Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не е ли по-лесно просто да си вземете твърда база, тази на Неесс е бетон, последния ми маникюр, се оказа неуспешен тъй като базата на UNT в съчетание с твърда база се оказа, че е комбинация с която всеки ден губя по някой cял нокът, падналият гел лак, беше мноооооого твърд от тази база, добре че си взех мини лампата, че вече 3 паднаха и ги корегирах с Алесандро.

Ей това е бетон базата Simple Smile

https://makeup.bg/product/359150/

# 466
  • Варна
Nad, взех я аз и я пробвах вече, точно днес 😁. Като течен гел, вискозна такава, интересна е. Сложих я върху белеща Борн Прити, сега ще видим. Ти тънко или по- дебело я нанесе тази hard base?Акрила някаква различна твърдост дава, ще видим с тази база как ще е. За мен отлепянето идва от белещите, които ползвам заради лесното сваляне.

# 467
  • София
Nad, взех я аз и я пробвах вече, точно днес 😁. Като течен гел, вискозна такава, интересна е. Сложих я върху белеща Борн Прити, сега ще видим. Ти тънко или по- дебело я нанесе тази hard base?Акрила някаква различна твърдост дава, ще видим с тази база как ще е. За мен отлепянето идва от белещите, които ползвам заради лесното сваляне.

Различно я нанесох, дебело на палците, че ми трябваша изравняване и тънк на останалите. На палците падна първо, не знам от дебелото нанасяне или от белещата база.

UNT се сваля с поглед, но под Алесандро държи до сваляне.

Това пък е добър повод да пробвам друго гелче в неделя Simple Smile)))))

# 468
  • Paris, France
За първи път само праймер Коди ,база ръбъ  на Фокс,2 сл.гел лак и топ на Коди.От чисто любопитство да видя ще държи ли -държи .Почнах обаче да се замислям как ще се сваля ,като няма отлепяща се.Досега на 4-5 ден и са за"ремонт ".

Това без каре и с цвят на Венализа няма да се свали изобщо. Ще трябва да изпилиш изцяло топ и цвят и базата, може би, ще се разтвори. Аз бих изпилила до база и бих сложила праймер на нокът и ултрабонд на база и слой база. Не бих си играла да разтварям. Камалия така прави.

# 469
  • софия
Благодаря,Невена!

# 470
С това хвалене на Нес май и аз ще си взема Simple Smile
Което пък ме подсеща,че след няколко месеца имам кратко посещение на Полша и мога да взема, но как!? Дали ги има по магазините или само онлайн? Трудно ще ми е да обикалям много и да ги търся 😒 Ако някой има инфо къде могат да се намерят ще съм много благодарна Simple Smile

# 471
  • Варна
https://neess.pl/sklepy
Обичах, ето разгледай! Завиждам ти благородно!

# 472
Много благодаря, Ивка Simple Smile
Ще ходим до Старо место и точно там ги продават в някаква дрогерия 🤗🤗🤗

# 473
  • Варна
Аз днес се лакирах пак след като снощи всичко изпопада... Този път не сложих белеща база, мисля, че заради нея не ми държи. Много се надявам да заредят някога в make up peel off на Neess, като последна надежда Joy.

# 474
  • Варна
Аз се отказах да се мъча с белещи бази (3 различни пробвах) - белят се от свободен край и повличат слоеве от ноктите. Не е за мен явно.
Блазе им на тези дами, на които държи до сваляне и се отлепя без поражения!

# 475
  • Варна
Тук хвалят Алесандрото, но нали вече я нямало или нещо подобно... Neess май била хубава също, изчерпа се в make up.. Искам твърди нокти с обем и да съм спокойна, а не като тръгна за някъде да треперя дали ще хвръкне някой нокът на цяла люспа:joy:

# 476
Може ли да нанасям ултрабонда по свободния край с памучен тампон за уши Blush Четката му е много твърда и не е пластична, не е удобна за нанасяне, затова търся друга алтернатива. Имам и самостоятелни нови четки от Алито, но после трябва да я мия без да я пипам, пък да я суша, а ме мързи Joy

# 477
  • Варна
Клечката за уши ще оставя власинки по нокътя....На кой ултрабонд е толкова калпава? Тая на Коди си е ОК,а и ултрабонд се нанася със суха четка.

# 478

И с нея става, но с такъв твърд косъм не мога да боравя толкова прецизно.
Също да попитам, изветряват ли фрешера и ултрабонда след известно ползване, т.е. губят ли качествата си? Трябва ли да се подменят периодично?

# 479
sineokata_megi, аз ползвам течност за сваляне на Коди, доволна съм от нея!

От известно време съм се замислила, каква марка беше топ-а, който ми слагаше маникюристката, и плащах допълнително за него, слагаше го само на светли цветове. И го намерих, имали и много цветове, но до сега не съм срещала из темите да го споменавате.
Цената им е... доста добра, 😬 но пък май е лесно човек да сдобие с тях, срещали ли сте ги, или да сте ги ползвали?

Много Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт