Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 994
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Lucky@Mamma От доста време гледам тези лакове в страницата им във фб, цветовете изглеждат хубави, но аз по принцип не давам много пари за цвят. Топа обаче ме интересува. Лъскав ли е, траен ли е блясъка, ако си ползвала гелиш, би ли ги сравнила? И защо го слагаш само върху светъл цвят? Понякога пускат намаление, ако купиш 3бр.
Не съм ползвала Гелиш, или пък може и да са ми слагали, аз даже не се заглеждах какво ми слагат, но тоза топ го запомних, защото е в интересно шише! Слагаше го на светли само, защото е по-скъп, и защото светлите цветове се захабяват бързо! Страхотен е, лъскав е до сваляне, не се захабяват цветовете и най-вече бялото, не се напуква, с други ми се е случвало, защото са ми меки ноктите и не слагах изграждащ гел! 🙂

Момичета да знаете ,че базата  на Фокс е по-хубава от на Коди.Самоизравнява се ,гъстичка е ,но на мен ми пари.
На мен не ми пареше изобщо! 🙄

# 451
  • Варна
Момичета да знаете ,че базата  на Фокс е по-хубава от на Коди.Самоизравнява се ,гъстичка е ,но на мен ми пари.

А за коя база става въпрос, че те имат няколко.
Аз мисля да поръчам камъфлажна и някой коралов цвят, ама докато се наканя им вдигнаха цената.
Да се оплача от Neess 7433, много гъст, направо се влачи като разтопен кашкавал. Измъчи ме докато лакирам. Иначе цвета е супер и много покривен.

# 452
  • софия
Взех си ръбър база.
Издържа вече 13 ден без запечатване  на свободния край и без ултрабонд.Имам линд и ръбър Коди ,но с тях 5 дена и свободния край е финиш.
Коди не ми парят,тази ми припари.

# 453
  • Варна
А върху каре ли слагаш?

# 454
  • софия
За първи път само праймер Коди ,база ръбъ  на Фокс,2 сл.гел лак и топ на Коди.От чисто любопитство да видя ще държи ли -държи .Почнах обаче да се замислям как ще се сваля ,като няма отлепяща се.Досега на 4-5 ден и са за"ремонт ".

# 455
  • Варна
Ще е трудно най-вероятно свалянето, но пък поне ти държи Simple Smile
Аз с каре  и ултрабонд нося средно 7 дни, но пък имам много лакове да пробвам така че съм ОК:) Иначе свалянето е лесно. Вкъщи ми се смеят, че кой какво правел, аз все съм се лакирала Simple Smile

# 456
Последно сложих фрешер, праймър, бонд, каре с матов топ, база, рейнфорс и топ. Отгоре обикновен лак /бях забравила колко разкошно са мажат Опи, и колко страхотни са четите им❤️/, отгоре Сеш. Тествам колко ще издържи и дали ще издържи повече, че напоследък и 7 дни не изкарвам 🙄☹️.
И при мен го има на ден 10 напоследък и съм сигурна, че е заради качество/некачествен цветен лак. Даже слагам ултрабонд , без каре и пада на цяла люспа. С някой плътни и хубави цветове съм била по две плътни седмици и понякога изобщо не е до техника.

# 457
  • София

Да се оплача от Neess 7433, много гъст, направо се влачи като разтопен кашкавал. Измъчи ме докато лакирам. Иначе цвета е супер и много покривен.

Да, и четката не е хубава, аз го слагах с друга четка, плоска и къса, така успях да сложа тънко и равномерно!

Да споделя, че при свалянето на френският маникюр с накисване, фолио, течност Коди, сложих и ръкавици, защото имах някои неща да свърша. Всичко падна без избутвач и за 15 мин. 🙂

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 16:01 от Lucky@Mamma

# 458
  • София

Да, и четката не е хубава, аз го слагах с друга четка, плоска и къса, така успях да сложа тънко и равномерно!

Момичета, който не го иска 7433, да ми пише, имам доста нови гел лакова за размяна, на мен консистенцията на Неесс, много ми допада.

# 459
За първи път само праймер Коди ,база ръбъ  на Фокс,2 сл.гел лак и топ на Коди.От чисто любопитство да видя ще държи ли -държи .Почнах обаче да се замислям как ще се сваля ,като няма отлепяща се.Досега на 4-5 ден и са за"ремонт ".

Кой цвят на Коди използва?

# 460
  • софия
Китаец ползвах веналиса  ,не Коди.

# 461
  • Варна
Ако сте пробвали разни варианти и не ви държи, пробвайте метода с посипването на акрилна пудра върху база. При мен с това е една идея по - добре, поне по мое мнение не е трудоемко.

# 462
Ако сте пробвали разни варианти и не ви държи, пробвайте метода с посипването на акрилна пудра върху база. При мен с това е една идея по - добре, поне по мое мнение не е трудоемко.
Да споделя аз как съм правила това - като вземам база с четката, леко я топя  в акрилната пудра и нанасям на нокътя. При мен това е изпитан метод за твърдина. Иначе аз нямам проблем с отслояването на лак, а с това, че ноктите са ми много меки и по този начин стават една идея по твърди.

# 463
  • Варна
Да, точно така, стават твърдички. Така не съм пробвала, но ще опитам. Аз посипвам, така, че да стане матов нокът и изтупвам, става много бързичко.

# 464
Да, точно така, стават твърдички. Така не съм пробвала, но ще опитам. Аз посипвам, така, че да стане матов нокът и изтупвам, става много бързичко.
Да и така става, трябва да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт