Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 24

• 65 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Днес обядът се сготви(с малко помощ от мен), аранжира и сервира от моя син,който скоро ще стане на 4. Бъркани яйца с бабекова наденица:

# 316
  • София

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 16:02 от Тайна

# 317
# 318
Вкъщи днес си хапнаме скромно копривена чорба и полезни бонбони с ядки. Приятен следобед, момичета! Yum Flowers Hibiscus
http://---shoretner923-31ZvSKC

http://---shoretner923-37tNMX1

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 17:13 от beniii

# 319
  • ВАРНА
Точен зелник

# 320
Супа от спанак.Не изглежда добре,но беше вкусна.Правих я с пюре от спанак и за това е такава.

# 321
Обичам спанак, но мразя да го мия. Иначе супичка, баница, с ориз.....и все пак на мен ми изглежда вкусна супата,Пеги Simple Smile
Тази вечер сме на пържени кюфтета и салата( пак зелена). Баницата със сирене за закуска за утре.

# 322
Пеги, аз имам един спанак от Лидъл, испански май, предназначен за пюре, но става мн хубава спаначена супа с него. Твоята си изглежда супер.
Ние днес сме на зелена салатка с домати и рукола(доизяждаме, че не траят зелениите много) с малко синьо сирене, зехтин, лимон, сол:

Свински език в масло с малко червен и черен пипер:

И крем карамел. Получи ми се, стана гладък и без шупли:

И във формичките:

Има и крем супа от пънчета на печурки по технологията на фалшивата шкембе чорба, но малко по различна. Нея утре, че днес не стигнахме до нея. Grinning

# 323
  • Bарна, морето, сините вълни

Закусихме с кифлички. Аз омесих тестото, а ММ ги направи.

Спагети Болонезе + бекон

Спагети със сос от авокадо, магданоз, зехтин, чесън и бадеми

# 324
  • Калифорния, САЩ
Соба нудълс със зеленчуци и кюфтенца.

Таратор и чушки бюрек.

Сутрешната баница.

От тези дни - гъста супа с кайма, фиде и зеленчуци; домашна пица и салата.

Салата от различни бобови, картофи и други нещица.

Шкембе чорба.

Пилешка манджа и мезелъци разни. 

Чили кон карне.

Бърза вечеря и едни ладийки с безглутеново бутер тесто, спанак и котидж сирене.

Пилешки парти крилца и зелена салата.

# 325
# 326
Родих се аз със замразения спанак. Манна небесна ми е. А преди това купувай, избирай, мий, махай опашки. Замразения спанак е благодат, и вкус, и консистенция, просто чуден. Heart

# 327
  • Mostly in my mind
Губи ли от качествата си като е замразен?

# 328
Не. Все така вкусен е и с изявен вкус и аромат. Даже е по хубав. Бях предубедена, но сега поглеждам пресен спанак само за свежа салата, инак ползвам замразен. Страхотен, а е такова улеснение.

# 329
  • София
Родих се аз със замразения спанак. Манна небесна ми е. А преди това купувай, избирай, мий, махай опашки. Замразения спанак е благодат, и вкус, и консистенция, просто чуден. Heart
О, на мен не ми харесва замразения, за мен има вкус и аромат на трева. Най обичам този от пазара, с коренчетата, те са толкова вкусни.Преди ги хвърлях, откак ми каза едно момиче, че ги готви, пробвах и много ми харесаха, съжалих,че толкова години съм ги хвърляла.

Хлебче пекох, че свърши бързо.

Общи условия

Активация на акаунт