Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 061
  • 850
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Вили, не остана ли доволна от Марис-а?
Между тези двете аз бих взела Сайбекса.

# 211
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори.
Важно ми е движението на 2 колела, заради многото стълби които имам да преодолявам.Чуденката ни е между Stoke xplory и Cybex priam.
Priam е много удобна количка.Ежедневно ми се налага да изкачвам стълби и това,че се сгъва шасито заедно с коша е голямо удобство.Изключително маневрена е.Пътуваме много и ходим къде ли не с нея (по паважи,неравни терени) и мога да кажа,че няма нищо общо със Стоке,с което даже качване на бордюр е трудно.Бутам я с една ръка по места като Жеравна,Копривщица и други без никакво усилие.Ние я купувахме на части и мисля,че модела не е същия като от линка.Нашата е такава:
https://visvitalisbg.com/product/cybex-kosh-za-novorodeno-priam-lux-true-red

https://visvitalisbg.com/product/cybex-shasi-priam-chrome-brown- … osnova-na-sedalka

# 212
Вили, не остана ли доволна от Марис-а?
Между тези двете аз бих взела Сайбекса.
Аааа доволна съм, няма да го сменям. Сега търсим за сестра ми 😁

# 213
  • Anywhere
А до 9кг, в какво ще се вози бебето?
Има 2 варианта: 0 (0-9 кг) и 0+ (0-13 кг). Нашето е 0+.
Благодаря, коментара ми беше към Pepina_n3, която предлагаше стол 9-25кг да се купи за ново бебе Grinning

# 214
Какво мислите за кожените колички? Дали избеляват много от слънцето и се напукват или зависи от самата марка?

# 215
  • Бургас
Aз лично не ги харесвам, но то е и въпрос на вкус. В бургаския Комсед огледах от близо една синя Мима и останах потресена от състоянието ѝ. А все пак е мостра и стои само в магазина. Качеството ѝ изглеждаше потресаващо ниско, не можах да повярвам, че е толкова скъпа в действителност.

# 216
Момичета, някой има ли впечатления от тази количка? https://detskistoki.net/mobile/product/details?Id=10&langId=0

# 217
Момичета, някой има ли впечатления от тази количка? https://detskistoki.net/mobile/product/details?Id=10&langId=0

От тази не, но по-назад някой беше писал за hot mum, която много прилича на тази и на mima xari, че са пълна скръб.

Според мен са някаква евтина реплика на mima-та, но ако можеш да я видиш на живо ще е най-добре.

# 218
Здравейте, харесала съм си количка NEXT AVENUE - ESPIRO. Някой ползвал ли е тази количка или да е чувал отзиви за нея? Полска е и не е от най леките - само рамата с гумите е 9,6кг.

Скрит текст:

# 219
Да  ви попитам, за каква сума я поръчахте? Защото почти 2 месеца следя английските сайтове  за Mutsy i2, Mutsy Evo и не съм попаднала още на много изгодна оферта 😏

Аз също купих количката от този сайт, само че на Mutsy. Пристигна, всичко си й е наред и по описанието в сайта. Много добри оферти пускат в сайта, така че тази ниска цена на фона на нашите магазини, не трябва да ви притеснява. Вероятно разчистват цветове и материи от по-минали години, които вече не се предлагат по каталозите на марката. Поне при нас беше така със синия цвят на Мутсито.
И аз не бих лишила бебето от кош за новородено, нищо че ще се ползва само 6 мес., така че бих ви посъветвала да погледнете комплектите с такъв кош. Удобството и правилната позиция на гръбнака са на първо място, особено в тези първи месеци. Това ви го казвам като човек с гръбначно изкривяване.
Столчето за кола към тези комплекти на Cybex е много добро. Не бих купила столче 0-25 кг. Доколкото съм успяла да проуча темата със столчетата, тези 0-25 не осигуряват такава надеждност при удар (според проведени краш-тестове), нищо че ви спестяват някой лев.

