Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Матовия топ с велурен ефект на Коди е много хубав, писала съм за него. Слага се по-дебело, много е издръжлив. Матовия ефект си е до сваляне, усещането при допир е като велур, то се губи след седмица. Преди него опитах няколко китайчета, нищо общо нямат  с Коди. Имам качвани снимки на  няколко маникюра с този топ, но не ме бива със снимките и ефекта се губи.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 15:05 от maminka2

# 421
Матовия топ с велурен ефект на Коди е много хубав, писала съм за него. Слага се по-дебело, много е издръжлив. Матовия ефект си е до сваляне, усещането при допир е като велур, то се губи след седмица. Преди него опитах няколко китайчета, нищо общо нямат  с Коди. Имам качвани снимки на  няколко маникюра с този топ, но не ме бива със снимките и ефекта се губи.
Благодаря.

# 422
амини, от многото слоеве се е обелило. Редовно се правех така, защото установих, че топът на Гелиш се размеква във ваната. Слагах каре, база, 3-4 слоя гел-лак, бършех лепкавия и слагах обикновен топ. След третия ден запечатвах с обикновен топ ръба на свободния всяка вечер, а през 3-4 дена слагах топ на цял нокът. 10-12 дена ми даваше, повече ако след 7-10 дена махна топа с лакочистител и го сложа отново.

Понякога слагах база и 2 слоя цвят и като махна лепкавия лакирах с обикновен цвят още 1-2 слоя и обикновен топ на другия ден. Пак толкова седеше.

Съветът ми е да спреш с печати, ваденки, френски, декорации докато оправиш трайността.

Много рядко слагам декорации, нямам време за тях, но е факт, че издръжливостта намалява Simple Smile

# 423
  • Варна
Намерих едни във фейса. Доставката е 15лв. с таксата на спиди до адрес. В момента обаче нямам грам време да се занимавам с организацията. Ще пиша в групата във фейса,че тук ще ни накажат.

# 424
Намерих едни във фейса. Доставката е 15лв. с таксата на спиди до адрес. В момента обаче нямам грам време да се занимавам с организацията. Ще пиша в групата във фейса,че тук ще ни накажат.

Коя е групата?

# 425
  • Варна
в групата за поръчки на Коди писах

# 426
Благодаря.
Търсих в темите, но нищо не откривам с търсачката .
Може ли снимка да видя как стои?
🌼

# 427
Матовия топ с велурен ефект на Коди е много хубав, писала съм за него. Слага се по-дебело, много е издръжлив. Матовия ефект си е до сваляне, усещането при допир е като велур, то се губи след седмица. Преди него опитах няколко китайчета, нищо общо нямат  с Коди. Имам качвани снимки на  няколко маникюра с този топ, но не ме бива със снимките и ефекта се губи.
Благодаря.
Търсих в темите, но нищо не откривам с търсачката .
Може ли снимка да видя как стои?
🌼

Това намирам в телефона. За последната снимка не съм съвсем сигурна, че е с него.

# 428
На първата снимка изглежда много добре този матов топ лак.

А аз намерих клипа за матовия ефект, за който писах. Оказа се 2 слоя матов топ като после само се матира с блок

https://youtu.be/I7x3S9n4xOU

Иначе за няма и седмица мога да кажа че този матов велур на Фокс се наранява лесно. Без проблем го филирах, разбира се без да искам, с ножа. За базата на фокс мога да кажа, че ме радва - с остри нокти съм, тази вечер ми се отчупи връхчето на единия нокът но базата стои като удължение перфектно. Няма отслояване покрай отчупеното, явно върха е бил слаб, зачупен и преди да се лакирам. За сега само ме е яд, че пари.

# 429
Супер е,благодаря.Сивия маникюр съм го виждала май в темите,но не съм разбрала че е с матовия на кОди.

# 430
Към тези, които правят карето от предишния ден, Как чистите следващия ден преди да започнете да нанасяте базата? Аз чистя само със спирт, но и той разгражда малко карето. Последния път сложих и фрешер по свободния край и ултрабонд също, но се олюпи крайче на 6ти ден. Струва ми се, че може някъде да бъркам, защото предишни лакове са ми издържали 14 дни.
Може ли също да ми препоръчате хубав реинфорс от бг сайт или от Амазон. Предпочитам да е по-щадящ по възможност

# 431
  • Варна
С какво правиш каре та спиртът го сваля? Мажа микросел и върху него мат топ на дъглас на 2мм. навътре от свободния край. Не го сваля спиртът гарантирано. Рейнфорс има на GDCOCO в ОЛХ по 5лв. За европейски Неви да каже аз друг не съм ползвала.

# 432
  • Paris, France
Европейски реинфорс няма. Това е китайска измишльотина за еластичен, огъващ се изграждащ гел в шише с четка.  Подобие е Gelish structure, но не съвсем само реинфорс на мене не ми седи без база, а Гелиш става и вместо база. Пробвала съм ГДкоко и Канни. И двата са хубави, и двата ги има в Амазон, мисля.

Армира, мисля, че е по добре да не правиш каре там, където слагаш фрешер и Бонд щом го разтварят. И при мене има белене ако сложа фрешер на матови щя топ. Изобщо не слагам каре на свободния край. Махам лесно.

# 433
Не го сваля спиртът, а го размеква , един вид го поразтваря по някакъв начин. Съдя по минаване със спирт върху обикновен лак. Лака се матира и голяма част от цвета отстава върху тампона със спирта. По тази логика същото се случва и с обикновения лак, само където не се вижда, защото е прозрачен.

Да добавя. Питам с какво да мажа карето преди да сложа базата. При положение, че карето е направено предишния ден. На свободния край не слагам каре.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 17:33 от ALMIRRA

# 434
Аз почиствам със спирт и не съм забелязала да оказва действие върху карето, но минавам бързо и леко. Не втривам особено усърдно.

Хваля се, че тази седмица успях да задържа лака повече от 7 дни. Скоро не се беше случвало. Промяната в протокола е, че сложих два слоя база като първия беше с почти суха четка, а втория също не особено дебел, както и цвета на тънки слоеве. Дано проработи и при следващо лакиране, защото се бях отчаяла...

Общи условия

Активация на акаунт