Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 24

  • 65 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 1 948
Крокети с пилешко/измишльотина са ,сигурно изобщо не се правят така,обаче не са лоши/

Бланширани картофи във фрайър

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 20:30 от Peggy Bundy

# 346
  • Мнения: 19
Пълнозърнеста паста с домашно босилеково песто и сотиран мини спанак

# 347
  • София
  • Мнения: 15 825






Скрит текст:

# 348
  • Мнения: 2 716
От вчера мързеливи бухтички


сарми и луканка


И днес пилешки филенца с корнфлейкс

# 349
  • Bарна, морето, сините вълни
  • Мнения: 6 050

Овесена каша с овесено мляко, ябълка, нар и канела


Карфиолена крем супа с крутони


Печена дюля


Свински джолан с картофи


Кокосови бонбони с мед и какао
Скрит текст:
Фурната я включих в 14:30и я изключих преди малко. Flushed
Но а ки готови обяда и закуската за утре.

# 350
  • Мнения: 1 804
Супа топчета


Сирене с мед и орехи


Пържено яйце с два жълътка


Пържоли на тиган с лук


Сарми

Скрит текст:

Леща


Гуакамоле


още разядки - катък и Унгарска салата


Заек в гювеч


Агнес/а/

# 351
  • Мнения: X
Момичета, включвам се с първия ми опит за кекс в живота, на вкус е по-добре от колкото на вид Blush
Много ми се рони обаче, къде бих могла да греша Confused

# 352
  • Мнения: 16 604
Омлет със сирене, кашкавал и зелен лук, гарниран с леко запържени наденички, прясна зелена чушка и маслини:

Скрит текст:

# 353
  • Мнения: 22 867
Момичета, включвам се с първия ми опит за кекс в живота, на вкус е по-добре от колкото на вид Blush
Много ми се рони обаче, къде бих могла да греша Confused

Скрит текст:
момонга , може да не е твоя вината, а просто рецептата да си е такава. Има такива кексове, ронят се повече, но това не пречи да са вкусни. Пробвай и други рецепти, ще видиш, че са с различна плътност, ронливост, пухкавост.

pip4i, не знам колко си готвила, като гледам количеството.......Ама най-залепнах за агнеските, много са ми любими! Heart Eyes

Пълнени пЕпЕрчици с кайма и ориз на фурна за вечеря у нас.

# 354
  • Sofia
  • Мнения: 22 556
Момичета, включвам се ...
Място за питането ти - https://www.bg-mamma.com/?topic=1167527

# 355
  • Мнения: 1 804
Лабрекс, това е за цялата минала седмица, но чак сега успях да кача снимките. Агнес и ние много обичаме. Знам го от баба, която разбиваше всичко на ръка - масло, белтъци на сняг, жълтъци...

# 356
  • София
  • Мнения: 3 923
И аз с яйца- бъркани

# 357
  • София
  • Мнения: 4 948
Normal, може ли рецептата за тортата?
Благодаря!

# 358
  • Мнения: 272
labrex, моля те сподели как направи пиперките и по - точно частта със соса. Как се орави кога се добавя и т. н.
Веднъж пробвах и стана всичко като попара.

Постен гювеч за вечеря

# 359
  • Мнения: 22 867
labrex, моля те сподели как направи пиперките и по - точно частта със соса. Как се орави кога се добавя и т. н.
Веднъж пробвах и стана всичко като попара.
Скрит текст:
Постен гювеч за вечеря

dance13,
Скрит текст:
преди време потърсих рецепта за чушки на фурна и попаднах на рецептата на Мария Симова. Харесаха се вкъщи и от тогава така ги приготвям. Единствено не държа соса във фурната, както е в рецептата, а го правя на котлона, за да регулирам гъстотата и след това заливам пиперките. Ако сосът ти стане на парцали, бучки и подобни, разбий с пасатор, става съвсем гладък. Аз използвам тел докато го приготвям, върши ми работа. В соса добавям и индийско орехче, но подправките са според вкуса.
Преди това ги правех по тая рецепта, също са вкусни, но на фурна, като че ли е по-лесно, а и доста вкусни стават.

Общи условия

Активация на акаунт