# 220
  • София
Здравейте.
Някой дали е ползвал Чиполино Мило или Чиполино Малта. Някакви отзиви?
Както писах по-рано търся по-лека количка за човече на 1 година и 1 месец - около 10,5 кг.
Да може да се качва лесно по стълби и да е маневрена.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 20:30 от zazu1

# 221
Здравейте, харесала съм си количка NEXT AVENUE - ESPIRO. Някой ползвал ли е тази количка или да е чувал отзиви за нея? Полска е и не е от най леките - само рамата с гумите е 9,6кг.
Скрит текст:

Не мога да кажа нищо от личен опит, но я видях една мама да я разхожда и мнооого ми хареса, обаче ми идва скъпичка. Багажника наистина е голям и ми се стори, че коша и дръжката са на добра височина. Аз също съм се спряла на полска (предпочитам полските колички (предишната ми количка също беше полска и бях много доволна от нея) - повечето са с големи, широки и удобни кошчета) - baby design husky 2020. Мисля, че освен по външен вид с espiro-то си приличат и по параметри, но беше отдавна като я гледах в нета. Това, че рамата е тежка не значи, че количката няма да е лека за бутане и маневрена, на мен са ми по-стабилни даже.
Нищо обаче не може да се сравни с това да видиш количката на живо, а пък ако видиш някия мама с такава направо я спри и попитай Wink

# 222
Да  ви попитам, за каква сума я поръчахте? Защото почти 2 месеца следя английските сайтове  за Mutsy i2, Mutsy Evo и не съм попаднала още на много изгодна оферта 😏

Аз също купих количката от този сайт, само че на Mutsy. Пристигна, всичко си й е наред и по описанието в сайта. Много добри оферти пускат в сайта, така че тази ниска цена на фона на нашите магазини, не трябва да ви притеснява. Вероятно разчистват цветове и материи от по-минали години, които вече не се предлагат по каталозите на марката. Поне при нас беше така със синия цвят на Мутсито.
И аз не бих лишила бебето от кош за новородено, нищо че ще се ползва само 6 мес., така че бих ви посъветвала да погледнете комплектите с такъв кош. Удобството и правилната позиция на гръбнака са на първо място, особено в тези първи месеци. Това ви го казвам като човек с гръбначно изкривяване.
Столчето за кола към тези комплекти на Cybex е много добро. Не бих купила столче 0-25 кг. Доколкото съм успяла да проуча темата със столчетата, тези 0-25 не осигуряват такава надеждност при удар (според проведени краш-тестове), нищо че ви спестяват някой лев.
За 600 паунда я взхме. Направо ви давам линк към офертата, все още я има -
    https://www.online4baby.com/for-baby/22991/Mutsy-I2-Heritage-Sil … s---Heritage-Blue[/list]
    Включва всичко описано - шаси, кош, седалка 6+, комарник и дъждобран за коша, още един дъждобран за седалката, чанта, зимно чувалче за крачета, столче за кола Joie 0+ и адаптори за столчето. Смятах, че всичко това по нашите магазини излиза над 2700 лв. Доставката до адрес в Англия е безплатна. Използвах услугите на превозвач - Габко, на които платих 70-80 лв. за да ми доставят пратката до техен офис в София (31-32 кг беше всичко).

# 223
    Здравейте, пак съм аз. Искам да поръчам нещо от babyMark. De, до превозвач обаче не ми приема картата. Бъркам ли някъде

# 224
    Момичета, от дълго чудене каква лятна количка да избера взех просто едно Kikka Boo Miley. Да ,ама не ми харесва. Всичко и е едно паянтаво и по- трудно за наместване от деугата ми количка. Гръбчето много трудно се надига, предпаНия борд е по- труден за махане, коланите и др.
    Другата ми количка е Cybex Balios S. Е имам чувството ,че като изкачвам тротоари с Kikkabooto ми е по- тежко и трудно от колкото с другата. По павета също е ужас, яко друсане. Не знам за детето как е ...
    общо взето много исках по- лека количка да си бутам лятото ,ама не знам дали ще издържа с тази. Така или иначе не я усещам толкова по- лека от Cybexa, който е 11 кг.
    Имате ли някакво наистина добро предложение за по- лека и стабилна количка , да не ми друса толкова по паветата. Или всички по-леки се друсат яко?
    Не знам ако се хвърля на по скъп модел от 400-500 лв , да не стане като с Kikkabooto. Да си я купя и после да не искам да я използвам 😂
    Виждам масово предлагате Cybex Eezy plus , но тя е 7.6кг. Нещо по- леко но здраво, стабилно и качествено?

Отзиви например за Baby Monsters -5.2 кг
    Babyzen Yoyo ( макар че ми се вижда доста скъпичка)
    Abc Design
    Mountain Buggy
    Cosatto Woosh
    Silver Cross Jet

И други...

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 18:03 от Morska.Sirena89

Общи условия

Активация на акаунт