Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 000
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пък да се оплача, че като заговорихте за спирт ... и осъзнах, че при сегашното лакиране не съм го ползвала ... И като не ползвам и нищо друго ... Сега си давам сметка, че сутринта си оформих ноктите, полирах и намацах матов лак; следобяд - Сеш, а вечерта си почнах директно Алесандро, каучукова база, цвят по две и топ ... Някой да предположи какво да очаквам  - бързо обелване или трудно сваляне?

# 436
  • Варна
Нито едното нито другото Grinning редовно го забравям спирта и аз.

# 437
  • Paris, France
Нито едното нито другото Grinning редовно го забравям спирта и аз.

+1 ма практика. На теория би трябвало да има бързо обелване, по-трудно не. На практика не виждам разлика. Дали ще мина със спирт и фрешер или няма, все тая. Виж, ако забравя ултрабонд - лошо, много лоши става при мене.

# 438
  • София
Последно сложих фрешер, праймър, бонд, каре с матов топ, база, рейнфорс и топ. Отгоре обикновен лак /бях забравила колко разкошно са мажат Опи, и колко страхотни са четите им❤️/, отгоре Сеш. Тествам колко ще издържи и дали ще издържи повече, че напоследък и 7 дни не изкарвам 🙄☹️.

# 439
  • Варна
Opi са си Opi на мен ми държат и без гелови гимнастики по седмица. Цяло лято изкарах само с тях и Сеш Grinning ,и УВ топът на СНБ.На педикюр и в момента си ги влача по месец/не слагам гел на краката/.

# 440
  • София
Lucky mama, много хубава плочка и красиво ти се е получило. Пиши за издръжливостта.
Днес приключи моя френски 😁 Обелен откъм свободният край, обаче не съм слагала ултрабонд този път, защото бях намазала карето по цял нокът и май е затова!

# 441
Здравейте, поръчах комплект лакове с лампа на Sun от Алиекспрес на приятелка. но може ли да ми препоръчате каква течност за сваляне на гел лак да и поръчам.

# 442
  • Paris, France
Здравейте, поръчах комплект лакове с лампа на Sun от Алиекспрес на приятелка. но може ли да ми препоръчате каква течност за сваляне на гел лак да и поръчам.

Повечето гел-лакове от комплектите в Али си падат сами на втория ден. Това ако лампата е слаба. 50% с нищо не се разтварят и е най-добре да и подариш и електрическа пила с няколко приставки.

# 443

Повечето гел-лакове от комплектите в Али си падат сами на втория ден. Това ако лампата е слаба. 50% с нищо не се разтварят и е най-добре да и подариш и електрическа пила с няколко приставки.

Знам, но ме накара да и поръчам комплект. Иначе лампата е хубава
 Sun XPLUS 120W
Моля ако може да кажете от коя течност за сваляне сте доволни.

# 444
  • София
sineokata_megi, аз ползвам течност за сваляне на Коди, доволна съм от нея!

От известно време съм се замислила, каква марка беше топ-а, който ми слагаше маникюристката, и плащах допълнително за него, слагаше го само на светли цветове. И го намерих, имали и много цветове, но до сега не съм срещала из темите да го споменавате.
Цената им е... доста добра, 😬 но пък май е лесно човек да сдобие с тях, срещали ли сте ги, или да сте ги ползвали?

# 445
Повечето от дамите тук запратиха свалящите се с течност бази в историята и не искат да чуят дори повече за течност Simple Smile)
Защо не и купиш белеща се база вместо течност, по-бързо, лесно и удобно е.

# 446
  • Бургас
Аз ползвам течност за сваляне на Forte, от бг парфюмерия https://www.bogen.bg/forte-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81% … %D0%BB%D1%82-2496
На мен лично не ми вреди - слагам каре и нито ноктите ми се увреждат, нито с кожата около тях имам проблеми.

# 447
Lucky@Mamma От доста време гледам тези лакове в страницата им във фб, цветовете изглеждат хубави, но аз по принцип не давам много пари за цвят. Топа обаче ме интересува. Лъскав ли е, траен ли е блясъка, ако си ползвала гелиш, би ли ги сравнила? И защо го слагаш само върху светъл цвят? Понякога пускат намаление, ако купиш 3бр.

# 448
  • софия
Момичета да знаете ,че базата  на Фокс е по-хубава от на Коди.Самоизравнява се ,гъстичка е ,но на мен ми пари.

# 449
  • Paris, France
Момичета да знаете ,че базата  на Фокс е по-хубава от на Коди.Самоизравнява се ,гъстичка е ,но на мен ми пари.

Кое и е по-хубаво то? Много абстрактно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт