса, но не обичам да плащам доставки и реших да допълня кошницата за безплатна! 😂 Луда работа!
Като дойдат ще ги сложа на мостра и ще ги пусна, да видите какви са цветовете всъщност!
Nad_tab,  успя ли да вземеш 7433?

Благодаря! Отнесох го. От тези дето си взела 7482 не е много покривен, аз бях писала, на мен 7428 повече ми харесва. 7455 и 7479 са разкошни .

Аз взех тези:

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 12:29 от nad_tab

# 492
Здравейте, тъй като е писано доста, прочетох само някои неща.
Искам да попитам някоя от Вас използва ли полигел и, ако да, какъв?
Вече 2ри път се правя с такъв, но много бързо пада, и седмица не иЗдържа, а самия процес ми отнема 3-4часа...

# 493
  • София

Благодаря! Отнесох го. От тези дето си взела 7482 не е много покривен, аз бях писала, на мен 7428 повече ми харесва. 7455 и 7479 са разкошни .

Аз взех тези:

Ех, трябваше да питам първо 😒 нищо де, поръчан е, вече ще питам преди да поръчвам!
Малко по малко ще я направим палитрата на  Neess 😁

# 494
  • Варна
Не ги разбирам тези от make up как точно зареждат по 1 лакче там... Ще се избием тука Joy

Общи условия

Активация на акаунт