🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 329
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Само аз ли се чувствам тъпо, че не съм чувала за част от изпълнителите и техните песни?  От бутона на късмета примерно Tones I нищо не ми говори, а на Били Айлиш не знам ни една песен. Явно днешната поп музика не ме вълнува ни най-малко.

аз съм по-скоро като Фънки - кво е тва, бееее Anguished

# 661
Dance Monkey я знам буквално наизуст само от слушане по радиото. От миналото лято всеки ден по 5-6 пъти на ден. Били Айлиш има ирландски корени и тук много й се радват и също много я въртят по радиата.

# 662
  • София
Аз много се радвам, че Дара избра Били Айлиш, защото надали щеше да се падне на бутона. Дано тази година го актуализират, но едва ли. Е, сложиха Маги Х., това е ново. Bowtie

# 663
  • 221B Baker Street
Ами, не са лоши песните, които им се паднаха за следващия път. Аз ще гледам и ще се забавлявам. Simple Smile

# 664
  • Испания
Стартът на осми сезон на „Като две капки вода“ с рекорден резултат

https://nova.bg/accents/view/2020/02/25/279137/%D1%81%D1%82%D0%B … 1%82%D0%B0%D1%82/

# 665
Аз съм рок и метъл фен, изобщо не ги знам новите изпълнители, които се падат, ама мм ги знае😁. Каза, че по радиото ги въртят непрекъснато и докато пътува към работа и на обратно ги слуша. Дано да са разнообразили малко и рок парчетата на бутона😜. Не, че са много, ама все  пак...

# 666
Снощи много забиваше сайта на Нова и чак сега изгледах предаването

1. Слави /не му запомних името на имитатора/ по глас го докара, иначе беше далече от имитация
2. Галка, като Мадона - турбо, турбо зле. Не очаквах, че ще е такава скръб, защото навремето пееше хубаво. Какво стана с гласа й направо не знам. Дано да е било само сценична треска и занапред се оправи, че иначе направо ще си срине имиджа. Такива, като Дара направо ще я изравнят със земята с талант. А английския акцент, който вкарва, докато говори ме дразни страшно много. Все едно се е родила в центъра на Лондон
3. Тото - обичам го и въпреки, че не може да пее си го харесвам. Сигурна съм, че може и по-добре да се представи
4. JJ - този за пръв път го чувам. Добре пя, но съм напълно съгласна с това, което каза Фънки - явно не знае къде е попаднал
5. Дара - знам, че пее хубаво, никога не съм я харесвала, но в този епизод направо ми скри шапката. Жестока беше - това е нейната песен и нейния стил. Беше страхотна и много ми хареса
6. Фики - голяма изненада беше за мен да го видя, като Стиви Уондър. Справи се страхотно момчето - голямо БРАВО от мен
7. Маги Джанаварова - пя страхотно, обаче нещо, нещо не ме грабна. Не усетих силата на песента - не мога да си обясня защо. Като изпълнение беше жестоко, обаче.......
8. Димитър Маринов - този човек буквално ми напълни душата. Страхотно изпълнение, невероятна имитация. Цялата настръхнах, докато го слушах. Голям е, голям! И това, което най-много ми хареса в него е, че няма и следа от американски акцент. За разлика от Галка
9. Луна - на нея не знам какво да й коментирам. Много добро изпълнение, обаче, ако ще и на челна стойка да застане, няма как да харесам тази откачалка

# 667
аз изпуснах коментара на Фънки за Георги, какво каза толкова?

# 668
Направо го смля, прекали определено, ама типично в негов стил.
Мисля, че Луна здраво ще му скача по нервите този сезон. 
Аз пък никога не съм възприемала Галка като добра певица. За мен Миро си беше двигателя на дуета.

# 669
И за мен изненадата снощи беше Фики. Браво, добре се справи.
Ако и другата седмица Луна е на първия стол, ще е ясно, че ѝ е по договор. Нищо чудно и да си е договорила и винаги да е последна - нали Звездите винаги излизат последни на сцената, другите преди тях подгряват публиката Grinning.
Маги - много я харесвам като певица, но снощи имах чувството, че Силвия Кацарова пее песен на Кристина Агилера с гласа на Маги Джанаварова.

# 670
  • Ню Йорк
Какво да кажа, толкова слаб каст отдавна не е имало. Добре, че е Фики и Митко Маринов, другото е пълна скръб.

# 671
  • Испания
Нищо чудно, че ви се е струвало, че Галя пее добре. Минавайки през звукозаписното студио, всяка гарга излиза славейче. След това по време на "живите" участия - на плейбек.

С очите си съм го видяла и с ушите си съм го чула.

Сега поне няма да има никакво съмнение, когато Галя обере тройките.

# 672
Джанаварова кой беше в маскирания певец,  че не се сещам?

# 673
Пчелата

# 674
  • Испания
Джанаварова кой беше в маскирания певец,  че не се сещам?

Пчелата.

Общи условия

Активация на акаунт